Drake, Kevin Gates, Logik dan Banyak Lagi – Projek Hip-Hop Baharu Minggu Ini

Minggu demi minggu, hip-hop tidak pernah mengecewakan apabila tiba masanya untuk muzik baharu diturunkan. Minggu ini, penyanyi rap terbesar di planet ini kembali dengan LP baharu yang mengejutkan, seorang pemercik dari Baton Rouge, La. mendapat banyak perkara daripada dadanya dengan album baharu dan MC yang pernah bersara mengeluarkan projek tepat pada masanya untuk persembahan besar-besarannya. lawatan musim panas dan banyak lagi.

Entah dari mana, Drake baru muncul untuk musim panas. Pada Khamis (16 Jun), OVO head honcho mengumumkan album solo baharunya, Sejujurnya, Nevermind. LP terbaharu daripada Champagne Papi muncul selepas spekulasi tercetus minggu lalu bahawa dia telah mengeluarkan pita campuran baharu. Terdapat kepercayaan kepada perbualan itu, dengan Drizzy mengeluarkan album No. 7, kurang daripada setahun selepas mengeluarkan projek ke-10 Billboard 200nya yang menduduki carta, Lelaki Kekasih Bertauliah.

Menjatuhkan tanpa single terkemuka, tawaran baharu itu adalah eksekutif yang dihasilkan oleh rakan usaha sama lamanya Nuh “40” Syebib dan menampilkan penampilan tetamu daripada 21 Buas.

Album baharu itu muncul beberapa bulan selepas ia dilaporkan Drake menandatangani kontrak rakaman baharu bernilai lebih $400 juta. Album baharu itu mungkin akan diikuti dengan lawatan musim panas yang besar untuk penyanyi rap “Way 2 Sexy”.

Kevin Gates akhirnya melancarkan album ketiganya, Khaza, selepas pelancaran berat yang telah berlangsung selama berbulan-bulan. Orang asli Louisiana itu telah mempromosikan album itu dengan cara apa pun termasuk menjatuhkan barisan barangan baharu dan meludah gaya bebas dipanggil “Super General” berbanding “Super Gremlin” Kodak Black, yang menaikkan kening di seluruh tempat kerana kandungannya yang eksplisit secara seksual yang menamakan Beyonce, Rubi Rose dan lain-lain.

Dengan Gates menangani beberapa topik yang sangat peribadi sepanjang LP 19 trek, yang pertama XXL pelajar baru menunjukkan sejauh mana barnya telah berkembang dan pada masa yang sama, kekal dengan bunyi yang dikenalinya.

Diketuai oleh tiga lagu yang dikeluarkan sebelum ini, “Big Lyfe,” “Bad for Me” dan “Intro,” KhazaCiri tetamu hanya daripada Juicy J, yang muncul di trek “Thinking With My Dick.” Lagu tertentu itu pada asalnya digugurkan pada tahun 2013, tetapi dimasukkan ke dalam album kerana kejayaannya baru-baru ini di TikTok.

Bagi menyokong KhazaGates sedang bersiap sedia untuk pergi ke lawatan panjang yang akan berlangsung dari Ogos hingga Oktober.

Logik datang dengan album barunya, Hari Vinyl, sama seperti dia akan memulakan a Lawatan tajuk bersama 28 tarikh bersama Wiz Khalifa, yang bermula pada bulan Julai. Album 30 lagu itu penuh dengan penampilan tetamu daripada artis-artis hebat seperti Tindakan Bronson, Royce 5’9”, Permainan, RZA dan banyak lagi.

