Emily Ratajkowski Memberi Pendapatnya Mengenai Seks pada Temu Pertama

Dan seperti itu, Emily Ratajkowski ialah kembali ke tempat temu janji.

Selepas memfailkan penceraian daripada suami Sebastian Bear-McClard pada bulan September, model itu berkongsi sebahagian daripadanya Sex dan The City-esque pengalaman gadis bujang pada episod 31 Okt Tinggi Rendah dengan EmRata podcast, termasuk teorinya tentang jenis lelaki di luar sana.

“Ada bayi, ada raksasa, dan kemudian ada bayi raksasa,” Emily menyatakan semasa segmen “EmRata Asks”. “Bayi-bayi adalah lelaki yang perlu dijaga dan diyakinkan pada setiap masa. Raksasa yang seperti, ‘Maaf kerana ibu anda meninggal dunia tetapi mahu datang?’ Dan kemudian yang ketiga adalah yang paling teruk… dan mereka adalah lelaki yang saya tidak boleh tangani. Mereka memerlukan jaminan, mereka perlu dibuai dan menyusu di teet. Tetapi kemudian mereka juga seperti, ‘Biarkan saya sendirian, wanita .'”

Dia menambah, “Minggu ini saya mempunyai interaksi dengan bayi dan kemudian dengan…dia sama ada bayi atau bayi raksasa.”

milik Emily Ratajkowski Badan saya Cangkang bom

Ketika Emily, 31, mengemudi tempat kejadian untuk calon pelamar, dia berkata dia sering mendapati dirinya merenung subjek seks pada tarikh pertama.

“Saya telah banyak memikirkan tentang perkara ini kerana ia banyak bercakap tentang dinamik kuasa dan seks pada tarikh pertama adalah contoh terbaik daripada itu kerana anda berhadapan dengan dinamik jantina dalam vakum yang khusus seketika,” dia berkata. “Saya fikir Jika anda tidak bersedia untuk terdedah, itu adalah sebab untuk tidak melakukan hubungan seks pada tarikh pertama.”

Dia meneruskan, “Walaupun saya seperti, ‘Ini adalah malam yang menyeronokkan, saya tidak peduli jika orang ini dan saya pernah berinteraksi lagi,’ saya masih benci apabila saya rasa ada sebahagian daripada mereka yang berasa seperti, ‘ Ya, saya merasakan getaran seperti itu. Walaupun mereka bukan jenis lelaki yang akan berkata begitu kuat tetapi anda boleh merasakannya. Itulah sebab untuk tidak tidur dengan seorang lelaki.”

Imej Gotham/GC

Manakala Emily—yang berkahwin bekas dia pada 2018 dan saham anak lelaki 20 bulan Sylvester dengannya—kata dia “tidak semestinya mencari cinta,” dia mengakui bahawa keintiman fizikal dengan pasangan membawa kepada hubungan yang lebih mendalam untuknya secara peribadi.

“Saya pergi pada tarikh ini dan ia tidak seperti saya akan tidur dengan seseorang dan kemudian saya lebih terdedah untuk jatuh cinta, tetapi saya berasa lebih,” jelasnya. “Jika saya tidak tidur dengan mereka, saya kurang memikirkan mereka. Saya boleh melupakan mereka dalam masa tiga hari.”

Dia menambah, “Saya rasa kesimpulan yang kami buat ialah anda harus melakukan apa sahaja yang anda mahu lakukan. Tetapi mengetahui apa yang anda mahu lakukan adalah sangat sukar. Itulah kerja keras.”

Walaupun hubungan seks pada tarikh pertama mungkin berdasarkan kes demi kes, Emily berkata dia memang rasa selesa membuat langkah pertama apabila tiba masanya.

“Saya pergi temu janji, dan kami telah bercium. Kemudian kami menyeberang jalan dan ada saat ini di mana saya mahu dicium,” dia teringat tentang janji temu pertama baru-baru ini. “Dan saya agak menangkapnya dan menciumnya. Dia seperti, ‘Ini adalah jenis feminisme yang saya boleh terima.'”

Emily Ratajkowski, Widget WTF

Stephen Lovekin/WWD/Shutterstock

(Walaupun Emily tidak menamakan sebarang nama, dia baru-baru ini dilihat bercium DJ Orazio Rispo.)

Melangkah ke hadapan, sama ada Emily bertemu dengan bayi, raksasa atau pemuzik yang layak bersolek, satu peraturan tetap sama untuknya: Lelaki tidak boleh membenarkan wanita berasa kurang daripada itu.

“Apa yang saya mula ambil adalah bahawa kita hanya perlu berhenti mengambil berat sama ada mereka suka kita atau tidak, kita perlu melepaskan pengesahan, kuasa yang memberi mereka,” katanya. Badan saya kata pengarang pada podcast. “Sebab, siapa sebenarnya mereka untuk membuat kita berasa apa-apa tentang diri kita sendiri.”

Untuk kemas kini berita terbaharu, klik di sini untuk memuat turun E! Apl Berita

We would like to thank the author of this article for this remarkable web content

Emily Ratajkowski Memberi Pendapatnya Mengenai Seks pada Temu Pertama


Our social media profiles here as well as other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/