Dave Chappelle dan Chris Rock membuka cerita tentang ‘s–t menakutkan,’ ‘hodoh’ Will Smith

Mereka berjaya mengubah serangan di atas pentas mereka menjadi “punch”-lines.

Ikon komedi Dave Chappelle dan Chris Rock menunjukkan kuasa “bertahan” terhadap keganasan selepas mengambil tindakan bijak tentang masa masing-masing mereka kena serang di atas pentas tahun ini. Mereka menjatuhkan set berasaskan serangan semasa Liverpool, UK, pusingan jelajah Eropah semasa mereka, Tarikh akhir dilaporkan.

“Adakah itu – – tidak menyakitkan?” Rock, 57, yang pergi dahulu, bertanya kepada penonton mengenai ditampar oleh Will Smith pada Oscar tahun ini. “Ya Allah betul. . . the motherf – – ker pukul saya kerana lembu jantan – – gurauan, jenaka paling bagus yang pernah saya ceritakan.”

Dave Chappelle dan Chris Rock membuka cerita tentang serangan mereka di atas pentas semasa persembahan baru-baru ini di UK.
Dave Chappelle (kiri) dan Chris Rock bercakap tentang serangan mereka di atas pentas semasa persembahan baru-baru ini di UK.
WireImage

Pelawak yang memenangi Grammy itu merujuk kepada insiden yang kini terkenal di Anugerah Akademi 2022 pada Mac, apabila Smith, yang memenangi Pelakon Lelaki Terbaik untuk “King Richard” pada petang itu, pukul Rock kerana membuat botak bijak tentang isterinya, Jada Pinkett Smith, yang menghidap alopecia. Memandangkan kejadian itu, Rock berkata dia enggan menjadi hos Oscar 2023.

Dari kiri ke kanan: Chris Rock, Kevin Hart dan Dave Chappelle.
Dari kiri ke kanan: Chris Rock, Kevin Hart dan Dave Chappelle.
Twitter/Kevin Hart

‘Will melakukan tanggapan sebagai seorang yang sempurna selama 30 tahun, dan dia merobek topengnya dan menunjukkan kepada kami.’

Chappelle mengenai ‘pilihan yang sangat pelik’ yang dibuat Will Smith di Oscars

Nasib baik, nampaknya komik itu tidak membiarkan serangan di televisyen menjejaskan kerjayanya dengan teruk: Semasa set baru-baru ini, Rock mendakwa bahawa dia kembali bekerja sehari selepas ditampar Hitch. Dan, walaupun diserang, bintang “Grown Ups” menegaskan bahawa dia bukan mangsa, mengisytiharkan bahawa, malangnya di AS, orang mencapai kejayaan melalui keburukan, kecemerlangan atau dengan menuntut status mangsa.

Komik itu kemudian menyerahkan mikrofon itu kepada Chappelle, 49, yang mula membuat riff tentang serangannya sendiri di atas pentas di Los Angeles pada bulan Meimemanggilnya sebagai “s – – t yang menakutkan.”

Pencipta “Chappelle’s Show” juga bergurau bahawa Rock telah menaikkan semangatnya malam itu dengan berjalan-jalan di atas pentas dan menyindir: “Adakah itu Will Smith?” berkenaan dengan penyerangnya, yang berkata dia diilhamkan oleh tamparan Hitch.

Dave Chappelle menyaksikan permainan NBA All-Star 2022 di Rocket Mortgage Fieldhouse pada 20 Februari 2022 di Cleveland, Ohio.
Dave Chappelle menyaksikan permainan NBA All-Star 2022 di Rocket Mortgage FieldHouse pada 20 Februari 2022 di Cleveland, Ohio.
Imej Getty

Chappelle kemudian mengalihkan perhatiannya kepada serangan Rock. “Ramai orang lupa siapa Will Smith,” kata saudagar kegembiraan itu, merujuk kepada didikan kasar bintang “Men In Black” itu di Philadelphia Barat, lapor Telegraph. “Kemudian 10 minit sebelum dia akan mendapat anugerah terbesar . . . dia bertindak seperti dia kembali ke Philadelphia.”

Chappelle menambah bahawa serangan Smith terhadap Rock adalah “pilihan yang sangat pelik” memandangkan rekod prestasi rakannya yang lama.

“Will melakukan tanggapan sebagai seorang yang sempurna selama 30 tahun, dan dia merobek topengnya dan menunjukkan kepada kami dia hodoh seperti kami yang lain,” kata komik itu. “Apapun akibatnya . . . Saya harap dia tidak memakai topengnya semula, dan membiarkan muka sebenar dia bernafas.”

Dia menambah, “Saya melihat diri saya dalam kedua-dua lelaki.”

Will Smith kelihatan menampar Chris Rock di atas pentas semasa Anugerah Akademi Tahunan ke-94 di Teater Dolby pada 27 Mac 2022 di Hollywood, California.
Will Smith (kanan) kelihatan menampar Chris Rock di atas pentas semasa Anugerah Akademi tahunan ke-94 di Teater Dolby pada 27 Mac di Hollywood, California.
Imej Getty

Pertunjukan itu menandakan beberapa bulan sejak serangan Chappelle sendiri, di mana dia ditangani di atas pentas oleh Isaiah Lee, 23, semasa pertunjukan komedi di Hollywood Bowl.

Lee, yang bersenjatakan pisau yang kelihatan seperti pistol, pada mulanya ditangkap kerana melakukan serangan jenayah dengan senjata maut. Dia kemudiannya didakwa diturunkan taraf kepada bateri salah laku.

Dia memberitahu The Post dalam temu bual penjara eksklusif bahawa dia “dicetuskan” oleh jenaka Chappelle yang sangat publisiti tentang komuniti LGBTQ dan gelandangan sementara dia menegaskan dia tidak pernah mahu mencederakan lelaki yang melucukan itu.

“Saya mengenal pasti sebagai biseksual . . . dan saya mahu dia tahu apa yang dia katakan mencetuskan,” kata Lee dari Kemudahan Koreksional Menara Berkembar di Los Angeles. “Saya mahu dia tahu bahawa lain kali, dia harus mempertimbangkan terlebih dahulu untuk menjalankan bahannya oleh orang yang boleh menjejaskannya.”

Lee mengaku tidak bersalah atas serangan itu, dan kekal dikurung di Penjara Menara Berkembar LA County dengan jumlah jaminan $1 juta untuk kes ini dan satu lagi.

We wish to say thanks to the author of this article for this awesome material

Dave Chappelle dan Chris Rock membuka cerita tentang ‘s–t menakutkan,’ ‘hodoh’ Will Smith


We have our social media profiles here , as well as additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/