Di dalam Khabar angin Liam Hemsworth Menipu Miley Cyrus Dengan 14 Wanita Di Sebuah Rumah Yang Ditampilkan Dalam Video Muziknya

Sejak pelancaran single baharu Miley Cyrus “Flowers,” peminat bermata helang telah mencari petunjuk bahawa lagu dan muzik video itu adalah mengenai bekas suaminya, Liam Hemsworth.

Cyrus dan Hemsworth pertama kali bertemu pada 2010 dan telah bersama-sama di dalam dan di luar untuk bahagian yang lebih baik dalam dekad ini.

Pasangan itu akhirnya berkahwin pada 2018, namun kemudiannya mengumumkan perpisahan mereka setahun kemudian pada 2019.

Walau bagaimanapun, butiran mengenai hubungan mereka telah mula muncul semula berikutan single Cyrus “Flowers,” yang dikeluarkan pada hari lahir Hemsworth.

Walaupun lagu itu sendiri menampilkan banyak petunjuk tentang hubungan Cyrus dan Hemsworth, video muzik juga mempunyai beberapa telur paskahtermasuk adegan yang dirakamkan di sebuah rumah yang mungkin ada kaitan dengan khabar angin menipu yang melibatkan Hemsworth.

BERKAITAN: Butiran Mengenai Abang ‘Rahsia’ Miley Cyrus Yang Dilahirkan Selepas Bumbui Billy Ray Dengan Pelayan

Adakah Liam Hemsworth menipu Miley Cyrus?

Walaupun tiada apa-apa yang disahkan, khabar angin itu dengan cepat mula tersebar dalam talian.

Ia bermula selepas pelancaran video muzik Cyrus untuk single baharunya, di mana penyanyi itu menghabiskan sebahagian daripada video itu di dalam rumah Studio City di Los Angeles.

Liam Hemsworth didakwa menipu Miley Cyrus dengan lebih 14 wanita — di sebuah rumah yang dipaparkan dalam video muziknya

Menurut sumber yang rapat dengan penyanyi iturumah tempat Cyrus merakam video itu “digunakan sebagai motel oleh Liam Hemsworth dan lebih 14 wanita semasa dia berkahwin dengan Miley.”We want to say thanks to the writer of this short article for this outstanding content

Di dalam Khabar angin Liam Hemsworth Menipu Miley Cyrus Dengan 14 Wanita Di Sebuah Rumah Yang Ditampilkan Dalam Video Muziknya


Check out our social media profiles as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/