Dipecat ‘Try Guy’ Ned Fulmer, isteri memakai cincin perkahwinan di tengah-tengah skandal curang

Air di bawah jambatan?

Bintang “Try Guys” Ned Fulmer dan isterinya, Ariel Fulmer, dilihat memakai cincin perkahwinan mereka pada hari Rabu selepas dia dipecat kerana menipunya.

YouTuber, 35, dan pasangannya, 36, dirakamkan berjalan beriringan ketika mereka meninggalkan sebuah rumah di Los Angeles. Walaupun kelihatan bersemangat, tidak ada paparan kasih sayang kepada orang ramai.

Ned Fulmer dan isterinya Ariel keluar di Los Angeles.
Ned Fulmer dan isterinya, Ariel Fulmer, keluar di Los Angeles selepas skandal curangnya.
TheImageDirect.com

Ned – yang berpakaian kasual dengan kemeja hijau, seluar jeans hitam dan kasut – boleh dilihat memegang mangkuk makanan, membuatkan ikatan perkahwinannya kelihatan.

Dia kelihatan tidak terganggu dengan kritikan dalam talian kerana dia dilihat tersenyum dalam salah satu imej.

Ariel pula menggoyang-goyangkan kemeja-T berwarna kelabu dan berseluar jeans sambil memegang jag air yang mempamerkan ikatan perkahwinan peraknya.

Pada kesempatan berasingan kemudian pada hari Rabu, paparazi mengejar Ariel, yang telah menukar pakaian pantas menjadi tank top hitam dan legging padan, sekali lagi.

Untuk persiaran solonya, pereka dalaman itu dilihat memakai bandnya sekali lagi — seperti yang dibuktikan oleh foto di mana dia sedang menghantar mesej di telefonnya.

Pasangan itu – yang bertemu sejurus selepas kolej pada 2009 – berkahwin pada 2012 dan berkongsi dua anak lelaki, Wesley, 4, dan Finley, 1.

Ariel kelihatan masih memakai cincin perkahwinannya selepas skandal itu pecah.

TheImageDirect.com

EKSKLUSIF: Ariel Fulmer Pertama Kali Kelihatan Selepas Tersiar Berita Suaminya Ned Fulmer Dipecat Selepas Dakwaan Curang.

Ariel kelihatan masih memakai cincin perkahwinannya selepas skandal itu pecah.

TheImageDirect.com

Seterusnya

Pasangan itu berkahwin secara senyap-senyap pada Mac 2021, hanya…

Pada hari Selasa, “Try Guys” diumumkan di Instagram bahawa Ned “tidak lagi bekerja” dengan kumpulan itu kerana khabar angin mula bertiup kencang dia mempunyai hubungan sulit dengan penerbit dalam siri YouTube yang popular.

“Hasil semakan dalaman yang menyeluruh, kami tidak nampak jalan ke hadapan bersama-sama. Kami mengucapkan terima kasih atas sokongan anda semasa kami mengharungi perubahan ini,” kenyataan daripada rakan “Try Guys,” Keith Habersberger, Zach Kornfeld dan Eugene Lee Yang, dibacakan lagi.

Foto pengeluar Alex Herring.
Ned difoto sedang mencium penerbit Alex Herring di sebuah bar.
aaherring/Instagram

Sejurus selepas itu, Ned menangani pemecatan itu di Instagramnyamenjelaskan bahawa dia telah “hilang fokus dan mempunyai hubungan di tempat kerja yang suka sama suka.”

Pelakon telah dilihat bercium Penerbit “Try Guys” Alex Herring di bar New York City baru-baru ini.

“Saya minta maaf atas sebarang kesakitan yang mungkin ditimbulkan oleh tindakan saya kepada lelaki dan peminat tetapi yang paling penting kepada Ariel,” sambungnya. “Satu-satunya perkara yang penting sekarang ialah perkahwinan saya dan anak-anak saya, dan di situlah saya akan menumpukan perhatian saya.”

Ariel dan Ned Fulmer bergambar dengan keluarga mereka.
Ariel dan Ned telah berkahwin selama 10 tahun dan berkongsi dua orang anak.
arielmfulmer/Instagram

Ariel juga bersuara, meminta “privasi” untuk keluarga mereka.

Dia menulis di Instagramnya, “Terima kasih kepada semua orang yang telah menghubungi saya – ia amat bermakna. Tiada yang lebih penting bagi saya dan Ned daripada keluarga kami, dan apa yang kami minta sekarang ialah anda menghormati privasi kami demi anak-anak kami.”

Herring kekal senyap selepas Ned menembak.We want to say thanks to the author of this short article for this outstanding web content

Dipecat ‘Try Guy’ Ned Fulmer, isteri memakai cincin perkahwinan di tengah-tengah skandal curang


Explore our social media profiles and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/