Jada Pinkett Smith Akhirnya Bersuara Mengenai Will Smith Tampar Chris Rock Di Oscars

Keluar dari Anugerah Akademi 2022, detik yang paling diperkatakan bukanlah salah satu pemenang sebenar majlis itu, tetapi tentang pertengkaran yang berlaku di atas pentas. Berikutan Chris Rock membuat jenaka tentang penampilan botak Jada Pinkett Smith, akibat alopecia, suaminya, Will Smith, menampar pelawak itu. Lebih kurang dua bulan kemudian, Jada Pinkett Smith akhirnya bercakap tentang apa yang berlaku antara kedua-dua lelaki itu.

Episod terbaru siri Facebook Watch Jada Pinkett Smith Ceramah Meja Merah tertumpu kepada orang yang berurusan dengan alopecia, dan pelakon itu membuka “Alopecia: The Devastating Impact” dengan perkataan di bawah yang turut merujuk kepada pertemuan Will Smith dan Chris Rock di Oscar:

Ini adalah Ceramah Meja Merah yang sangat penting mengenai alopecia. Memandangkan apa yang telah saya lalui dengan kesihatan saya sendiri dan apa yang berlaku di Oscar, beribu-ribu telah menghubungi saya dengan kisah mereka. Saya menggunakan masa ini untuk memberi peluang kepada keluarga alopecia kami untuk bercakap tentang bagaimana keadaan mengalami keadaan ini dan untuk memaklumkan orang ramai tentang alopecia sebenarnya. Sekarang mengenai malam Oscar, harapan saya yang paling dalam ialah kedua-dua lelaki yang bijak dan berkebolehan ini mempunyai peluang untuk menyembuhkan, bercakap tentang perkara ini dan berdamai. Keadaan dunia hari ini, kita memerlukan kedua-duanya. Dan kita semua sebenarnya memerlukan satu sama lain lebih daripada sebelumnya. Sehingga itu, Will dan saya terus melakukan apa yang telah kami lakukan selama 28 tahun yang lalu, dan itu terus memikirkan perkara yang dipanggil kehidupan bersama. Terima kasih kerana mendengar.

We would like to give thanks to the writer of this article for this awesome web content

Jada Pinkett Smith Akhirnya Bersuara Mengenai Will Smith Tampar Chris Rock Di Oscars


Find here our social media accounts as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/