Denise Richards mempertahankan anak perempuan kerana mempunyai akaun OnlyFans, berkata ‘mungkin saya perlu membuka akaun saya sendiri’

BARUAnda kini boleh mendengar artikel Fox News!

Denise Richards berdiri untuk anak perempuannya.

Pada hari Jumaat, alum “Suri Rumah Sejati”. dibawa ke Instagram untuk berkongsi kenyataan mengenai anak perempuannya, Sam “Sami” Sheen, akaun OnlyFans baharu.

“Banyak komen negatif mengenai sosial saya minggu lalu. Saya harus katakan, saya harap saya mempunyai keyakinan anak perempuan saya yang berusia 18 tahun. Dan saya juga tidak boleh menilai pilihannya,” Richards memulakan. “Saya melakukan Wild Things & Playboy, terus terang ayahnya juga tidak sepatutnya.”

CHARLIE SHEEN REAKSI TERHADAP PUTERI SAMI SHEEN, 18, YANG MENYERTAI PEMINAT SAHAJA: ‘INI TIDAK BERLAKU DI BAWAH BUMBUNG SAYA’

Denise Richards mempertahankan anak perempuannya, Sami, selepas dia melancarkan akaun OnlyFans.
(Foto oleh Brett Costello / Newspix melalui Getty Images)

Richards menambah: “Dan untuk dapat mengabaikan negatif pada usianya? Saya mengambil masa bertahun-tahun & saya masih kadang-kadang berjuang. Saya kagum dengan keupayaannya untuk dapat menutup bunyi bising. Kerana ia boleh memusnahkan anda. “

Richards berkongsi bahawa dia baru mengetahui tentang perkhidmatan dalam talian beberapa bulan lalu dan berkata dia mungkin memulakan OnlyFansnya sendiri.

“Adakah terlalu teruk untuk mengawalnya & mengewangkannya juga? Saya minta maaf, tetapi s— jika saya boleh dibayar dan pada usia saya? Untuk melihat saya dalam bikini?!? Tuhan memberkati anda. Mungkin saya harus membuka saya sendiri akaun.” dia menyambung.

Bapanya, Charlie Sheen, tidak begitu menerima usaha perniagaan terbaru Sami.

BEKAS CHARLIE SHEEN, DENISE RICHARDS BERIkrar ‘MENYOKONG’ PUTERI MEREKA SAMI SELEPAS PELAKON TIDAK MENERIMA HALAMAN PEMINAT SAHAJA

“Dia berusia 18 tahun sekarang dan tinggal bersama ibunya,” kata bekas bintang “Two and a Half Men” kepada Fox News Digital pada hari Selasa melalui publisitinya Jeff Ballard. “Ini tidak berlaku di bawah bumbung saya. Saya tidak membenarkan perkara ini, tetapi oleh kerana saya tidak dapat menghalangnya, saya menggesa dia untuk mengekalkannya dengan bergaya, kreatif dan tidak mengorbankan integritinya.”

Pengaruh itu, yang mempunyai 47K pengikut di Instagram, berusia 18 tahun pada bulan Mac. Dia baru-baru ini berpindah semula dengan Richards, 51, berikutan beberapa masa bergelora antara pasangan itu.

Charlie Sheen berkata dia melakukannya "tidak memaafkan" berusia 18 tahun yang menyertai platform langganan kandungan yang kebanyakannya dewasa.

Charlie Sheen berkata dia “tidak membenarkan” remaja berusia 18 tahun itu menyertai platform langganan kandungan yang kebanyakannya dewasa.
(Reuters)

Sami menggunakan cerita Instagramnya pada hari Rabu untuk menjawab troll yang mempersoalkan sama ada dia mempunyai “badan” untuk menyertai OnlyFans dalam sesi soal jawab.

Seorang pengguna mengejek influencer dan bertanya, “Adakah anda benar-benar fikir anda mempunyai badan untuk lol.”

KLIK DI SINI UNTUK MENDAFTAR UNTUK NEWSLETTER HIBURAN

Jawab remaja itu dengan gambar dirinya memegang pinggan berisi berbilang keping piza.

“Ya kerana tiada ‘tubuh’ yang perlu anda miliki untuk melakukannya,” jawabnya. “Satu-satunya perkara yang penting ialah memastikan anda selesa dengan apa yang anda siarkan & mengingati bahawa semua badan cantik.”

Charlie Sheen dan Denise Richards telah berkahwin dari 2002 hingga 2006.

Charlie Sheen dan Denise Richards telah berkahwin dari 2002 hingga 2006.
((Foto oleh Kevin Mazur/WireImage))

Richards dan Sheen telah berkahwin dari 2002 hingga 2006 dan turut berkongsi anak perempuan mereka, Lola Rose, 17.

Stephanie Nolasco dari Fox News menyumbang kepada laporan ini.We wish to give thanks to the writer of this post for this amazing web content

Denise Richards mempertahankan anak perempuan kerana mempunyai akaun OnlyFans, berkata ‘mungkin saya perlu membuka akaun saya sendiri’


You can find our social media accounts as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/