Ezra Miller Mempunyai Kompleks ‘Mesias’, Mengawal ‘Harem Mahkamah’ Wanita Muda, Laporkan Tuntutan

Ezra MillerJalan yang panjang dan membimbangkan sejak dua tahun lalu telah membawa kami ke sini: a pendedahan Vanity Fair yang menyelami kekacauan yang mengelilingi pelakon itu.

Bintang “Fantastic Beasts”, yang bukan binari dan menggunakan kata ganti mereka dan mereka, baru-baru ini mengumumkan bahawa mereka sedang mendapatkan rawatan untuk “isu kesihatan mental yang kompleks” berikutan beberapa tangkapan dan tuduhan penderaan, serangan dan dandanan seorang remaja antara jenayah lain.

Lingkaran menurun Miller dilaporkan bermula selepas perceraian ibu bapa mereka pada 2019, menurut Vanity Fair, yang bercakap dengan sedozen orang di orbit Miller untuk cerita yang diterbitkan pada hari Ahad.

“Ezra tidak mula panik dan hilang kawalan diri di khalayak ramai sehingga selepas ini berlaku,” kata seorang rakan Miller yang tidak dinamakan, yang wakilnya menafikan dakwaan itu. “Insiden Iceland berlaku, dan kemudian ia terus berjalan dan pergi dan pergi dan pergi.”

Pada tahun 2020, video Miller yang membimbangkan kelihatan mencekik seorang wanita di luar bar Iceland muncul di internet, mencetuskan permulaan masalah peribadi dan undang-undang mereka yang semakin meningkat.

Pada masa itu, Miller dilaporkan sedang dinasihati oleh penasihat rohani bernama Jasper Young Bear, yang percaya Miller adalah “Mesias seterusnya dan Freemason telah menghantar syaitan” untuk membunuh pelakon itu. Sumber berkata pelakon itu membuat tabiat merujuk kepada diri mereka “selang-seli sebagai Yesus dan syaitan.”

Peranan Miller dalam filem DC yang akan datang “The Flash,” iaitu masih ditetapkan untuk dikeluarkan tahun depan walaupun kontroversi berpusing di sekeliling bintangnya, nampaknya memainkan peranan dalam pembuatan mitos mereka dengan sumber yang menegaskan bahawa pelakon itu mendakwa adiwira itu adalah “orang yang menyatukan pelbagai alam seperti Yesus.”

Miller dilaporkan memeluk kepercayaan ini dan menyebarkannya di kalangan sekumpulan pengikut muda.

“[They’d] bercakap tentang metaverse dan ubat dan bagaimana mereka adalah Mesias dan apa [their] kerja ada di sini,” kata sumber kepada outlet itu. “Mereka mengatakan amalan rohani mereka adalah berada di kalangan orang ramai — yang bermaksud parti. Jadi, ketika di Iceland, dia keluar tanpa henti. [Their] kegemarannya ialah rave, di mana dia akan melakukan bender selama dua atau tiga hari pada satu masa.”

Tokata Iron Eyes, seorang aktivis Orang Asli berusia 18 tahun, dilaporkan memainkan peranan utama dalam ajaran Miller dengan kesatuan mereka ditakdirkan untuk “membawa kiamat,” menurut sumber. Ibu bapa remaja itu, bagaimanapun, telah menuduh Miller melakukan penderaan fizikal dan lisan, serta dandanan kanak-kanak itu – dakwaan Iron Eyes telah tegas dinafikan — mengakibatkan perintah perlindungan terhadap pelakon.

Walaupun Miller tidak mempunyai keturunan Orang Asli Amerika, mereka mendakwa sebagai “sejenis mesias, dan mereka akan mengetuai revolusi Orang Asli,” ibu Iron Eyes, Jumping Eagle, memberitahu Vanity Fair.

Di tempat lain dalam karya Vanity Fair, Miller dituduh menempatkan pengikut dan rakan di ladang Vermont mereka dalam keadaan berbahaya dan pelik. Harta itu dilaporkan mempunyai mezbah yang dihiasi dengan “peluru, rumpai, bijak, dan patung Flash.”

“Banyak kali dia membuat wanita meletakkan telefon bimbit mereka di atas mezbah apabila mereka masuk, dan persembahan lain,” seorang rakan pelakon itu memberitahu outlet itu, menggambarkan dinamik sebagai “kediktatoran patriarki.”

Miller dituduh mengawal “harem mahkamah” kebanyakannya wanita muda di ladang, di mana bintang itu didakwa “mempermainkan mereka antara satu sama lain, menjerit ke arah mereka, memperkecilkan mereka di hadapan yang lain.”

Walaupun kebanyakan isu undang-undang pelakon itu telah diselesaikan ― Vanity Fair melaporkan bahawa ramai mangsa Miller yang didakwa telah menerima penyelesaian kewangan dan menandatangani NDA ― Miller akan hadir di mahkamah bulan depan untuk perbicaraan atas pertuduhan jenayah pecah rumah. Pelakon itu ditangkap kerana didakwa mencuri alkohol dari kediaman Vermont pada bulan Mei, yang didakwa oleh wakil Miller adalah salah faham mengenai peminjaman wain beras daripada rakan yang sepatutnya untuk resipi.

Dalam satu kenyataan yang dikeluarkan pada bulan Ogos, Miller menggambarkan tempoh hidup mereka baru-baru ini sebagai masa “krisis yang teruk.”

“Saya ingin memohon maaf kepada semua orang bahawa saya telah bimbang dan kecewa dengan tingkah laku saya yang lalu,” kata kenyataan itu. “Saya komited untuk melakukan kerja yang diperlukan untuk kembali ke tahap yang sihat, selamat dan produktif dalam hidup saya.”

We would love to give thanks to the author of this short article for this outstanding material

Ezra Miller Mempunyai Kompleks ‘Mesias’, Mengawal ‘Harem Mahkamah’ Wanita Muda, Laporkan Tuntutan


Check out our social media profiles and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/