David Foster, 72, berkata dia ‘tidak pernah menyesal’ mempunyai bayi berusia 70-an bersama isteri Katharine McPhee, 38

David Foster bercakap tentang menyambut bayi baru berusia 70-an bersama isteri Katharine McPhee.

Pemuzik berusia 72 tahun itu, yang berkongsi anak lelaki Rennie berusia 1 tahun dengan penyanyi berusia 38 tahun itu, memberitahu majalah People bahawa menjadi bapa semula pada usianya “bukan sesuatu” yang dia jangkakan tetapi menambah, “Saya tidak menyesali satu hari pun.”

“Saya suka setiap hari,” kata pemenang Anugerah Grammy 16 kali itu kepada outlet itu.

David Foster berkata dia tidak menyesal menyambut kelahiran bayi baru berusia 70-an bersama isteri Katharine McPhee.
(Frazer Harrison/Getty Images)

Dia menyambung, “Ia adalah perkara standard seperti, ‘Oh, baiklah, anda masih sangat muda apabila anda mempunyai anak-anak anda dan anda bekerja siang dan malam, anda tidak pernah melihat mereka.’

KATHARINE MCPHEE BALAS BALAS ‘MASYARAKAT TERLALU SENSITIF’ IKUT KRITIKAN TERHADAP FOTO BIKINI: ‘GET A LIFE’

“Dan ada kebenaran untuk itu, sayangnya, untuk saya [older] kanak-kanak. Saya hanya bekerja banyak. Walaupun saya bekerja banyak sekarang, saya akan membatalkan apa sahaja hanya untuk bergaul dengannya. Cuma berbeza.”

Rennie ialah anak keenam untuk Foster dan yang pertama untuk McPhee. Penerbit rekod, yang sebelum ini berkahwin empat kali, juga bapa kepada anak perempuan Alison, 52; Amy, 49; Sara, 41; Erin, 40; dan Jordan, 36.

Foster dan McPhee mengikat tali pertunangan pada Jun 2019. Alum “Smash” memberitahu Orang bahawa dia “berharap” untuk mempunyai anak dengan Foster tetapi mengakui bahawa “tiada jaminan”.

Pada Disember 2020, McPhee mengesahkan spekulasi pasangan itu menjangkakan anak pertama mereka bersama apabila dia menyiarkan foto Instagram yang menunjukkan bayinya. Pasangan itu mengalu-alukan Rennie pada Februari 2021.

Pada Hari Bapa tahun ini, McPhee berkongsi tayangan slaid foto yang memaparkan Foster, termasuk imej warga Kanada yang memegang Rennie sambil duduk di sebelahnya di atas sofa.

“Bapa yang berbahagia kepada lelaki @davidfoster yang menyayangi saya seperti yang saya impikan & yang menjadikan saya lengkap dalam hidup dengan menjadikan saya seorang ibu,” tulisnya dalam kapsyen.

McPhee meneruskan, “Saya sayang keluarga kecil kami. Saya sayang keluarga besar kami. Anda TIDAK PERNAH merungut tentang bagaimana kehidupan anda sedikit berbeza sekarang. Nah… anda hanya merungut bahawa anda tidak boleh berjaga lewat menonton TV di atas katil tetapi bagaimana saya boleh salahkan awak -itu perkara kegemaran awak.

“Anda hanya menjadikan membawa Rennie ke dunia sebagai kegembiraan mutlak untuk saya. Untuk banyak lagi pengembaraan sayang!”

Foster memberitahu People bahawa dia dan penyanyi “Over It” “tahu kami pasangan yang tidak konvensional” tetapi mereka pasti mereka adalah milik bersama.

Dia tunjuk Céline Dion dan mendiang suaminya René Angélil, yang juga mempunyai jurang umur yang ketara.

Penyanyi “My Heart Will Go On” itu berusia 12 tahun ketika pertama kali bertemu dengan Angélil, yang berusia 38 tahun. Dia menjadi pengurusnya dan pasangan itu berkongsi hubungan rapat yang bertukar romantis ketika dia berusia 19 tahun.

Mereka berkahwin pada 1994 dan berkahwin selama 22 tahun sehingga kematiannya akibat kanser tekak pada 2016.