Sebelum keluaran Hari Vinyl, Logik sebenarnya mengeluarkan sejumlah enam lagu yang kesemuanya dipaparkan dalam album termasuk “Dekad,” “Tetris,” “Muzik Terapi” yang menampilkan Russ“Orville” menampilkan Blu dan buangan“Bleed It,” “Breath Control” menampilkan jago khalifah dan lagu tajuk album, “Vinyl Days” yang menampilkan DJ Perdana. Lagu tajuk yang disebutkan di atas sebenarnya mencetuskan beberapa kontroversi awal minggu ini. Ia telah membuat spekulasi bahawa Logik mengambil beberapa gambar Hiburan Dawg Popular penyanyi rap Sebab di atas trek. Rima “1-800-273-8255” menafikan khabar angin dengan menekan Twitter untuk menangani situasi itu dan juga mencadangkan kedua-dua MC menghubungkan pada satu ketika untuk snek musim panas yang manis.

“Hai abang, @reasonTDEanak saya @thisisrory berkata anda fikir saya mengecewakan anda pada lagu saya, ‘Vinyl Days,'” tulis Logik. “Kalau saya nak kacau awak, saya akan kacau awak. Saya sayang awak, awak abang saya. Jom beli aiskrim bersama-sama.”

Pada hari yang sama beliau diumumkan sebagai ahli 2022 XXL Kelas Pelajar Baru, SoFaygo menurunkan barang barunya B4PINK EP untuk mengenyangkan semua peminatnya yang menunggu muzik baru seminit. Walaupun projek lima trek itu tidak mengandungi sebarang penampilan tetamu, kredit pengeluaran termasuk Bakkwoods, Bryce, Y2 dan ColdXsummer.

Dalam mempromosikan projek baharu di media sosial, SoFaygo pasti akan memberitahu pengikut Instagramnya tahu itu benar dengan namanya, B4PINK berfungsi sebagai penggoda kecil untuk album penuhnya yang sangat dinanti-nantikan Pink Heartzyang baru diurapi XXL Freshman berjanji akan dikeluarkan tidak lama lagi.

“Menggugurkan EP ini untuk memberikan muzik kepada anda semua sementara anda menunggu album,” tulis Faygo. “Saya sayang kamu semua dan saya berjanji album itu akan menjadi nyata tidak lama lagi.”

Lihat semua projek baharu minggu ini di bawah, termasuk keluaran baharu lain daripada Gucci Manelabel 1017, Lakeyah, Duke Deuce, Erica Banks, Snoop Dogg dan banyak lagi.

 • Sejujurnya, Nevermind

  Drake

  OVO / Republik

  OVO / Republik
 • Khaza

  Kevin Gates

  Persatuan Pemenang Roti / Atlantik

  Persatuan Pemenang Roti / Atlantik
 • Bulan Strawberi

  Raury

  The Woods LLC

  The Woods LLC
 • The Reup

  Jadi Icy Boyz

  1017 Global Music / Atlantik

  1017 Global Music / Atlantik
 • Tiada Tekanan Bahagian Pertama

  Lakeyah

  Kawalan Kualiti Muzik / Rekod Motown

  Kawalan Kualiti Muzik / Rekod Motown
 • Apa yang telah diberkati tidak boleh dikutuk

  Conway dan Big Ghost Ltd.

 • Lagi Superhero Hitam

  Westside Boogie

  Rekod Rendang / Rekod Interskop

  Rekod Rendang / Rekod Interskop
 • Surat yang Indah

  J. Rocc

  Rekod Lempar Batu

  Rekod Lempar Batu
 • Diari Ratu Aliran

  Erica Banks

  1501 Hiburan Bertauliah

  1501 Hiburan Bertauliah
 • Crunkstar

  Duke Deuce

  Muzik Kawalan Kualiti / Motown

  Muzik Kawalan Kualiti / Motown
 • Snoop Dogg Mempersembahkan Barisan Kematian Musim Panas 2022

  pelbagai artis

  Rekod Barisan Kematian / Cipta Kumpulan Muzik

  Rekod Barisan Kematian / Cipta Kumpulan MuzikWe would love to say thanks to the author of this write-up for this remarkable web content

Drake, Kevin Gates, Logik dan Banyak Lagi – Projek Hip-Hop Baharu Minggu Ini


Discover our social media profiles and the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/