Ezra Miller kini dituduh menempatkan 3 kanak-kanak di ladang yang penuh dengan senjata api dan rumpai

Ezra Miller

Ezra Miller
Foto: John Phillips (Imej Getty)

Satu minggu lagi, satu lagi kisah tentang tingkah laku ganjil dan membimbangkan The Flash bintang Ezra Miller. hari ini, Batu yang berguling laporan bahawa Miller telah dituduh menempatkan tiga anak kecil dan ibu mereka di ladang yang mereka miliki in Vermont, yang didakwa sumber yang tidak dinamakan dipenuhi dengan periuk dan senjata api tanpa pengawasan.

Sekarang, mari kita jelaskan: Studuhan bantuan adalah terutamanya yang dikenakan oleh bapa kepada kanak-kanak berkenaan, siapa jelas bukan pihak yang tidak berminat di sini. He sebelum ini menjadi subjek tuduhan penderaan rumah tangga daripada ibu kanak-kanak itu, yang menyifatkan dia sebagai “bekas yang ganas dan kesat” yang Miller menolongnya melarikan diri. (Lelaki berkenaan menafikannya, dan berkata dia hanya didorong oleh kebimbangan terhadap anak-anaknya. Dia juga dilaporkan memfailkan kes domestik terhadap ibu kerana membawa anak-anak keluar dari-negeri.)

Tuduhan terbaru inidengan demikiantidak sama sekali berbeza dengan yang dihadapi Miller pada awal tahun iniapabila ibu bapa seorang remaja berusia 18 tahun menuduh mereka dandanan pertama, dan kemudian pada dasarnya penculikan anak mereka yang sudah dewasa—sehingga ke tempat “mangsa” yang dipersoalkan kenyataan yang mengatakan bahawa Miller sebenarnya adil membantu mereka keluar daripada situasi hidup yang tidak selesa atau kasar. Pihak lain kemudian mengeluarkan kenyataan bahawa Miller entah bagaimana telah memaksa kenyataan ini, dan semuanya berubah menjadi kekacauan mimpi ngeri PR.

Dalam kes ladang, Batu yang berguling memang menuntut mempunyai beberapa bukti yang lebih jelas bahawa sesuatu mungkin berada di sebelah hinkysetelah nampaknya melihat rakaman pistol berselerak di sekeliling a ruang tamu, termasuk berhampiran “timbunan haiwan boneka.” Salah seorang rakan sekutu Miller juga telah membuat kenyataan tentang menjalankan apa yang kelihatan seperti ladang rumpai tidak berlesen di atas harta itu; Batu yang berguling juga memetik saksi yang tidak dinamakan (yang kepentingannya dalam semua ini tidak diketahui), yang mendakwa mereka melihat seorang kanak-kanak berusia 1 tahun meletakkan peluru longgar di mulut mereka semasa lawatan ke harta itu, yang jelas merupakan satu tuduhan yang sangat membimbangkan.

Tetapi, sekali lagi, inilah kenyataan daripada ibu itu—yang Miller terbang, bersama anak-anaknya, keluar dari Hawaii pada bulan April, selepas menghadapi pelbagai tuduhan tingkah laku yang mengganggu atau menyalahi undang-undang di negeri ini—mendakwa bahawa ladang itu adalah “syurga penyembuhan” untuk dia dan anak-anaknya. “Mereka mungkin mempunyai senjata api untuk tujuan mempertahankan diri dan ia disimpan di bahagian rumah yang tidak pernah dimasuki oleh kanak-kanak… Anak-anak saya dapat berehat lebih lama dalam penyembuhan mereka kerana keselamatan dan asuhan yang telah diberikan oleh Ezra untuk mereka.”

The real throughline with all this stuff, of course, is that it looks incredibly bad, regardless of the ultimate truths attached; Miller’s camp declined to issue any statements about this latest round of accusations, but we’re pretty sure anyone hanging out around the Warner Bros. studio lot in Hollywood this week would be able to hear new ulcers spontaneously generate in the stomachs of the executives yang telah meletakkan gerabak francais wira-wira mereka kepada mereka bintang.

The Flash ditayangkan di pawagam pada Jun 2023…maklumlah, mungkin.

We want to thank the writer of this article for this remarkable web content

Ezra Miller kini dituduh menempatkan 3 kanak-kanak di ladang yang penuh dengan senjata api dan rumpai


Visit our social media profiles along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/