Hugh Jackman Kembali sebagai Wolverine dalam ‘Deadpool 3’ Bersama Ryan Reynolds, Akan Datang pada 2024

Hugh Jackman akan kembali sebagai Wolverine dalam “Deadpool 3,” Ryan Reynolds mengumumkan di media sosialnya petang Selasa. “Deadpool 3” juga mempunyai tarikh keluaran rasmi: 6 September 2024.

“Hai semua, kami amat sedih kerana terlepas D23, tetapi kami telah bekerja keras untuk filem ‘Deadpool’ seterusnya sejak sekian lama,” kata Reynolds dalam video itu, merujuk Ekspo D23 pada awal September . “Saya terpaksa benar-benar mencari jiwa saya tentang perkara ini. Penampilan pertamanya dalam MCU jelas perlu berasa istimewa. Kita perlu kekal dengan watak, mencari kedalaman baru, motivasi, makna. Setiap ‘Deadpool’ perlu menonjol dan menonjol. Ia adalah satu cabaran yang luar biasa yang telah memaksa saya untuk mencapai ke dalam. Dan saya…saya tiada apa-apa. Ya, kosong sepenuhnya di sini. Dan menakutkan. Tetapi kami mempunyai satu idea.”

“Hei, Hugh, anda mahu bermain Wolverine sekali lagi?” Reynolds bertanya semasa Jackman berjalan di latar belakang.

“Ya, pasti, Ryan,” jawab Jackman. Video itu berakhir dengan “I Will Always Love You” karya Whitney Houston — sarikata sebagai “Saya akan sentiasa mencintai Hugh” — dan penggoda “Coming Hughn”. Logo Deadpool muncul, kemudian dihiris dengan cepat oleh cakar adamantium Wolverine.

Tonton video Reynolds di bawah.

Shawn Levy, yang membuat “Free Guy” dan “The Adam Project” dengan Reynolds, sedang mengarahkan “Deadpool 3,” yang secara rasmi akan menyertai Marvel Cinematic Universe selepas pembelian Disney 20th Century Fox. Rhett Reese dan Paul Wernick, yang menulis dua filem “Deadpool” pertama, kembali menulis yang ketiga. Reese sebelum ini telah mengesahkannya “Deadpool 3” akan kekal bertaraf Rwalaupun dalam MCU yang mesra keluarga.

Kali terakhir peminat X-Men melihat Jackman sebagai Wolverine adalah pada 2016 “Logan” yang dinilai R, diarahkan oleh James Mangold. Wolverine terkenal mati di penghujung filem, dan Jackman telah dinyatakan berulang kali bahawa filem itu adalah lagu angsanya dalam peranan. Jadi tidak jelas bagaimana dia akan muncul dalam “Deadpool 3.” Tetapi watak itu terkenal kerana berulang kali memecahkan dinding keempat – dalam filem dan dalam komik – dan seperti yang diberitahu oleh presiden Marvel Studios Kevin Feige baru-baru ini pelbagai, “Apa-apa sahaja mungkin dalam multiverse.”

Reynolds dan Jackman mempunyai sejarah adiwira yang panjang bersama-sama. Bintang “Deadpool” itu mula-mula muncul sebagai watak dalam filem “X-Men Origins: Wolverine” 2009, yang merupakan spinoff “X-Men” pertama yang memfokuskan pada watak Jackman. Versi Deadpool itu, bagaimanapun, telah dijahit mulutnya dan tidak menampilkan kostum merah dan hitam ikoniknya. Beberapa tahun kemudian, Reynolds mendapat satu lagi pusingan sebagai pembunuh upahan yang bijak dalam filem “Deadpool” yang diberi nilai R yang betul.

Filem “Deadpool” ialah tajuk “X-Men” terlaris sepanjang masa, setiap satu memperoleh lebih $780 juta di seluruh dunia. Dua filem pertama, yang masing-masing memulakan kerjaya pada 2016 dan 2018, dikeluarkan oleh 20th Century Fox sebelum Disney memperoleh studio itu.

Untuk senarai lengkap setiap projek Marvel Studios untuk teater dan Disney+ pada tahun 2022 dan seterusnya, tekan di sini.

We want to thank the writer of this short article for this awesome content

Hugh Jackman Kembali sebagai Wolverine dalam ‘Deadpool 3’ Bersama Ryan Reynolds, Akan Datang pada 2024


Check out our social media accounts as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/