Horoskop Cinta Anda Untuk September Mengatakan Anda Mungkin Memikirkan Bekas Anda (Sama ada Anda Mahu Atau Tidak)

Tatal Untuk Melihat Lagi Imej

Bulan baru bermakna peluang baru untuk mencari cinta. awak horoskop cinta untuk September 2022 mengatakan ini adalah masa yang ikhlas untuk menilai semula perkongsian sedia ada dalam hidup anda, jadi bersedialah untuk menghadapi beberapa kebenaran yang mengejutkan. Sesetengah perhubungan mungkin berakhir, ada yang mungkin bermula dan ada yang mungkin bermula semula. Sudah tiba masanya untuk lebih hadir bersama orang sekeliling, kerana anda sedang belajar menikmati setiap saat bersama orang yang anda sayangi.

Venus—planet cinta dan semangat—memasuki tanda bumi Virgo pada 5 September, yang akan menyebarkan kepraktisan dan akal sehat di seluruh perkara hati. Sudah tiba masanya untuk mencari cara logik untuk menunjukkan kasih sayang anda dan mendapatkan sokongan antara satu sama lain. Perspektif cinta Virgo mungkin tidak selalu kelihatan seperti memberi bunga kepada seseorang, tetapi mencuci pakaian seseorang. Ia mungkin kelihatan seperti membawa seseorang ke lapangan terbang atau memasak mereka hidangan buatan sendiri. Venus di Virgo ialah masa terbaik untuk menggunakan “tindakan perkhidmatan” sebagai bahasa cinta anda!

Beberapa minggu kemudian, pada 29 September, Venus akan meluncur ke Libra. Apabila Venus berada dalam tanda udara Libra, kita boleh mengharapkan untuk merasakan seolah-olah kita berada dalam hubungan yang sihat berdasarkan rasa hormat antara satu sama lain. Lagipun, Venus memerintah Libra, menjadikan transit ini masa yang sesuai untuk memutuskan dengan siapa anda mahu bersama dan bagaimana anda mahu bersama mereka.

Dek Cinta

Foto: Amazon.

Dek Cinta oleh Lisa Stardust

Pada 9 September, Mercury retrograde bermula pada 8 darjah Libra. Berharap untuk mendengar daripada bekas dan api lama, terutamanya jika masih ada urusan yang belum selesai antara anda. Kemungkinannya, anda mungkin berasa seperti anda menyambung semula dari tempat anda berhenti. Walau bagaimanapun, anda mungkin mendapati bahawa corak lama yang sama sedang berulang, jadi pastikan anda tidak meromantikkan masa lalu dan memakai cermin mata berwarna mawar apabila anda menilai keadaan.

Bersedia untuk miskomunikasi dan terlepas hubungan dengan pasangan romantis atau cinta. Bila Mercury memasuki semula Virgo pada 23 September, anda boleh menjangkakan kemunduran ini akan membuang anda daripada rutin anda dan menyebabkan pemikiran terlalu analitikal serta produktiviti toksik jika anda boleh menjadi gila kerja. Ingat—malah mesin perlu dicas semula (dan anda bukan mesin).

Retrograde Mercury bermula pada 9 September. Jangkakan mendengar daripada bekas dan api lama.

Ekuinoks musim gugur berlaku pada 22 September, memulakan musim Libra dengan hebat. Apabila matahari berada dalam Libra yang seimbang, harmoni dan hella menawan, ini bermakna cinta sedang berpusing di sekeliling kita. selesa dengan seseorang yang istimewa anda di rumah kerana udara semakin sejuk. Hayati aspek kehidupan yang lebih mudah dan nikmati keselesaan yang mereka bawa. Luangkan masa intim dengan BFF anda melakukan perkara yang paling anda suka lakukan bersama.

