Ezra Miller dituduh menempatkan kanak-kanak di ladang dengan senjata api dan ganja

Pelakon Ezra Miller telah dituduh menempatkan kanak-kanak kecil dalam keadaan tidak selamat, menurut laporan baru.

Majalah Rolling Stone mendakwa bahawa Miller (yang bukan binari dan menggunakan kata ganti nama mereka/mereka) telah menjadi tuan rumah kepada seorang ibu berusia 25 tahun dan tiga anak kecilnya di ladang Vermont seluas 39 hektar (96 ekar) pelakon itu.

Susunan itu nampaknya membimbangkan bapa kanak-kanak itu serta orang lain yang mengetahui situasi itu kerana mereka percaya ia tidak selamat.

Rolling Stone berkata sumber telah melaporkan pistol tanpa pengawasan terletak di sekitar rumah, dengan seorang mengimbas kembali kejadian di mana seorang kanak-kanak berusia setahun didakwa mengambil peluru dan memasukkannya ke dalam mulutnya.

Rakaman video yang dilihat oleh Rolling Stone nampaknya menunjukkan sekurang-kurangnya lapan senjata serangan, senapang dan pistol terletak di sekeliling ruang tamu, dengan beberapa senjata disandarkan di sebelah timbunan haiwan yang disumbat.

Sumber majalah itu juga mendakwa penggunaan ganja yang kerap dan berat di hadapan kanak-kanak, dengan sedikit kebimbangan mengenai pengudaraan yang betul. Miller dikatakan menjalankan ladang ganja di hartanah itu.

Bagaimanapun, ibu kepada kanak-kanak itu mendakwa Miller “akhirnya membantu saya … mempunyai persekitaran yang selamat untuk tiga anak saya yang masih kecil”, selain daripada “bekasnya yang ganas dan kasar”.

“[Ezra’s] ladang rumah telah menjadi syurga penyembuhan bagi kami,” katanya kepada Rolling Stone. “Mereka mungkin mempunyai senjata api untuk tujuan mempertahankan diri dan ia disimpan di bahagian rumah yang tidak pernah dimasuki oleh kanak-kanak … Anak-anak saya dapat berehat lebih lama dalam penyembuhan mereka kerana keselamatan dan asuhan yang Ezra sediakan untuk mereka. ”

Miller telah menyediakan penginapan di ladang untuk ibu dan anak-anaknya, yang berumur satu hingga lima tahun, sejak pertengahan April. Miller pertama kali bertemu keluarga pada bulan sebelumnya, semasa di Hawaii, di mana pelakon itu juga ditangkap dua kali, sekali kerana berkelakuan tidak senonoh dan gangguan dan sekali untuk serangan peringkat kedua.

Bapa kepada tiga anak Miller kini tinggal berkata pelakon itu menerbangkan mereka dan ibu mereka keluar dari Hawaii tanpa pengetahuannya, dan dia tidak dapat bercakap dengan mereka sejak itu.

Selepas Miller kembali ke tanah besar, perintah perlindungan sementara dibuat terhadap Miller bagi pihak aktivis Tokata Iron Eyes selepas ibu bapa remaja berusia 18 tahun itu memberitahu mahkamah Miller telah menguasai anak mereka melalui “kekerasan, ugutan, ancaman keganasan , ketakutan, paranoia, khayalan dan dadah”.

Juga pada Jun 2022, seorang ibu dan anaknya yang berusia 12 tahun telah diberikan perintah pencegahan gangguan sementara terhadap Miller di Massachusetts, selepas didakwa berkelakuan tidak sesuai.

Miller terkenal dengan peranan utama mereka sebagai kanak-kanak yang terganggu yang melakukan pembunuhan beramai-ramai di sekolah di Kita Perlu Berbincang Tentang Kevin, dan sebagai Flash dalam filem DC Justice League dan Batman. Tayangan filem kendiri watak itu, The Flash, yang dijadualkan tahun depan, kelihatan semakin tidak menentu, dengan eksekutif Warner Bros nampaknya menahan mesyuarat krisis untuk menentukan nasib filem itu.

Wakil pelakon itu enggan mengulas.

Rencana ini telah dipinda pada 24 Jun 2022 untuk membetulkan penggunaan kata ganti nama dalam perenggan terakhir.

We wish to give thanks to the author of this write-up for this awesome content

Ezra Miller dituduh menempatkan kanak-kanak di ladang dengan senjata api dan ganja


You can view our social media profiles here as well as other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/