Duke dan Duchess of Cambridge berkongsi gambar Hari Bapa

Duke dan Duchess of Cambridge berkongsi gambar Hari Bapa

Foto Putera William tersenyum bersama anak-anaknya pada percutian keluarga di Jordan dikeluarkan Ahad untuk meraikan Hari Bapa. Imej itu disiarkan di akaun Twitter Duke dan Duchess of Cambridge, dengan mesej: “Mengucapkan Selamat Hari Bapa kepada bapa dan datuk di seluruh dunia hari ini!” Foto itu menunjukkan Putera William yang tersengih-sengih berpakaian kemeja kasual berwarna zaitun dan seluar pendek khaki berlatar belakang padang pasir berbatu. Pelukan William dilingkarkan pada anak sulungnya Putera George, berpakaian camo-print t -baju, dan Puteri Charlotte, yang memakai gaun berkotak-kotak berwarna navy dan putih. Anak bongsu, Putera Louis, dilihat di atas bahu bapanya dalam baju-t berjalur biru laut dan putih. Video berkaitan di atas: Penampilan balkoni keluarga diraja di Trooping the Warna 2022Putera William dan Catherine, Duchess of Cambridge, berkongsi foto keluarga yang serupa pada tahun 2021 untuk kad Krismas rasmi mereka, menunjukkan latar belakang dan pakaian berbatu yang serupa. Bapa William, Putera Charles, Putera o f Wales, turut berkongsi gambar Hari Bapa di Twitter Ahad. Satu foto ialah Putera Charles bersama mendiang bapanya Putera Philip, Duke of Edinburgh. Satu lagi gambar ialah Charles duduk di atas rumput bersama dua anak lelakinya, William dan Putera Harry, semasa mereka masih muda. Seluruh keluarga telah bersatu semula untuk perarakan hari jadi Ratu di London pada awal bulan Jun. Putera Harry dan Meghan, Duchess of Sussex, menonton acara Trooping the Color bersama kerabat diraja lain dari pejabat Mejar Jeneral berhampiran perarakan Pengawal Kuda, jurucakap pasangan itu memberitahu CNN. Tetapi Harry dan Meghan tidak menyertai kerabat diraja lain untuk penampilan tradisional di balkoni. mengikuti perarakan; Permaisuri memutuskan bulan lepas bahawa hanya kerabat diraja yang menjalankan tugas rasmi akan dimasukkan.

Foto Putera William tersenyum bersama anak-anaknya dalam percutian keluarga di Jordan dikeluarkan Ahad untuk meraikan Hari Bapa.

Imej itu disiarkan di akaun Twitter Duke dan Duchess of Cambridge, dengan mesej: “Mengucapkan Selamat Hari Bapa kepada bapa dan datuk di seluruh dunia hari ini!”

A edaran foto of Britain's Putera William bersama Puteri Charlotte, Putera Louis dan Putera George diambil di Jordan dalam the Autumn of 2021. Duke and Duchess of Cambridge/Kensington Palace/Edaran melalui REUTERS INI IMEJ ADA x20;TELAH DIBERIKAN OLEH A PIHAK KETIGA. MANDATORY KREDIT. TIDAK JUAL SEMULA. TIDAK x20;ARKIB. TIADA KOMERSIL ATAU JUALAN BUKU. BUKAN UNTUK GUNAKAN SELEPAS 31 DISEMBER 2022, TANPA SEBELUMNYA KEIZINAN DARI KENSINGTON ISTANA. BERITA EDITORIAL KEGUNAAN SAHAJA. TIADA KOMERSIL PENGGUNAAN. TIADA PERDAGANGAN, IKLAN, CENDERAHATI, MEMORABILIA atau BERWARNA x20;SAMA. Fotografi akan menjadi semata-mata kita ed untuk berita editorial tujuan sahaja. Ia tidak akan dapat diluluskan untuk cenderahati, atau memorabilia; atau apa-apa sahaja berwarna serupa. Tiada caj sepatutnya ber x20;membuat untuk the bekalan, mengeluarkan atau menerbitkan gambar itu. Terdapat tidak akan menjadi komersial menggunakan apa-apa sahaja fotograf (termasuk by way x20;contoh hanya) sebarang kegunaan dalam merchandising, pengiklanan atau sebarang lain lain x20;bukan- berita editor penggunaan. Foto mesti tidak dipertingkatkan digital x20;dimanipulasi atau diubah suai dalam apa jua cara atau bentuk dan mesti termasuk semua daripada individu dalam gambar apabila diterbitkan.

DUKE DAN DUCHESS OF CAMBRIDGE

Foto itu menunjukkan Putera William yang tersengih-sengih memakai baju kasual berwarna zaitun dan seluar pendek khaki dengan latar belakang padang pasir berbatu.

Lengan William dilingkarkan pada anak sulungnya Putera George, memakai t-shirt bercorak camo, dan Puteri Charlotte, yang memakai gaun berkotak-kotak berwarna navy dan putih.

Anak bongsu, Putera Louis, dilihat di atas bahu bapanya dalam baju t-shirt berjalur tentera laut dan putih.

Video berkaitan di atas: Penampilan balkoni keluarga diraja di Trooping the Color 2022

Putera William dan Catherine, Duchess of Cambridge, berkongsi foto keluarga yang serupa pada tahun 2021 untuk kad Krismas rasmi mereka, menunjukkan latar belakang dan pakaian berbatu yang serupa.

Bapa William, Putera Charles, Putera Wales, turut berkongsi gambar Hari Bapa di Twitter Ahad. Satu foto ialah Putera Charles bersama mendiang bapanya Putera Philip, Duke of Edinburgh. Satu lagi gambar ialah Charles duduk di atas rumput bersama dua anak lelakinya, William dan Putera Harry, semasa mereka masih muda.

Seluruh keluarga telah bersatu semula untuk perarakan hari jadi Ratu di London pada awal bulan Jun. Putera Harry dan Meghan, Duchess of Sussex, menyaksikan acara Trooping the Color bersama kerabat diraja lain dari pejabat Mejar Jeneral berhampiran perarakan Horse Guards, jurucakap pasangan itu memberitahu CNN.

Tetapi Harry dan Meghan tidak menyertai kerabat diraja lain untuk penampilan balkoni tradisional selepas perarakan; Permaisuri memutuskan bulan lepas bahawa hanya kerabat diraja yang menjalankan tugas rasmi akan dimasukkan.We would like to give thanks to the author of this short article for this incredible content

Duke dan Duchess of Cambridge berkongsi gambar Hari Bapa


Visit our social media profiles and other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/