“Dengan Céline dan [late husband] René Angélil, terdapat perbezaan umur yang besar, dan selepas saya bekerja dengan mereka untuk masa yang lama, ia menjadi Céline dan René,” kata Foster kepada outlet itu.

“Ia hanya kelihatan dan terasa biasa. Tetapi ia, tentu saja, agak ganjil pada mulanya. Tetapi saya fikir kami telah mengatasi bonggol itu sekarang dengan lima tahun bersama, dan berharap orang ramai mula kelihatan seperti kami bersama kerana kami rasa seperti kami lakukan.”

Foster dan McPhee pertama kali dikaitkan secara romantik pada 2017 dan mengikat tali pertunangan pada Jun 2019.

Foster dan McPhee pertama kali dikaitkan secara romantik pada 2017 dan mengikat tali pertunangan pada Jun 2019.
(Getty)

“Walaupun mereka tidak, kami tidak peduli, ” kata McPhee. “Kami hanya suka sejarah kami, bagaimana kami bertemu dan di mana kami berada sekarang. Kadang-kadang kami memandang antara satu sama lain seperti, ‘Ini sangat liar sehingga kami bersama.'”

KLIK DI SINI UNTUK MENDAFTAR UNTUK NEWSLETTER HIBURAN

McPhee dan Foster pertama kali bertemu pada tahun 2006 apabila dia menjadi peserta pada musim kelima “American Idol.” Foster sedang berkhidmat sebagai mentor tetamu dan membantu McPhee berlatih untuk persembahannya lagu Whitney Houston “I Have Nothing,” yang ditulisnya.

McPhee berkata mereka “tetap berkawan sepanjang tahun ini.” Mereka pertama kali dipautkan secara romantik pada 2017 dan bertunang selepas lebih setahun berkenalan.

Kedua-duanya baru-baru ini bekerjasama dalam tujuh lagu album percutian bertajuk “Lagu Krismas.” Pada bulan Disember, mereka akan memulakan lawatan enam bandar untuk menyokong koleksi itu, yang akan dikeluarkan pada 25 November.

McPhee bergurau bahawa dia “menyusahkan” Foster untuk merakam album dengannya: “Saya berkata sesuatu seperti, ‘Sungguh gila saya berkahwin dengan penerbit terhebat, pada asasnya seumur hidup kita, dan saya hanya meminta anda merakam saya pada beberapa lagu.’ Kemudian dia berkata, ‘Baiklah, kenapa tidak kita buat album Krismas sahaja?'”

Foster berkata, “Saya suka bahawa kita boleh melakukan segala-galanya bersama-sama. Kami benar-benar suka bersama-sama.”

“Dia hanya berkata demikian kepada saya pada malam yang lalu: ‘Kami sangat seronok bersama-sama,” tambah McPhee. “Rasanya kami telah bersama selama 10 tahun – dengan cara yang hebat.”

Foster berkata bahawa pasangan itu tidak pasti sama ada Rennie akan mengikut jejak mereka dan meneruskan kerjaya dalam muzik. Bagaimanapun, dia menyatakan bahawa bayi itu sudah mengembangkan kebolehan muziknya pada piano dan pad dram elektronik.

“Kami fikir [he’ll be musical]tetapi kami tidak tahu,” kata Foster. “Kanak-kanak, anehnya, akan melakukan sesuatu untuk seketika dan kemudian ia akan memukau anda, dan kemudian mereka hanya melepaskannya dan mereka tidak melakukannya lagi.

“Jadi kita tidak tahu sama ada perkara bermain dram masih ada — saya lebih suka dia mempunyai raket tenis di tangannya daripada kayu drum, untuk memberitahu anda perkara sebenar. Tetapi bagaimanapun, jika dia akhirnya menjadi pemain dram, itu akan menjadi hebat juga.”

KLIK DI SINI UNTUK MENDAPATKAN APP BERITA FOX

We want to give thanks to the author of this short article for this awesome material

David Foster, 72, berkata dia ‘tidak pernah menyesal’ mempunyai bayi berusia 70-an bersama isteri Katharine McPhee, 38


Our social media profiles here and other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/