Chris Rock tidak mahu Will Smith dikeluarkan, kata penerbit Oscars Will Packer

Tetapi seperti Smith — marah oleh jenaka yang diceritakan Rock tentang isteri SmithJada Pinkett Smith — menjerit kelucahan daripada penonton sebelum dia berjalan di atas pentas untuk berdepan dengan Rock, Packer menyedari ia adalah benar.
“Sebaik sahaja saya melihat Will menjerit di pentas dengan vitriol sedemikian, hati saya jatuh,” Packer memberitahu TJ Holmes “Good Morning America” ​​ABC dalam wawancara eksklusif yang disiarkan pada hari Jumaat. “Dan saya hanya ingat berfikir, ‘Oh tidak. Oh, tidak. Bukan seperti ini.'”
Sejurus selepas kejadian itu, Pemimpin akademi meminta Smith untuk pergi dengan cara publisitinya, tetapi dia menolak, katanya. Packer diberitahu Smith akan dikeluarkan secara fizikal, dan dia pergi ke pemimpin Akademi di tapak dan memberitahu mereka Rock tidak mahu perkara itu berlaku, penerbit memberitahu “GMA” pada hari Jumaat.

“Saya berkata, ‘Rock telah menjelaskan bahawa dia tidak mahu memburukkan keadaan yang buruk,'” kata Packer. “Itu adalah tenaga Chris. Nadanya bukan balas dendam, nadanya tidak marah secara agresif, jadi saya menyokong apa yang Rock mahukan pada masa itu, iaitu bukan untuk menyingkirkan Will Smith secara fizikal pada masa itu.”

Pertemuan di pentas menyebabkan penerbit ‘hancur’

Penerbit Oscar kali pertama itu “tidak pernah berasa begitu hancur seperti yang saya rasakan pada saat itu,” ketika dia melihat Smith menampar Rock, kata Packer, kemudian bergegas ke Rock ketika dia keluar dari pentas untuk mengesahkan Smith memang telah memukulnya.

“Saya berkata, ‘Adakah dia benar-benar memukul anda?'” Packer menceritakan. “Dan dia memandang saya, dan dia pergi ‘Ya.’ Dia berkata, ‘Saya baru sahaja menerima pukulan daripada Muhammad Ali,’ kerana hanya Chris Rock yang boleh. Dia serta-merta dalam mod jenaka, tetapi anda boleh tahu bahawa dia sangat terkejut.” Smith menggambarkan petinju terkenal dalam filem 2001 “Ali.”

Pertunjukan itu berjalan lancar sehingga titik tamparan, kata Packer, dan dia memuji ketenangan Rock kerana telah membantu menyelamatkan bahagian persembahan yang tinggal.

“Oleh kerana Chris mengendalikan masa itu dengan anggun dan penuh percaya diri, ia membolehkan persembahan itu diteruskan,” kata Packer. “Oleh kerana Chris meneruskan caranya, dia menamatkan kategori itu [best documentary]dia menyerahkan trofi itu kepada [winner] Questlove – siapakah orang lain yang saya rasa benar-benar dirampas masa mereka – ia memberi kami lesen dalam cara untuk meneruskan persembahan yang merupakan apa yang kami cuba lakukan.”

Pegawai Jabatan Polis Los Angeles tidak lama kemudian datang ke pejabat Packer, dia memberitahu “GMA,” dan berkata kepada Rock: “Ini adalah bateri” dan bahawa mereka bersedia untuk menangkap Smith malam itu.

Polis berkata, “‘Kami akan pergi mendapatkannya. Kami bersedia. Kami bersedia untuk mendapatkannya sekarang. Anda boleh membuat dakwaan. Kami boleh menangkapnya,'” kata Packer. “Ketika mereka bercakap, Chris … sangat menolak pilihan itu. Dia, seperti, ‘Tidak, saya baik-baik saja.’ Dia, seperti, ‘Tidak, tidak, tidak.'”

Terdapat kontroversi mengenai tepukan gemuruh yang diterima Smith kerana memenangi anugerah pelakon terbaik untuk “King Richard” beberapa saat selepas dia menampar Rock.

Tetapi Packer berkata dia mempunyai perspektif yang berbeza dan percaya bahawa orang ramai meraikan Smith, bukan tindakan yang baru diambilnya.

“Saya fikir orang di dalam bilik itu yang berdiri membela seseorang yang mereka kenali,” kata Packer. “Siapa rakan sebaya, siapa kawan, siapa saudara lelaki yang mempunyai kerjaya lebih tiga dekad lebih lama sebagai bertentangan dengan apa yang kita lihat pada masa itu.”

Smith meminta maaf secara terbuka kepada Rock keesokan harinya melalui media sosial. Smith juga menghubungi Packer keesokan harinya, meminta maaf dan meluahkan rasa malunya, kata penerbit.

We wish to give thanks to the writer of this write-up for this amazing web content

Chris Rock tidak mahu Will Smith dikeluarkan, kata penerbit Oscars Will Packer


You can view our social media profiles here as well as other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/