Impian Kim Kardashian untuk menghadiri sambutan Jubli Platinum musnah

EKSKLUSIF Snub untuk Ratu selebriti: Istana Buckingham MENOLAK rayuan Kim Kardashian untuk menghadiri parti rasmi Jubli Platinum selepas bintang itu terbang ke London bersama teman lelaki Pete Davidson untuk perayaan itu

  • Wakil bintang itu, 41 — yang mendarat di UK bersama teman lelakinya Pete Davidson, 28, minggu ini — meminta tiket ke Parti Platinum pada hari Sabtu
  • Tetapi Istana Buckingham menolak pasangan AS itu, seperti juga publisiti di BBC, yang akan menyiarkan rancangan itu
  • Seorang sumber berkata Kim cuba mendapatkan tiket dengan cara lain — malah berkata dia tidak kisah jika tiket itu ‘bukan VIP’
  • Mereka seperti Queen, Diana Ross dan Nile Rodgers akan membuat persembahan di acara itu, manakala Sir David Attenborough dan David Beckham akan membuat penampilan.
  • Kira-kira 10,000 tiket telah diperuntukkan melalui undi awam, dan 7,500 telah diberikan kepada pekerja utama, mereka dalam Angkatan Tentera, sukarelawan dan badan amal
  • Berita Jubli Platinum terkini ketika Ratu meraikan 70 tahun perkhidmatan

Impian Kim Kardashian untuk menyertai perayaan Jubli Platinum rasmi di UK telah musnah.

Pegawai di Istana Buckingham telah menolak rayuannya untuk menghadiri Pesta Platinum di Istana pada hari Sabtu.

Wakil bintang itu, 41 — yang mendarat di UK bersama teman lelakinya Pete Davidson, 28, minggu ini — meminta tiket.

Tidak dijemput: Impian Kim Kardashian untuk menyertai perayaan Jubli Platinum rasmi di UK telah musnah

Tetapi Istana Buckingham menolak pasangan AS itu, seperti juga publisiti di BBC, yang akan menyiarkan rancangan itu.

Kim begitu berazam untuk menghadirinya sehinggakan sumber memberitahu Daily Mail dia cuba mendapatkan tiket dengan cara lain — malah berkata dia tidak kisah jika tiket itu ‘bukan VIP’.

Mereka berkata: ‘Kim jarang ditolak untuk menghadiri mana-mana acara, jadi ini agak mengejutkan, terutamanya kerana dia tidak sering melawat UK.

‘Kim dan Pete menyayangi Keluarga Diraja dan benar-benar mahu menjadi sebahagian daripada perayaan istimewa ini.’

Ditolak: Pegawai di Istana Buckingham telah menolak rayuannya untuk menghadiri Pesta Platinum di Istana pada hari Sabtu (LR Wueen Elizabeth, Putera Louis, Kate Middleton, Puteri Charlotte, Putera George dan Putera William)

Ditolak: Pegawai di Istana Buckingham telah menolak rayuannya untuk menghadiri Pesta Platinum di Istana pada hari Sabtu (LR Wueen Elizabeth, Putera Louis, Kate Middleton, Puteri Charlotte, Putera George dan Putera William)

Mereka seperti Queen, Diana Ross dan Nile Rodgers akan membuat persembahan di acara itu, manakala Sir David Attenborough dan David Beckham akan membuat penampilan.

Kira-kira 10,000 tiket telah diperuntukkan melalui undi awam, dan 7,500 telah diberikan kepada pekerja utama, mereka dalam Angkatan Tentera, sukarelawan dan badan amal.

Ahli-ahli Keluarga Diraja dijangka hadir bagi pihak Permaisuri, yang ‘mengayuh sendiri’ tetapi akan menonton di TV dari Istana Windsor.

Awal minggu ini, Kardashian dan Davidson dilihat sedang makan malam di River Cafe di London Barat dan membeli-belah di Mayfair.

Wakil Kim enggan mengulas.

Bergaya: Semasa Pete memotong susuk tubuh kasual dalam baju sukan hijau di bahagian bawah kemeja-T grafik hitam, yang dipakainya di bawah pelompat bertudung hitam.

Penampilan bersahaja: Pete memotong susuk tubuh kasual dalam seluar tracksuit hijau dan kemeja-T grafik hitam, yang dipakainya di bawah jumper bertudung hitam

Bintang realiti dan kekasih pelawaknya mendarat di UK dalam beberapa hari kebelakangan ini dan pergi membeli-belah barang kemas di Mayfair London pada hari Selasa.

Pasangan itu juga menikmati malam temu janji yang biasanya santai di River Café di London selepas mendarat di UK.

Tidak jelas sama ada sambutan Jubli adalah satu-satunya sebab untuk perjalanan pasangan itu ke London.

Bintang Saturday Night Live Pete telah dikenali di seluruh dunia hasil hubungannya dengan megastar Kim.

Mereka membisu mengenai status perhubungan mereka sehingga Pete menggelar mogul media sebagai ‘teman wanitanya’ dalam temu bual dengan People (Rancangan TV!) pada Februari.

Disayangi: Pasangan itu tidak bercakap mengenai status hubungan mereka sehingga Pete menggelar mogul media sebagai 'teman wanitanya' dalam temu bual dengan People pada Februari

Disayangi: Pasangan itu tidak bercakap mengenai status hubungan mereka sehingga Pete menggelar mogul media sebagai ‘teman wanitanya’ dalam temu bual dengan People pada Februari

Iklan

We would love to give thanks to the writer of this article for this amazing material

Impian Kim Kardashian untuk menghadiri sambutan Jubli Platinum musnah


We have our social media profiles here as well as additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/