Henry Cavill Nantikan Cerita Dengan “Superman Yang Sangat Gembira”

Henry Cavill berkata dia tidak pernah berputus asa untuk bermain Superman suatu hari nanti. Namun, dia juga terkejut betapa emosionalnya pengalaman itu apabila dia akhirnya memakai semula jubah itu.

Cavill bekerja enam hari seminggu di Netflix The Witcher apabila perjanjian datang bersama untuknya muncul dalam satu adegan dalam Adam Hitamdia teringat semasa perbualan dengan Josh Horowitz MTV di Jalan 92 Y petang rabu. Dia terpaksa mendapatkan kebenaran daripada The Witcher pasukan, tetapi sebagai pelakon itu ingat, “Ia adalah rahsia besar kami tidak dapat memberitahu mereka apa.”

Apabila dia tiba di studio Warner Bros di UK untuk penggambaran rahsia teratas, dia memakai sut yang dia pilih kerana resonans emosinya: kostum yang dipakainya pada tahun 2013 Lelaki besipenampilan pertamanya sebagai wira.

“Saya memilih yang itu khususnya kerana nostalgia yang melekat pada saman itu,” kata Cavill semasa perbualan, yang merupakan rakaman langsung Horowitz’s Bahagia Sedih Keliru podcast. “Amat penting bagi saya untuk berdiri di sana dan menikmati saat itu. Itu adalah salah satu momen terbaik dalam kerjaya saya. Seronok rasanya berpeluang memakainya semula.”

Perbualan itu datang selepas seminggu membuat berita untuk Cavill. Pelakon itu kembali ke skrin besar sebagai Superman buat kali pertama dalam tempoh lima tahun Adam Hitam. Dan pada hari Isnin, dia disahkan bahawa dia memang akan memainkan Superman dalam ansuran DC akan datang, dengan mengatakan dalam video yang disiarkan ke media sosial bahawa apa yang penonton lihat dalam Adam Hitam hanyalah “sedikit rasa” perkara yang akan datang.

Cavill pertama kali dilakonkan sebagai Superman untuk Lelaki besi, diarahkan oleh arkitek francais Zack Snyder. DC Universe telah melalui anjakan seismik sejak itu. Warner Bros berada di bawah kepimpinan baharu, dengan Penjaga Galaxy dan Skuad Bunuh Diri pembikin filem James Gunn dan penerbit Peter Safran dinamakan ke jawatan teratas di DC di bawah DC Studios yang baru dilancarkan yang akan menjadi rumah kepada pertunjukan Superman masa depan Cavill.

Cavill bertindak balas terhadap pengambilan Gunn, dengan menyatakan dia “sangat teruja tentang itu” dan bergurau tentang khabar angin bahawa dia akan menyertai Marvel’s Loki bahawa jika Gunn boleh melompat ke sana ke mari antara Marvel dan DC, maka mungkin dia boleh melakukannya.

Sumber telah memberitahu Wartawan Hollywood bahawa Warner Bros. sedang mengambil ceramah daripada penulis untuk sekuel Lelaki besi. Cavill enggan mengulas apabila Horowitz bertanya sama ada terdapat sebarang berita untuk dikongsi dari segi pembuat filem atau penulis: “Sekarang ini saya tidak boleh berkongsi apa-apa … tetapi pada masanya, saya akan dapat berkongsi dan semua orang akan mendengar semua perkara yang menarik untuk datang.”

Pembuat filem Snyder menghantar soalan video dari set filem Netflixnya Bulan Pemberontakmeminta Cavill merenungkan adegan terbang awal mereka, dan mengakhiri video dengan menyatakan, “Saya tidak sabar untuk bekerjasama dengan anda lagi.”

Cavill membalas dengan mengucapkan terima kasih kepada pengarah: “Dia seorang lelaki yang cantik, dan saya sangat menghargai semua yang dia lakukan untuk saya. … Itu adalah kenangan formatif saya, dari segi kerjaya. Ia adalah apabila segala-galanya berubah. Saya mengingati mereka dengan penuh kasih sayang. … Zack jika anda menonton … terima kasih, kawan saya.”

Mengenai masa depannya, Cavill mempunyai beberapa pemikiran.

Pelakon itu berkata: “Ada masa depan yang cerah untuk watak itu, dan saya sangat teruja untuk bercerita dengan Superman yang sangat gembira.”

We would like to thank the writer of this post for this outstanding content

Henry Cavill Nantikan Cerita Dengan “Superman Yang Sangat Gembira”


Check out our social media accounts and also other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/