Disney+ Mendedahkan 2023 X-Men Reboot Easter Egg Dalam Doctor Strange 2

Filem teater terbaru Marvel, Doktor Pelik dalam Multiverse of Madness, telah mendarat secara rasmi di Disney+! Epik MCU yang melonjak dimensi menyaksikan Dr. Stephen Strange dan remaja tagalong America Chavez mengembara antara alam semesta selari dan meneroka Multiverse. Semasa pergelutan antara dimensi pasangan itu, mereka tersesat di Earth-838.

Di Bumi-838 Strange dan Chavez ditangkap oleh Illuminati, pasukan wira-wira gaya “meeting-of-the-minds”. yang bersidang untuk membuat keputusan yang membentuk nasib dunia mereka. Termasuk dalam kumpulan ini ialah Reed Richards dari Fantastic FourInhuman King Black Bolt, dan Profesor Charles Xavier, mentor kepada Kumpulan mutan riang Marvel yang dikenali sebagai X-Men. Sudah tentu, semua Illuminati, kecuali satu, dihancurkan oleh Wanda Maximoff yang sangat marah. Tetapi kembali kepada Xavier sebentar.

Studio Marvel

Sekarang, dalam Pelbagai KegilaanProfesor X dilakonkan oleh Sir Patrick Stewart, yang terkenal dengan membawakan watak dalam X-Men filem yang dihasilkan oleh 20th Century Fox. Marvel Studios kini memiliki kata X-Men filem dan hak mereka, menetapkan pentas untuk pasukan X-Men yang dibut semula untuk akhirnya pergi ke MCU. Tetapi nampaknya secara berasingan daripada itu, Marvel Studios sedang mengusahakan siri animasi, kesinambungan kartun X-Men asal dari tahun 1990-an. Ia dipanggil X-Men ’97 dan ia sebenarnya mempunyai kaitan dengan Doktor Pelik 2.

Telur Paskah X-Men ’97 dalam Doktor pelik

Semasa adegan di Doktor Pelik dalam Multiverse of Madness di mana ahli-ahli Illuminati Earth-838 diperkenalkan, Prof. Xavier dari Patrick Stewart menerima sambutan kecilnya sendiri apabila dia berguling di kerusi hovernya. Sesungguhnya, persembahan daripada X-Men: Siri Animasi tema didengari apabila Charles muncul pada skrin, tetapi menurut kapsyen tertutup rasmi yang disediakan oleh Disney+, ia dimaksudkan sebagai sedikit telur Paskah.

Pintu masuk Charles Xavier dalam Doctor Strange 2 dan kapsyen tertutup yang disertakan
Marvel Studios dan Disney+

Seperti yang boleh dilihat di atas, menurut kapsyen tersebut, lagu tema yang dimainkan sebenarnya sepatutnya adalah lagu tema X-Men ’97but semula/kebangkitan semula keluaran Marvel Studios bagi siri animasi asal.

Ini adalah Telur Paskah pertama yang diiktiraf secara rasmi projek pertama yang diterajui oleh Mutant MCUyang ditetapkan untuk dikeluarkan pada pertengahan 2023.

A pelik Telur Paskah, Sesungguhnya

Jadi, apakah sebenarnya maksud ini, jika ada?

Sebagai permulaan, kapsyen tertutup mungkin menunjukkan, atau sekurang-kurangnya membayangkan, bahawa Charles Xavier Earth-838 entah bagaimana adalah watak yang sama yang muncul dalam rancangan 90-an. Ini, bagaimanapun, nampaknya mustahil memandangkan Profesor X animasi mempunyai loghat Amerika dan bukannya Patrick Stewart cara pertuturan British yang jelas.

Atau boleh jadi begitu sahaja Disney+ berasa terdorong untuk gembar-gemburkan gembar-gembur untuk yang akan datang X-Men ’97 yang tentunya akan dikeluarkan secara eksklusif pada platform.

Gambar skrin daripada X-Men: The Animated Series
Marvel dan Disney+

Tetapi mengapa tidak membaca teks sahaja “X-Men: Siri Animasi theme plays” berbanding merujuk projek baharu yang tidak semua orang akan ketahui dan tidak akan dikeluarkan sehingga 2023? (Sekurang-kurangnya.) Nah, sebagai sitkom popular Bagaimana Saya Bertemu Ibu Anda mengajar kami: “Lebih baharu sentiasa lebih baik.” Dalam erti kata lain, kurang masuk akal untuk memasangkan rancangan kanak-kanak yang sudah lapuk sejak 30 tahun lalu apabila model yang lebih baharu dan lebih anggun tersedia.

Walau apa pun keadaannya, peminat boleh melihat sendiri telur Paskah ini dengan membuka anak tetingkap pilihan sambil menonton Marvel Studios’ Doktor Pelik dalam Multiverse of Madnessyang, seperti yang dinyatakan sebelum ini, kini distrim di Disney+.

We want to thank the author of this post for this incredible content

Disney+ Mendedahkan 2023 X-Men Reboot Easter Egg Dalam Doctor Strange 2


Our social media profiles here as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/