‘Doctor Strange In The Multiverse Of Madness’ Mendapat $86J Melalui Dua Hari Di Luar Negara – Box Office Antarabangsa

KEMASKINI JUMAAT, Muat semula untuk terkini…: Disney/Marvel‘s Doktor Pelik Dalam Pelbagai Kegilaan terus membaca jampi box office antarabangsa pada hari Khamis, mengangkat lari luar pesisir cume ke $85.7J melalui dua hari pelepasan. Digabungkan dengan $36J pada hari Khamis pratonton domestikjumlah global setakat ini sudah $121.7J — dan hujung minggu hampir tidak bermula.

Di luar negara, sekuel itu menambah lagi 24 pasaran pada hari Khamis untuk menjadikan jumlah keseluruhan kepada 44 setakat ini dalam tayangan. Sepanjang dua hari pertama di luar pesisir, the Sam Raimi-filem arahan ditayangkan hanya 12% di bawah Spider-Man: Tiada Jalan Pulang172% lebih awal daripada yang asal Doktor Pelik dan 197% ke atas Batman atas dasar suka sama suka.

LAGI…

SEBELUMNYA, KHAMIS: Disney/Marvel’s Doktor Pelik Dalam Pelbagai Kegilaan memulakan pengeluaran luar pesisir pada hari Rabu di 20 pasaran dan sudah melakukan beberapa angka gila. Dengan $27.2J sehingga semalam, keputusan keseluruhan hari pertama hanya 4% di bawah Spider-Man: Tiada Jalan Pulang dan 153% yang mengejutkan mendahului 2016 yang asal Doktor Pelikserta 210% mendahului Batman atas dasar suka-suka pada kadar hari ini.

Di seluruh Asia Pasifik, the Benedict Cumberbatch-starrer menundukkan nombor 1, begitu juga untuk pasaran Eropah yang telah dibuka termasuk Perancis, Itali dan Jerman.

Bahagian pasaran pada sekuel arahan Sam Raimi mencecah melebihi 60% dan setinggi 90%.

Pratonton, tidak termasuk dalam $27.2 juta sehingga kini yang dilaporkan di atas, adalah kukuh untuk Sorcerer Supreme, termasuk $3.5 juta di Mexico dan $2.7 juta di Brazil dan sejumlah $10.3 juta di seluruh wilayah Amerika Latin. Walaupun hanya pratonton, Doktor Pelik Dalam Pelbagai Kegilaan adalah teratas di semua wilayah Amerika Latin semalam.

Sementara itu, seperti yang dinyatakan dalam kami pratonton globalbahagian penting hujung minggu box office antarabangsa ialah Korea yang sangat lembut sejak akhir-akhir ini di tengah-tengah berhati-hati tentang kembali ke pawagam. Tetapi pasaran semakin meningkat untuk Doktor. Jumlah kasar hingga Khamis, yang tidak ditunjukkan dalam jumlah $27.2 juta, adalah dianggarkan $14.7 juta. Hari ini adalah cuti umum kebangsaan untuk Hari Kanak-kanak. Pada hari Rabu, filem itu mencatatkan hari pembukaan kedua tertinggi yang pernah ada untuk tayangan Disney, di belakang sahaja Avengers: Endgame.

‘Doctor Strange In The Multiverse Of Madness’: Foto Dan Poster Untuk Filem Marvel

Melihat lebih dekat pada permulaan, berikut ialah ringkasan: Malaysia ($1.6J) menjaringkan hari pembukaan tertinggi ke-2 dalam sejarah industri; Thailand ($1.2J) mencatatkan hari pembukaan terbaik semasa era pandemik; sama untuk Filipina ($1.2J). Hong Kong dan Vietnam mencatat hari pembukaan pandemik kedua terbaik. Di Jepun, DS2 pada $3.8J menjaringkan hari pembukaan bukan tempatan tertinggi No. 2 semasa krisis kesihatan dan mengulangi hari pertama No. 3 terbaik untuk mana-mana keluaran MCU (di belakang Avengers: Endgame dan Spider-Man: NW).

Di Eropah, Perancis ($3J) menjaringkan hari pembukaan kedua tertinggi semasa era pandemik seperti yang dilakukan Itali ($2.2J) dan Jerman ($1.8J).

Tidak termasuk angka Khamis, lawatan debut 5 Rabu Terbaik ke Multiverse ialah: Korea ($5.9J), Jepun ($3.8J), Perancis ($3J), Itali ($2.2J) dan Jerman ($1.8J).

Hari ini menyaksikan pembukaan selanjutnya di UK, Australia, Brazil dan Mexico serta Croatia, Republik Czech, Greece, Hungary, Israel, Portugal, UAE, Indonesia, New Zealand, Argentina dan semua wilayah Amerika Latin yang lebih kecil.

LAGI…

We would like to give thanks to the author of this post for this outstanding web content

‘Doctor Strange In The Multiverse Of Madness’ Mendapat $86J Melalui Dua Hari Di Luar Negara – Box Office Antarabangsa


Discover our social media profiles and other related pageshttps://paw6.info/related-pages/