Bulan purnama di Pisces pada 10 September penuh bertenaga dan penuh emosi. Ini semua disebabkan oleh fakta bahawa ia meminta kami membuat keputusan perhubungan yang utama. Bulan baharu Libra pada 25 September membuka kemungkinan romantis baharu (serta meningkatkan keyakinan dan cinta diri kita).

Berikut ialah apa yang jabatan cinta sediakan untuk anda bulan ini, menurut anda tanda matahari dan/atau tanda naik:

Bagaimana Planet Akan Mempengaruhi Kehidupan Cinta Anda Bulan Ini

STYLECASTER | Horoskop Mingguan Astrologi

iMaxTree;Adobe. Reka bentuk: Cierra Miller/STYLECASTER.

Sama ada anda sedar atau tidak, menetapkan sempadan adalah tindakan menjaga diri, sentimen yang akan diserlahkan oleh bulan purnama Pisces pada 10 September. Mesejnya adalah untuk mengutamakan diri anda. Jika orang yang anda sayangi mempunyai masalah dengan itu, anda harus menganggapnya sebagai bendera merah utama. Nasib baik, putaran belakang Mercury, yang bermula pada 9 September, membolehkan anda menilai semula hubungan— terutamanya semasa bulan baharu di Libra pada 25 September. Anda akan dapat mengetahui perasaan anda (dan sebaliknya) tentang pemain romantik utama dalam hidup anda kemudian.

STYLECASTER | Horoskop Mingguan Astrologi

iMaxTree;Adobe. Reka bentuk: Cierra Miller/STYLECASTER.

Peralihan besar dalam kumpulan rakan anda berlaku semasa bulan purnama 10 September. Jika anda rasa seolah-olah skuad anda telah menjadi dingin—sebaliknya adalah benar. Isu yang wujud antara anda semua bermula apabila Venus meluncur masuk ke Virgo pada 5 September dan perubahan Mercury ke belakang pada 9 September. Tenaga kosmik yang tidak seimbang dan hiruk-pikuk menyebabkan malapetaka, tetapi akan diselesaikan daripada getaran indah yang diberikan oleh bulan baharu kepada hubungan anda pada September 25 dan kemasukan Venus ke Libra pada 29 September. Bulan ini berakhir dengan persefahaman dalam krew anda yang mengukuhkan asas perhubungan ini.

STYLECASTER | Horoskop Mingguan Astrologi

iMaxTree;Adobe. Reka bentuk: Cierra Miller/STYLECASTER.

Kehidupan cinta anda akan dicas secara romantis pada separuh terakhir bulan itu, tetapi itu tidak semestinya sama dengan pelayaran yang lancar. Semasa bulan purnama melonjak melalui Pisces pada 10 September, anda mungkin akan berasa seolah-olah orang yang anda cintai tidak konsisten dengan anda, yang akan menimbulkan perasaan tidak menentu dan mungkin rasa tidak selamat (terima kasih banyak, Mercury retrograde). Adalah sangat penting untuk memberi manfaat kepada orang ramai daripada keraguan sekarang, tetapi jika anda masih berasa agak keliru, maka cuba beralih ke padang rumput yang lebih hijau dan lebih stabil semasa bulan baharu 25 September.

STYLECASTER | Horoskop Mingguan Astrologi

iMaxTree;Adobe. Reka bentuk: Cierra Miller/STYLECASTER.

Kata-kata anda mungkin membuat anda sedikit terbeliak dan terikat semasa kemunduran Mercury yang bermula pada 9 September, mengelirukan emosi semua orang—malah emosi anda. Bulan purnama pada 10 September menjadikannya sukar untuk tidak membentuk ikatan yang sengit dengan yang lain. Memandangkan terdapat begitu banyak cinta di udara, adalah sukar untuk tidak jatuh ke dalam sesuatu yang lebih dalam. Jika anda tidak berada di tengah-tengah prospek yang romantis, gunakan suasana ini untuk mengamalkan cinta diri yang radikal, supaya anda boleh menyambut pasangan impian yang memenuhi hati anda dengan cinta semasa bulan baru di Libra pada 25 September.

