Hari Bapa 2022: Saif Ali Khan kepada Abhishek Bachchan, 8 bapa superstar dalam ikatan mereka dengan anak-anak mereka

Dengan Hari Bapa di sini, tiba masanya untuk meraikan bapa yang hebat di bandar perada Bollywood. Walaupun mudah untuk dilupakan, lelaki berbakat dan kacak yang kita tonton di seluloid, adalah lebih daripada pelakon. Mereka juga mempunyai peranan untuk dimainkan dalam kehidupan peribadi mereka, dan salah satu peranan terpenting mereka ialah seorang bapa. Jadi, sekarang adalah masa yang sesuai untuk melihat apa yang bapa B’Town katakan tentang anak-anak mereka.

Saif Ali Khan tentang Sara dan Ibrahim

Saif Ali Khan tiada di media sosial. Bagaimanapun, dia sering bercakap tentang keempat-empat anaknya Sara Ali Khan, Ibrahim, Taimur, dan Jeh dalam pelbagai wawancara. Dalam temu bual dengan Zoom, Saif berkongsi bahawa dia penuh dengan ‘doa gugup’ untuk Ibrahim, apabila ditanya mengenai rancangan Bollywood yang terakhir. Dia juga berkongsi bagaimana Ibrahim memberitahunya bahawa dia kelihatan seperti ‘Saif muda’. Bagi yang tidak tahu, dia kini membantu Karan Johar dalam filem Rocky Aur Rani Ki Prem Kahani.

Begitu juga, dalam temu bual sebelum ini dengan Anupama Chopra, Saif menyatakan pemikirannya mengenai filem Sara Love Aaj Kal 2 tidak berfungsi dengan baik secara kritis atau komersial. Dia berkongsi bahawa walaupun dia sentiasa ada untuknya, Sara perlu menangani situasi sedemikian seorang diri. Dia berkata bahawa dia menghantar mesej kepadanya untuk bertanya sama ada dia sihat, bagaimanapun, dia menambah bahawa dia tahu bahawa dia seorang kanak-kanak yang sukar.

Hrithik Roshan pada Hridhaan dan Hrehaan

Hrithik dan bekas pasangannya Sussanne Khan adalah ibu bapa kepada dua anak lelaki Hridhaan dan Hrehaan. Hrithik sangat rapat dengan anak lelakinya dan sering ditemani mereka di bandar. Dalam temu bual dengan ETimes, Hrithik mendedahkan bahawa anak lelakinya menilai semua filemnya, dan mereka paling menyukai filem Zindagi Na Milegi Dobara 2011, kerana mereka memberikannya 11 daripada 10. “Apabila kami menonton ZNMD, saya benar-benar melihat mereka mengenal pasti dengan filem itu. Ia sangat memeranjatkan kerana ia bukan filem kanak-kanak, tetapi saya fikir perkara yang benar dengan orang dewasa juga benar dengan seorang remaja atau kanak-kanak, “kata pelakon itu.

Shah Rukh Khan on Aryan, Suhana & Abram

Shahrukh Khan telah menggugurkan pelajaran keibubapaan berulang kali. Dalam temu bual sebelum ini, Badshaah of Bollywood membuka tentang ikatannya dengan tiga anaknya Aryan, Suhana, dan Abram dan berkata, “Saya sayang anak-anak saya bukan kerana mereka anak saya, tetapi kerana saya telah menjalin persahabatan dengan mereka. Saya menyedari ini, apabila mereka semakin tua, mereka adalah kawan terbaik saya. Saya rasa usia mental saya adalah antara 12 hingga 14 tahun, jadi sangat bagus untuk mempunyai dua kawan yang boleh saya miliki.”

Aamir pada Ira, Junaid, dan Azad

Aamir mempunyai dua anak daripada isteri pertamanya Reena Dutta: Junaid dan Ira, manakala dia mempunyai Azad dengan pasangan keduanya Kiran Rao. Dalam temu bual sebelumnya dengan Filmfare pada 2017, Aamir mendedahkan bagaimana dia menghabiskan banyak masa bersama Junaid, anak sulungnya, ketika dia masih bayi. Dia berkata, “Semasa Junaid lahir pada 1993 saya menembak hanya selama 36 hari pada tahun itu. Selama 328 hari saya bersamanya.” Aamir juga berkongsi bahawa dia suka membawa anak bongsunya Azad bermain tenis dan makan malam bersamanya setiap kali dia berada di Mumbai.

Aamir juga rapat dengan anak perempuan Ira dan pelakon itu sering dipaparkan di ruang Instagramnya. Ira telah menjadi penyokong kesejahteraan mental dan pada tahun 2020, dia bercakap tentang mengalami kemurungan. Bercakap tentang perkara yang sama, Aamir berkongsi dalam temu bual dengan News18, pelakon Lagaan itu berkata bahawa anak perempuannya telah menghadapi banyak cabaran dalam hidup dan dia gembira dia melawan mereka dengan berani.

