Jen Shah tidak akan melakukan wawancara Andy Cohen: Saya tidak mahu cerita saya ‘tidak tepat’ diberitahu

Bintang “Real Housewives of Salt Lake City” Jen Shah tidak akan duduk bersama hos Bravo Andy Cohen untuk membincangkan kesan daripada hukuman penjaranya.

“Saya tidak akan melakukan 1:1 dengan Andy Cohen dan Bravo,” dedah penipu yang disabitkan kesalahan, 49, dalam siaran Instagram Khamis.

Shah menegaskan bahawa dia melepaskan peluang itu kerana rangkaian yang didakwa “keengganan untuk menghapuskan peruntukan kontrak.”

Bintang realiti itu berkata dia mahu mengelak “salah nyata” dibuat tentang “ceritanya, berkaitan dengan mana-mana dan semua topik, sebelum dan semasa saya menyertai” di “RHOSLC.”

Jen Shah
Bintang “Real Housewives of Salt Lake City” Jen Shah tidak akan berbual dengan Andy Cohen untuk istimewa satu lawan satu.Bank Foto NBCU melalui Getty Images

Shah telah membintangi siri tanpa skrip yang terkenal sejak tayangan perdana 2020. Musim 3 baru sahaja selesai disiarkan dengan bahagian satu perjumpaan semulanya — tidak termasuk Bravolebrity yang sedang bertempur — disiarkan pada hari Rabu.

Jen Shah
Penipu yang disabitkan itu menegaskan bahawa dia melepaskan peluang itu kerana rangkaian yang didakwa “keengganan untuk menghapuskan peruntukan kontrak.”
Chris Haston/Bravo melalui Getty Ima

“Temu bual 1 lawan 1 khusus ini bukan sebahagian daripada kontrak realiti tv RHOSLC saya,” sambungnya. “Saya berjanji kepada diri sendiri dan keluarga tersayang bahawa saya tidak akan membenarkan bahagian hidup saya ini disensasikan atau disampaikan secara tidak tepat.”

Shah menambah bahawa “terlalu ramai orang telah terluka dengan tindakan saya” dan “ketidakupayaan untuk mengawal naratif saya sendiri.”

Dia menghuraikan, “Saya lebih suka berdiam diri dan menunggu sehingga saya dapat berkongsi cerita saya dengan tepat daripada terus mempunyai pembohongan lengkap dan salah nyata tentang saya yang disebarkan di tajuk utama.”

Jen Shah
Bravolebrity yang bergelut mengusik bahawa dia tidak lama lagi akan bercakap tentang situasi itu dengan syaratnya sendiri.
Instagram/Jen Shah

Shah mengakhiri jawatannya dengan membuat janji untuk bersuara dalam masa terdekat. “Anda akan mendengar daripada saya,” tulisnya. “Saya akan berkongsi kisah saya dan bahagian hidup saya yang menyedihkan ini tidak lama lagi.”

Bravo tidak mempunyai komen apabila dicapai oleh Halaman Enam.

Awal bulan ini, Cohen, 54, berkata di Radio Andy SiriusXM bahawa dia menantikan temuduga yang berpotensi dengan Shah.

“Saya berharap dapat bercakap dengan Jen hujung minggu ini,” kata honcho “Real Housewives” pada 9 Jan.

Pelakon Musim 2 daripada "Suri Rumah Sejati Kota Salt Lake" bergambar dengan Andy Cohen
Hos Bravo Cohen pernah berkata dia “berharap” untuk menemu bual Shah tentang masalah undang-undangnya.
Bank Foto NBCU melalui Getty Images

“Saya berharap saya boleh melakukan aksi duduk itu [interview] dengannya di hadapan beberapa kamera dan menyampaikannya kepada anda. Saya sangat berharap untuk melakukannya.”

Komen Cohen datang hanya beberapa hari selepas Shah dihukum penjara enam setengah tahun untuk mendalangi skim telepemasaran di seluruh negarakebanyakannya menyasarkan warga tua yang terdedah.

Shah — yang menghadapi maksimum 14 tahun — mengeluarkan permohonan maaf kepada mangsa serta keluarganya selepas perbicaraan mahkamah New York City.

“Saya amat memohon maaf,” katanya sambil menangis sambil memandang suaminya, Sharrieff Shah, dan anak lelaki mereka, Sharrieff Jr. dan Omar.

Jen Shah berjalan keluar dari mahkamah
Shah dijatuhi hukuman penjara enam tahun setengah kerana mendalangi skim pemasaran telekomunikasi di seluruh negara, yang kebanyakannya menyasarkan warga emas yang terdedah.
Imej GC

Jen mendakwa bahawa dia “menentang” nilai terasnya iaitu “kerendahan hati dan kesetiaan dan rasa hormat” sebelum mengakui bahawa tindakannya “menyakitkan orang yang tidak bersalah.”

Dia dijadualkan memulakan hukumannya di penjara persekutuan di Texas pada 17 Februari.We would love to thank the writer of this short article for this amazing content

Jen Shah tidak akan melakukan wawancara Andy Cohen: Saya tidak mahu cerita saya ‘tidak tepat’ diberitahu


You can view our social media pages here and additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/