365 Kedudukan Seks Oleh Lisa Sweet Amazon

Foto: Amazon.

365 Kedudukan Seks oleh Lisa Sweet

STYLECASTER | Horoskop Mingguan Astrologi

iMaxTree;Adobe. Reka bentuk: Cierra Miller/STYLECASTER.

Jangkakan perkara yang tidak dijangka, apabila bulan purnama menyamai Uranus kad bebas pada 10 September. Anda mungkin mendapati bahawa orang tidak menghormati sempadan anda pada hari ini, yang boleh memberi inspirasi kepada anda untuk terbang di bawah radar selama satu atau dua malam. Sementara itu, bulan purnama akan menguatkan keinginan untuk merendahkan diri dan mengelakkan drama itu. Luangkan masa untuk diri sendiri untuk introspeksi yang tenang. Ia mungkin tidak terasa seperti bulan yang paling mengujakan, tetapi jika anda bersikap lembut terhadap diri sendiri dan menerima kedamaian yang anda perlukan—anda boleh bersedia untuk bercinta menjelang bulan baru pada 25 September.

STYLECASTER | Horoskop Mingguan Astrologi

iMaxTree; Adobe. Reka bentuk: Cierra Miller/STYLECASTER.

Tidak mengapa bagi seseorang yang rasional seperti anda mempercayai cerita dongeng dan bahagia selama-lamanya, tetapi getaran ini tidak akan membantu anda mengekalkan sikap pragmatik apabila ia berkaitan dengan perkara hati. Jika terdapat sebarang corak perhubungan yang anda ingin putuskan, gunakan tenaga dari bulan purnama 10 September untuk menetapkan niat. Mercury, yang merupakan planet pemerintah anda, sejajar dengan matahari anda pada 23 September apabila kebelakangan. Peletakan planet ini akan meningkatkan intuisi anda, jadi jika usus anda mula memberi nasihat perhubungan, ambil perhatian dan gunakannya untuk manfaat anda semasa bulan baru 25 September.

STYLECASTER | Horoskop Mingguan Astrologi

iMaxTree;Adobe. Reka bentuk: Cierra Miller/STYLECASTER.

Kejutan dalam jabatan percintaan akan nyata apabila Mercury retrograde berhubung dengan matahari anda pada 9 September. Sama ada anda digilai oleh orang yang anda cintai, mendengar daripada bekas atau menerima pengisytiharan kasih sayang yang tidak diingini—cepatkan diri anda untuk perkara menjadi lebih pelik semasa penuh bulan pada hari berikutnya. Sebelum anda mengambil sebarang langkah ke arah membetulkan situasi ini, adalah penting untuk meneruskan dengan berhati-hati—tetapkan sempadan yang sihat dan teruskan dengan berhati-hati. Adalah penting anda tidak mendedahkan semua kad anda sekaligus apabila bulan baharu 25 September dan Zuhrah sejajar dengan matahari anda pada 29 September.

STYLECASTER | Horoskop Mingguan Astrologi

iMaxTree;Adobe. Reka bentuk: Cierra Miller/STYLECASTER.

Pertemuan secara kebetulan akan membawa anda ke arah sambungan yang ditakdirkan semasa bulan purnama 10 September, apabila bulan membentuk hubungan manis dengan Nod Nasib. Dengan adanya tenaga ini, masa depan anda boleh berubah dalam sekelip mata, jadi nantikan laluan baharu untuk bercinta. Getaran ini juga menjadi petanda baik untuk merangkul percintaan. Jika anda telah tergelincir untuk memulakan dan memupuk perhubungan baharu—anda boleh terdorong satu cara atau yang lain. Jika anda sudah berada dalam perkongsian, bulan baru 25 September adalah masa untuk memberi komitmen semula kepada boo anda.

Mainan Penggetar Amazon Womanizer Pro 40

Foto: Amazon.

