‘Ini Sangat Tidak Diperlukan’: Permainan Mewarnai 50 Sen dan Hubungannya dengan Anaknya yang terasing

Permainan berada di situ sekali lagi, mengecam pesaingnya dan bekas bosnya Curtis “50 Cent” Jackson. Kedua-duanya telah bertekak antara satu sama lain sejak penyanyi rap Compton dikeluarkan daripada label 50-an, G-Unit Records pada tahun 2005. Mereka sebelum ini telah bertukar-tukar kata melalui media sosial, tetapi kini peminat percaya keadaan sudah terlalu jauh.

Pada hari Selasa, 18 Okt, The Game berkongsi kenangan foto daripada 50 dan anak sulungnya, Marquise Jackson, semasa mengambil gambar dalam kapsyen. Dia menulis di Instagram, “Seperti ayah seperti… tunggu, gambar yang salah. BRB.”

Anak kelahiran Los Angeles itu membandingkan hubungan bapa dan anak mereka dengan hubungannya dengan anak sulungnya, Harlemdidalam jawatan kedua.

The Game telah meninjau 50 Cent dengan gambar yang memaparkan anak lelakinya yang terasing (kiri) bersebelahan dengan gambar dirinya dan anak sulungnya (kanan). (Foto: @losangelesconfidential/Instagram.)

“Ahhh lebih macam tu. I love you son @harlemtaylor,” The Game memberi kapsyen pada foto dirinya dan Harlem. Selebihnya kapsyen disalurkan Suge Knightdiss daripada Diddy di Anugerah Sumber pada tahun 1997.

“Jika anda tidak mahu ayah anda bermain kegemaran, meninggalkan anda dalam kesejukan, dan memberi anda sisa setiap bulan, datang ke DEATHROW,” tambahnya.

Peminat di bahagian komen sama-sama keliru dengan serangan terbaru The Game terhadap Fif, yang mempunyai a anak lelaki yang lebih muda dengan model Daphne Joy. Beberapa orang memanggilnya “konyol” kerana bercakap mengenai anak lelaki mogul muzik itu dan menuduhnya mengejar pengaruh untuk mempromosikan album terbarunya, “Drillmatic.” Sementara itu, yang lain membangkitkan hari-hari awalnya bekerja di bawah legenda Dr Dreyang menghasilkan rekod sulungnya, “The Documentary.”

“Anda tidak perlu melompat ke dalam…CORNY ASF.”

“Ini sangat tidak perlu dari mana datangnya ini.”

“Kamu cuma siarkan ini sebab kamu cuba menceroboh fif lmao. Cmon permainan awak lebih baik daripada darah ini.”

“Permainan yang anda tahu saya menggegarkan keluarga anda tetapi mari tinggalkan anak-anak ini! Pimpin melalui teladan, jangan biarkan anak anda melihat anda bermain dengan mereka.”

“Dia tidak boleh bertahan dengan 50… FIF terpaksa menulis semua mata kail dan Dre menolaknya. Apa yang dia boleh lakukan, saya harap 50 menjawab… smh..tambahan album gagal. Tidak pernah mendengar s— tentang mana-mana daripada mereka rekod … rasa ia kembali ke 50. Untuk menyelamatkannya.”

Tidak jelas apa yang mendorong The Game untuk bangun dan memilih keganasan. Tetapi kenyataannya berikutan laporan tular bahawa ibu anak lelaki Jackson hanya menerima $6,700 sebagai nafkah anak bulanan.

Semasa perbincangan di Instagram Live, Marquise menyatakan jumlah tersebut tidak cukup untuk mengekalkan gaya hidup ayahnya memperkenalkan dirinya dan ibunya, Shanique Tompkins, kepada. “Anda bercakap tentang senarai Forbes, anda bercakap tentang seseorang yang mempunyai masalah dengan semua orang, anda tidak boleh tinggal di mana-mana kawasan kejiranan sahaja,” kata anak kelahiran New York itu bulan lalu.

Marquise kemudiannya mengaku dia mahu memperbaiki hubungannya dengan 50. Dia menawarkan satu bulan nafkah anak sebagai balasan untuk menghabiskan 24 jam bersama ayahnya.

Kembali pada bulan September, 50 mula bermain trolling The Game selepas memenangi Anugerah Emmy pertamanya untuk persembahan separuh masa Super Bowl yang epik dengan Mary J. Blige, Snoop Dogg, Eminem, dan Dr Dre. Dia terus menyebut jualan rendah album “Drillmatic” Game.

“Oh tidak, saya minta maaf anda tidak mendapat satu,” tweetnya dengan emoji trofi. “Kemudian minggu pertama 18k, jika anda memerlukan seseorang untuk bercakap dengan saya di sini untuk anda. LOL.”We would like to say thanks to the author of this article for this outstanding material

‘Ini Sangat Tidak Diperlukan’: Permainan Mewarnai 50 Sen dan Hubungannya dengan Anaknya yang terasing


You can find our social media profiles as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/