Harry dan Meghan bersedia untuk perjumpaan keluarga yang sangat umum di Trooping the Color

Harry & Meghan mendapat tempat duduk di tepi gelanggang: Duke dan Duchess of Sussex bersedia untuk perjumpaan keluarga yang sangat umum di Trooping the Colour… malah mereka boleh muncul bersama Archie dan Lilibet

  • Harry dan Meghan akan menyertai kerabat diraja untuk Trooping the Color hari ini
  • Mereka juga dijangka membawa Archie dan Lilibet yang berusia tiga tahun, hampir seorang
  • Mereka berkemungkinan akan bertemu Putera George, Puteri Charlotte dan Putera Louis

Harry dan Meghan akan menyertai kerabat diraja buat kali pertama dalam tempoh lebih dua tahun di Trooping the Colour hari ini.

Dalam apa yang bakal menjadi perjumpaan keluarga yang mencengkam – dan sangat umum -, mereka juga dijangka membawa bersama Archie dan Lilibet yang berusia tiga tahun, hampir satu tahun.

Kanak-kanak itu berkemungkinan akan bertemu dengan sepupu kecil mereka Putera George, Puteri Charlotte dan Putera Louis akhirnya.

Lilibet tidak pernah diperkenalkan kepada kerabat dirajanya, manakala Archie tidak berada di UK sejak berusia enam bulan.

Dalam apa yang bakal menjadi perjumpaan keluarga yang mencengkam – dan sangat umum -, mereka juga dijangka membawa bersama Archie dan Lilibet yang berusia tiga tahun, hampir satu tahun. Digambarkan, keluarga pada Disember 2021

Tetapi tidak ada jemputan untuk Duke of York yang malu walaupun dalam kapasiti peribadi, menunjukkan betapa jauhnya anak Ratu telah jatuh dari rahmat.

Perarakan Hari Lahir Ratu di Horse Guards di London ialah acara Jubli Platinum rasmi pertama pada hujung minggu cuti bank, dan yang paling ramai dihadiri oleh Windsors.

Ramai yang menyangka kemunculan Baginda di balkoni Istana Buckingham untuk laluan raya selepas perarakan tradisional akan menjadi saat yang paling dinanti-nantikan pada hari itu.

Tetapi kemungkinan besar semua mata akan, sebenarnya, tertumpu pada perjumpaan keluarga yang bermain di luar 50 ela ke hadapan.

Duke dan Duchess of Sussex telah dijemput oleh Ratu untuk menyertai ahli keluarga menonton acara ketenteraan yang menakjubkan dari Pejabat Mejar Jeneral yang menghadap ke padang kawad Whitehall.

1654142710 931 Harry dan Meghan bersedia untuk perjumpaan keluarga yang sangat umum

Bilik itu – yang pernah digunakan oleh Duke of Wellington – terbentang di pintu masuk Pengawal Kuda. Di sinilah orang kenamaan biasanya menonton jika mereka tidak terlibat dalam prosiding perbarisan.

Kumpulan itu tidak akan termasuk Ratu, Putera Wales, Duke of Cambridge atau Puteri Diraja.

Baginda akan kekal di Istana Buckingham di mana baginda akan menerima tabik hormat pasukan berkuda yang pulang dari balkoni di sana.

Charles akan mengambil tabik hormat kerana Warna Batalion Pertama Pengawal Ireland sedang berpasukan dan memeriksa Pasukan Bahagian Isi Rumah bagi pihak raja.

Dia akan disertai oleh anak sulung dan kakaknya, dengan ketiga-tiganya menunggang kuda.

Perarakan Hari Lahir Ratu di Horse Guards di London ialah acara Jubli Platinum rasmi pertama pada hujung minggu cuti bank, dan yang paling ramai dihadiri oleh Windsors. Gambar, majlis 2019. Harry dan Meghan akan menonton dari balkoni yang boleh dilihat dengan bahan merah di atasnya

Perarakan Hari Lahir Ratu di Horse Guards di London ialah acara Jubli Platinum rasmi pertama pada hujung minggu cuti bank, dan yang paling ramai dihadiri oleh Windsors. Gambar, majlis 2019. Harry dan Meghan akan menonton dari balkoni yang boleh dilihat dengan bahan merah di atasnya

1654142710 28 Harry dan Meghan bersedia untuk perjumpaan keluarga yang sangat umum

Menonton dari tingkap: The Sussexes pada perarakan Trooping the Color 2018

Menonton dari tingkap: The Sussexes pada perarakan Trooping the Color 2018

Duchess of Cornwall, Duchess of Cambridge, Earl dan Countess of Wessex dan ramai kerabat diraja lain akan pergi ke Perarakan Pengawal Kuda dari istana dengan menaiki gerabak.

Mereka kemudiannya akan turun dan menonton acara lain dari Pejabat Mejar Jeneral bersama Harry dan Meghan, yang akan tiba dengan kereta.

Parti diraja yang besar itu juga akan merangkumi semua cucu Ratu dan pasangan mereka. Begitu juga dengan Sussexes, akan ada Puteri Beatrice dan suaminya Edo, Puteri Eugenie dan suaminya Jack dan anak-anak Anne, Peter Phillips dan Zara Tindall, serta keluarga mereka. Meghan tidak akan melihat mana-mana keluarga sejak dia dan suaminya berhenti kerja sebagai kerabat diraja dan berpindah ke Amerika Utara pada awal 2020, manakala putera raja hanya melihat mereka secara ringkas di pengebumian Duke of Edinburgh tahun lepas.

Majlis awam terakhir yang dihadiri oleh Sussex bersama-sama di UK ialah perkhidmatan tahunan Hari Komanwel di Westminster Abbey pada Mac 2020 apabila suasananya tidak mungkin menjadi lebih janggal. William dan Kate hampir mengosongkan Harry dan Meghan pada hari itu, meninggalkan Putera Edward dan Sophie untuk cuba menjaga keamanan.

Mujurlah William, yang sangat terkesan dengan tindakan abangnya dan bergelut untuk menyembunyikan rasa sakitnya, tidak akan dipaksa untuk menyapa pasangan itu di khalayak ramai. Dan Kate terbukti menjadi pendamai yang terpuji apabila dia berusaha untuk memecahkan masalah dan bercakap dengan Harry selepas pengebumian Duke of Edinburgh.

Harry dan Meghan tinggal bersama anak-anak mereka di rumah Windsor mereka, Frogmore Cottage. Mereka sentiasa dijangka menyertai jemaah untuk upacara kesyukuran esok atas pemerintahan Ratu selama 70 tahun di Katedral St Paul, tetapi penyertaan mereka dengan Trooping dilihat sebagai cabang zaitun tambahan daripada Baginda.

Iklan

We would like to give thanks to the writer of this write-up for this amazing material

Harry dan Meghan bersedia untuk perjumpaan keluarga yang sangat umum di Trooping the Color


We have our social media profiles here as well as additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/