Horoskop Cinta Untuk Setiap Tanda Zodiak Pada Khamis, 22 September 2022

Horoskop cinta bagi setiap tanda zodiak dalam astrologi tersedia untuk 22 September 2022. Venus, planet cinta berada dalam tanda zodiak Virgo, dan Marikh, planet keghairahan berada di Gemini.

Ketegangan terus meningkat di langit apabila Zuhrah kekal dicabar oleh beberapa planet pada hari Khamis. Biasanya komunikasi akan menjadi ubat untuk masalah cinta kita, tetapi semasa Mercury retrograde banyak tanda zodiak akan memilih untuk menyimpan fikiran dan perasaan intim kepada diri mereka sendiri.

Bila Venus berada di dalam Virgo, tanda kemudaratannya. Dalam Virgo, dia logik, tetapi Neptunus telah mengintipnya dari seluruh alam semesta. Neptune mematahkan tekadnya, dan dia merasakan panggilan untuk pengembaraan, tetapi ini mungkin bukan perkara yang baik.

BERKAITAN: 3 Tanda Zodiak Dengan Horoskop Terbaik Pada Khamis, 22 September 2022

Neptun memerintah pembohongan dan penipuan, yang mungkin bermakna hubungan yang bermula minggu ini boleh memerlukan satu set cermin mata berwarna mawar untuk menjauhkan alasan. Atau, kita boleh jatuh cinta dengan susah payah, hanya untuk menyedari kemudian bahawa orang yang kita fikir sempurna, sebenarnya tidak.

Zuhrah telah dibakar oleh sinaran Matahari sejak beberapa minggu yang lalu, dan oleh itu keupayaannya untuk mencintai masih tersembunyi, tetapi berita baiknya ialah ia tidak lama.

We want to give thanks to the author of this write-up for this amazing content

Horoskop Cinta Untuk Setiap Tanda Zodiak Pada Khamis, 22 September 2022


Explore our social media profiles and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/