Mainan Penggetar Womanizer Pro 40

STYLECASTER | Horoskop Mingguan Astrologi

iMaxTree;Adobe. Reka bentuk: Cierra Miller/STYLECASTER.

Bulan yang akan datang boleh menjadi sedikit sukar untuk kehidupan cinta anda, Sagittarius yang dikasihi, kerana putaran belakang Mercury yang bermula pada 9 September dan bulan purnama Pieces pada 10 September mendorong anda untuk menjadi terlalu kritis terhadap diri anda atau orang yang anda cintai. Lakukan yang terbaik untuk mencari pusat anda pada hari-hari ini dan pastikan anda mengingatkan diri anda tentang betapa baik, murah hati dan hebatnya anda secara keseluruhan. Nasib baik, cinta tidak akan terasa seperti cabaran pada akhir bulan apabila bulan baru pada 25 September dan kemasukan Venus ke Libra pada 29 September melembutkan hati dan kata-kata anda.

STYLECASTER | Horoskop Mingguan Astrologi

iMaxTree;Adobe. Reka bentuk: Cierra Miller/STYLECASTER.

Kesilapan daripada perhubungan lampau boleh timbul semula semasa bulan purnama pada 10 September, apabila bulan Pisces berhadapan dengan Neptune retrograde, menerangi luka lama. Berhati-hati dengan pertemuan dramatik dengan bekas rakan kongsi (sesuatu yang tidak berhenti sejak Mercury retrograde bermula pada 9 September) dan cuba untuk tidak membiarkan kemarahan atas perkara yang telah berlaku menyebabkan mood anda menurun. Jika anda mesti melihat semula kenangan yang tidak menyenangkan, gunakannya sebagai motivasi untuk berkembang melalui mana-mana corak perhubungan yang tidak memihak kepada anda semasa bulan baru pada 25 September. Tetapkan semula hati anda dan biarkan masa lalu berlalu.

STYLECASTER | Horoskop Mingguan Astrologi

iMaxTree;Adobe. Reka bentuk: Cierra Miller/STYLECASTER.

Jika anda sedang memburu cinta, cuba cari kumpulan minat khas untuk dikaitkan semasa bulan purnama 10 September. Tenaga di sini akan memudahkan anda berhubung dengan orang lain—terutamanya apabila melibatkan minat yang dikongsi atau saluran artistik, membantu anda meletakkan asas yang kukuh untuk perhubungan berkembang. Bulan baru pada 25 September juga akan bertindak sebagai hari yang indah, membantu anda membuka hati anda kepada orang lain mengenai perkara yang membuatkan anda berasa terinspirasi. Anda akan mendapat manfaat daripada iklim kosmik ini, menjadikannya mudah untuk memikat hati anda.

STYLECASTER | Horoskop Mingguan Astrologi

iMaxTree;Adobe. Reka bentuk: Cierra Miller/STYLECASTER.

Anda telah memanjakan diri dengan seorang bekas baru-baru ini, bulan purnama di Pisces pada 10 September membawa anda keinginan yang membara untuk bersatu, kerana kegilaan akan menggesa anda untuk mengambil langkah ke arah menjalin hubungan yang lebih mendalam dengan yang lain. Putaran ke belakang Mercury dalam sektor perhubungan carta anda yang bermula pada 23 September akan membuatkan anda mendapati mereka tidak dapat dinafikan dalam beberapa minggu akan datang. Walau bagaimanapun, ia tidak akan menjadi sehingga bulan baru pada 25 September apabila percintaan menjadi lebih elektrik, membuatkan anda tertanya-tanya mengapa anda pernah berpisah sejak awal. Sambungan akan menjadi memabukkan dan sengit.

sepanduk surat berita

We would love to say thanks to the writer of this write-up for this amazing content

Horoskop Cinta Anda Untuk September Mengatakan Anda Mungkin Memikirkan Bekas Anda (Sama ada Anda Mahu Atau Tidak)


Check out our social media profiles along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/