Henry Cavill: ‘Saya Kembali sebagai Superman’

Lelaki Keluli kembali!

Henry Cavill disiarkan ke media sosial pada hari Isnin bahawa dia “kembali sebagai Superman” mengikut cameonya masuk adegan pasca kredit daripada “Adam Hitam,” yang dibuka pada hari Jumaat kepada $140 juta di seluruh dunia.

“Saya mahu menunggu sehingga hujung minggu tamat sebelum menyiarkan ini kerana saya mahu memberi anda semua peluang untuk menonton ‘Black Adam,'” kata Cavill dalam video yang disiarkan ke suapan Instagramnya. “Tetapi sekarang kerana ramai daripada anda, saya mahu menjadikannya rasmi: Saya kembali sebagai Superman.”

Cavill berkata imej dia dalam sut Superman yang disertakan dalam video Instagram dan kameo “Black Adam”nya “hanyalah sedikit rasa tentang perkara yang akan datang.” Pelakon berusia 39 tahun itu tidak memberikan butiran lanjut, tetapi dia mengucapkan terima kasih kepada peminat atas sambutan bersemangat mereka terhadap kepulangannya sebagai anak terakhir Krypton.

“Terima kasih atas sokongan anda dan terima kasih atas kesabaran anda,” kata Cavill. “Saya berjanji ia akan mendapat ganjaran.”

Berita itu datang selepas khabar angin bertahun-tahun, cameo dan spekulasi peminat tentang kepulangan Superman yang telah lama ditunggu-tunggu di DC Universe. Dwayne Johnson juga telah menggembar-gemburkan pertarungan antara anti-heronya Black Adam dan Superman Cavill semasa mempromosikan filemnya dalam beberapa minggu kebelakangan ini.

Cavill pertama kali menghasilkan Supermannya hampir 10 tahun yang lalu dalam “Man of Steel” 2013. Dia telah memainkan Son of Krypton hanya beberapa kali sejak itu: dalam 2016 “Batman v Superman: Dawn of Justice,” 2017 “Justice League,” 2021 “Zack Snyder’s Justice League” dan kameo ringkas pasca kredit dalam “Black Adam.” (Superman sebagai watak muncul pada penghujung “Shazam!” 2019 tetapi Cavill tidak memainkan peranan, yang ditembak dari leher ke bawah.)

Bagi kebanyakan peminat, Cavill nampaknya ditakdirkan untuk watak itu, antara ketampanan luar biasa dan fizikal luar biasa. Tetapi semua perjalanannya sebagai Superman terbukti menjadi kontroversi untuk satu sebab atau yang lain. Sesetengah peminat menyukai pendekatan pengarah Zack Snyder yang teguh dari segi fizikal, kesedihan emosi dan moral yang samar-samar terhadap watak itu, manakala yang lain mendapati ia bertentangan dengan apa yang menjadikan Superman sebagai salah satu watak adiwira yang paling bertahan pernah ada.

Cavill sentiasa kelihatan terperangkap di tengah-tengah. Pelakon itu nampaknya ketinggalan apabila Warner Bros. memilih untuk berpisah dengan Snyder dan visi kreatifnya untuk DC Universe, yang meletakkan Superman Cavill di tengah-tengahnya. Tetapi pelakon itu — yang sentiasa sibuk di Netflix membintangi siri fantasi popular “The Witcher” dan memainkan watak Sherlock Holmes bertentangan dengan Millie Bobby Brown dalam filem “Enola Holmes” — tidak segan silu menyatakan hasratnya untuk terus memakai seluar ketat dan jubah Superman. .

Robot Bad JJ Abrams, sementara itu, telah perlahan-lahan membangunkan projek Black Superman yang berasingan dengan pengarang Ta-Nehisi Coates selama lebih setahun tanpa sebarang pengumuman lanjut. Ketua Pegawai Eksekutif New Warner Bros. Discovery David Zaslav dilaporkan kecewa kerana watak itu telah mengumpul habuk manakala Marvel Studios terus mengeluarkan sekurang-kurangnya tiga filem cereka setahun.

Johnson dan rakan penerbitnya, sementara itu, telah menjelaskan bahawa visi jangka panjang mereka untuk Black Adam termasuk jalan cerita yang mantap melibatkan Superman.

“Ia tidak pernah mengenai satu kali atau hanya tentang pergaduhan,” penerbit Hiram Garcia baru-baru ini berkata. “Kami benar-benar mahu mencipta bentuk penceritaan yang panjang dan menunjukkan bahawa kedua-dua watak ini wujud dalam alam semesta yang sama dan akan perlu berurusan dengan satu sama lain dengan kerap, sama ada di sisi yang sama atau bertentangan. Semoga mereka akan bertembung pada satu ketika, tetapi ia bukan hanya tentang situasi ‘satu pertarungan’.”We want to thank the writer of this article for this awesome content

Henry Cavill: ‘Saya Kembali sebagai Superman’


Check out our social media accounts as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/