Akshay Kumar tentang Aarav dan Nitara

Sekilas pandang Akshay Kumar’Ruang Instagram akan mendedahkan bahawa dia agak rapat dengan anak-anaknya Aarav dan Nitara. Walaupun pelakon itu tidak menyiarkan lebih daripada apa yang dituntut oleh profesionnya, dia berkongsi foto comelnya bersama Nitara. Dalam temu bual dengan Hindustan Times tahun lepas, Akshay menyatakan bagaimana melihat anak-anaknya terjejas oleh paparazi dan budaya trolling menyakitkan dia sebagai seorang bapa.

Akshay berkongsi bahawa walaupun Aarav tidak mahu keluar bersama mereka selepas sesi latihan kerana dia takut diganggu kerana kelihatan letih dan berpeluh di Instagram. Dia menambah bahawa anak perempuannya Nitara yang berusia enam tahun tidak suka pergi ke majlis makan malam keluarga kerana dia tidak suka kilat oleh paparazi. Dia berkata, “Kanak-kanak bintang mempunyai tekanan yang cukup dalam hidup; dunia tidak perlu meningkatkannya dengan mengecoh kanak-kanak yang tidak bersalah.”

Shahid Kapoor on Zain & Misha

Shahid Kapoor dan Mira Rajput adalah ibu bapa kepada dua orang anak yang cantik, Misha dan Zain. Dalam temu bual dengan Hindustan Times, Shahid berkongsi bahawa dia tidak suka meletakkan terlalu banyak gambar anak-anaknya dalam talian kerana dia melindungi mereka. Dalam temu bual baru-baru ini dengan Siddharth Kannan, Shahid ditanya bagaimana sifat bapa telah mengubahnya. Dia menjawab, “Saya yakin, kaafi kuch. Usko perkataan mein daalna bada mushkil hain. Saya merasai perubahan sekarang apabila saya seorang ibu bapa. Ya, ia menjadikan awak lelaki. Ia membantu anda menjadi kurang mementingkan diri sendiri, yang saya fikir semua artis adalah, yang hebat. Kerana apabila anda kurang mementingkan diri sendiri, anda sebenarnya membuka diri kepada perkara baharu dan itu bagus. Perubahan yang besar, saya akan katakan, kehidupan yang baru, perspektif yang baru.”

Ajay Devgn pada Nysa & Yug

Bercakap tentang bapa superstar, Ajay Devgn adalah nama lain yang masuk ke senarai ini. Pelakon itu adalah bapa kepada dua orang anak, Nysa, dan Yug. Bercakap kepada Hindustan Times baru-baru ini, Ajay berkongsi bahawa dia banyak bercakap dengan anak-anaknya. Dia seterusnya menambah bahawa dia mahu mereka dihukum, sama seperti Kajol dan dia. “Saya dan Kajol menjelaskan kepada mereka apa yang betul dan salah dan membenarkan mereka untuk mengambil sesuatu. Sudah tentu mereka melakukan kesilapan, sudah tentu mereka tidak patuh sekali-sekala. Apabila itu berlaku, lebih banyak perbualan. Kedua-dua Kajol dan saya adalah orang biasa walaupun status selebriti kami. Kami mahu anak-anak kami juga dihukum,” kata pelakon itu.

Abhishek Bachchan pada Aaradhya

Abhishek Bachchan juga merupakan bapa yang menyayangi Aaradhya, dan pelakon itu telah bercakap tentang anak perempuannya berkali-kali. Dalam sembang baru-baru ini, Junior Bachchan mendedahkan bagaimana pilihan kreatifnya sebagai pelakon telah berubah, mengingati Aaradhya. “Seperti mana-mana ibu bapa akan memberitahu anda, anak anda membentuk banyak pemikiran anda. Bukan sahaja dalam kehidupan profesional anda, ia setiap hari. Saya sentiasa menjadi seseorang yang sangat mementingkan keluarga. Jadi, jelas, saya tidak berbeza. Pilihan kreatif saya sememangnya berubah dari semasa ke semasa, mengingati keluarga saya, anak perempuan saya,” katanya.

Team Pinkvilla mengucapkan Selamat Hari Bapa kepada semua bapa di luar sana!

BACA JUGA: Sara Ali Khan, Ibrahim dan Saif Ali Khan berada pada tahap terbaik mereka untuk makan tengah hari menjelang Hari Bapa; FOTOWe wish to thank the writer of this article for this outstanding material

Hari Bapa 2022: Saif Ali Khan kepada Abhishek Bachchan, 8 bapa superstar dalam ikatan mereka dengan anak-anak mereka


You can find our social media pages here and other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/