Constance Wu berkata dia dikawal, diganggu secara seksual oleh penerbit kanan ‘Fresh Off the Boat’

Constance Wu mendakwa bahawa seorang penerbit kanan mengawal dan mengganggunya secara seksual semasa bekerja di ABC “Fresh Off the Boat.”

Wu, 40, membuka tentang dakwaan yang dibuatnya dalam bukunya “Making a Scene” menjelang tayangannya dengan The New York Times. Dalam bab bertajuk “Anda Lakukan Apa yang Saya Katakan”, “Orang Asia Kaya Gila” star menulis bahawa penerbit kanan “Fresh Off the Boat” mengganggunya secara seksual semasa tahun pertama siri hit itu.

“’Fresh Off the Boat’ ialah rancangan TV pertama saya,” jelas Wu dalam bukunya. “Saya tercampak ke dunia ini. Saya tidak mempunyai ibu bapa dalam industri. Dan kerana saya berumur 30 tahun, orang menganggap saya tahu apa yang saya lakukan. Ia membuatkan saya paranoid dan malu.”

Wu berkata gangguan itu berlaku pada 2015 apabila penerbit kanan, yang hanya dirujuknya permulaannya, “M,” mula mengawalnya dan memberitahunya apa yang perlu dipakai. “Pemburu” bintang juga mendedahkan dalam bukunya bahawa penerbit memintanya hantar dia selfie dan memberitahunya untuk menjalankan perniagaannya olehnya sebelum membuat keputusan.

Lagi daripada NextShark: ‘Kami membayar harga untuk menjadi wira’: GoFundMe untuk wira SEPTA remaja mengumpul lebih $700,000

Penerbit kemudiannya didakwa meyakinkannya untuk datang bersamanya ke perlawanan Lakers pada suatu malam pada 2015. Wu teringat bagaimana dia meletakkan tangannya di atas pahanya semasa mereka menonton permainan itu dan kemudian meragut kelangkangnya. Wu dan penerbit menepis insiden itu selepas pelakon itu menemui cara untuk memintanya berhenti dengan sopan.

Pelakon Asia Amerika itu berkata dia akhirnya mendapat keberanian untuk menafikan tuntutannya selepas musim kedua “Fresh Off the Boat.” Dia teringat bagaimana dia mempunyai “pertengkaran yang meletup” dengannya selepas memberitahu dia tidak akan menghadiri festival filem Asia Amerika bersamanya supaya dia boleh memulihkan diri daripada jadual persembahannya yang sibuk.

Wu berkata bahawa interaksi tertentu memburukkan hubungan mereka, dan kedua-duanya berhenti bercakap antara satu sama lain. Pelakon itu akhirnya memaafkan penerbit supaya dia boleh meneruskan, dia ingat.

Lagi daripada NextShark: Wanita Memakai Topeng Muka Diserang di Kereta Bawah Tanah NYC, Dipanggil ‘B*tch Berpenyakit’

Senarai Terminal” bintang juga berkata dia tidak mahu menuding jari atau menuntut akauntabiliti daripada penerbit.

Saya tidak mahu memburuk-burukkan suar harapan yang begitu hebat untuk orang Asia Amerika dalam landskap televisyen. Saya tidak mahu mengotorkannya,” kata Wu kepada The New York Times.

Semasa perbincangan panel dengan Atlantik pada hari Jumaat untuk mempromosikan bukunya, Wu mengakui bahawa dia menutup mulutnya “untuk masa yang sangat lama” mengenai kejadian itu.

Lagi daripada NextShark: Donnie Yen Kini Duta ‘Bomba’ Baharu untuk Jabatan Perkhidmatan Bomba Hong Kong

Kerana, selepas dua musim pertama, apabila ia berjaya, apabila saya tidak lagi takut kehilangan pekerjaan, ketika itulah saya boleh mula berkata ‘tidak’ kepada gangguan, ‘tidak’ kepada intimidasi, dari perkara ini. pengeluar,” kata Wu.

Jadi saya fikir: ‘anda tahu apa? Saya mengendalikannya, tiada siapa yang perlu tahu, saya tidak perlu mencemarkan reputasi penerbit Asia Amerika ini, saya tidak perlu mencemarkan reputasi rancangan itu.’”

Wu kembali ke media sosial pada bulan Julai selepas tiga tahun “di luar grid pulih” untuk mempromosikan projeknya yang akan datang. Dalam salah satu tweetnya, pelakon itu mendedahkan bahawa dia terselamat daripada cubaan membunuh diri mengikuti tindak balas dia temui selepas tweet tentang pembaharuan Musim 6 “Fresh Off the Boat.”

Making a Scene” dijadualkan untuk tayangan pada 4 Okt.

Imej Pilihan melalui Atlantik

We would like to say thanks to the author of this post for this incredible web content

Constance Wu berkata dia dikawal, diganggu secara seksual oleh penerbit kanan ‘Fresh Off the Boat’


We have our social media pages here and additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/