Jenaka janggal Camila Cabello jatuh pada ‘The Voice’: ‘Orang ramai ini membenci saya’

Camila Cabello telah melakukan kerja bang-up sebagai Suarajurulatih baharu, menyelia pasukan terkuat musim ini. Tetapi dia masih mengusahakan masa komiknya, terutamanya ketika bertanding dengan Blake Shelton seperti yang pernah dilakukan oleh jurulatih Adam Levine atau Kelly Clarkson dahulu. Ini membawa kepada detik yang janggal — jika masih (secara tidak sengaja) lucu — semasa Pusingan Pertempuran Isnin, apabila Camila membuktikan dia bukan KAMBING komedi.

Peserta Blake Kate Kalvach dan Madison Hughes baru sahaja membuat persembahan, dan Blake menyebut bahawa pada episod perdana Musim 22, dia telah mengeluarkan maskot pasukan berbulu dan berkuku, seekor kambing sebenar, untuk memikat Kate menyertai pasukannya. (Kerana Blake kononnya KAMBING Suarafaham?) Blake mengakui bahawa “keseluruhan gangguan kambing” pada malam itu telah menghalangnya daripada menyedari betapa Kate benar-benar berbakat, di mana Camila secara rawak mencelah, “Saya sebenarnya membawa kambing saya hari ini. Bawa dia keluar!”

Tetapi tiada kambing… dan kesunyian yang panjang dan menggeliat berlaku. Pada rancangan yang banyak disunting apabila pengeluar biasanya sentiasa menambah ketawa dalam tin dan penonton menjerit, jeda itu sangat tidak selesa — sekurang-kurangnya untuk Camila. “Orang ramai ini membenci saya,” dia ketawa mencela diri sendiri, mukanya menjadi merah seperti pakaian dan kerusi hidrauliknya.

“Dia terbakar, kawan-kawan,” John Legend buntu.

“Bolehkah kamu semua tolonglah ketawakan salah satu jenakanya?” Blake menegur penonton. “Cuma satu daripada mereka?”

Tetapi apabila ia datang kepada kejurulatihan, Camila mati serius, dan serius terbakar. Semasa satu Pertempuran malam Isnin, dia membuat panggilan yang betul, memajukan salah seorang artis paling menarik musim ini ke Pusingan Kalah Mati. Bijak membuat keputusan yang sama adalah bukan semestinya dilakukan oleh jurulatih lain pada petang ini. Jadi, Camila mungkin akan ketawa terakhir musim ini.

Inilah yang berlaku semasa Pusingan Pertempuran Isnin:

PASUKAN GWEN: Kique lwn Tanner Howe, “Jangan Awak (Lupakan Saya)”

“Saya memilih lagu yang saya suka, jadi lebih baik anda tidak mengacaukannya,” Gwen Stefani memberi amaran kepada Kique dan Tanner semasa latihan. Saya tidak pasti sama ada mereka mematuhi sepenuhnya amarannya; Gwen dan penasihat pasukannya Sean Paul telah ditangguhkan oleh kebebasan yang diambil oleh kedua-dua penyanyi dengan melodi “lagu yang sempurna” ini. Apabila Kique dan Tanner naik ke pentas, mereka sudah semakin hampir dengan panggung Kelab Sarapan asli, dengan kedua-duanya memaku “hai!” yang sangat tinggi itu yang telah menipu mereka dalam latihan. Tetapi hasilnya masih seperti sedikit murahan, pertunjukan teater makan malam bertemakan John Hughes. Gwen akhirnya pergi dengan Kique “berlian dalam keadaan kasar” berusia 18 tahun, tetapi cukup untuk mengatakan, Kique bukan Jim Kerr. saya sebenarnya akan suka melupakan Pertempuran khusus ini. Semua orang hanya perlu pergi mendengar album baru Simple Minds yang sangat baik Arah Hatiyang keluar minggu lepas, daripada menonton ini.

PEMENANG: Kique

TEAM BLAKE: Hillary Torchiana lwn Kevin Hawkins, “Berkhotbah”

Bagaimana rendang daripada Blake untuk memberikan penyanyi ini balada John Legend – apabila, seperti yang dinyatakan Blake, John sentiasa menjadi “pelik apabila seseorang menyanyikan lagunya.” Tetapi John sebenarnya gembira dengan Pertempuran ini, terutamanya dengan persembahan Kevin, kerana dia mahukan Kevin untuk pasukannya selama ini. (Gwen menyekat John semasa Ujibakat Buta Kevin, mendorongnya untuk merungut, “Seorang guru piano yang menyanyikan Stevie Wonder, dan saya tidak mempunyai peluang untuk melawan? Saya harap saya boleh bekerja dengan awak, Kevin!”) John juga memberikan ini Persembahan “Berkhotbah” dengan tepukan gemuruh, menjerit, “Saya disayangi ia!” Hillary bertahan dengan persembahan yang mantap – “Mereka melakukan kerja yang luar biasa dan berpegang pada rancangan dan mewakili lagu itu,” kata Blake – tetapi Kevin, salah seorang penghibur paling dinamit Musim 22, cukup mengejutkan Hillary dari pentas . “Anda tahu anda mempunyai tugas yang berat untuk menentang Kevin,” Blake mengakui, ketika dia membuat keputusan yang jelas. Jadi, malangnya, John tidak mendapat peluang untuk menggunakan Stealnya; mungkin dia boleh mencuri Kevin dalam Pusingan Kalah Mati.

PEMENANG: Kevin Hawkins

PASUKAN CAMILA: Sasha Hurtado lwn Devix, “Electric Feel”

Camila menggelarkan pasangan ini sebagai “duo indie kiri-tengah” dan saya menghargai dia memberikan mereka klasik indie-sleaze pertengahan aughts MGMT. Mereka kedengaran indah bersama-sama pada downtempo, susunan cerita rakyat – John mengisytiharkan ini Pertempuran kegemarannya malam setakat ini – dan secara teknikal, Sasha mempamerkan lebih banyak julat dan dinamik. Tetapi Devix telah sebegitu yang unik dan terkutuk seksi suara, jadi dia adalah orang yang paling menonjol. Saat Devix mula meracau, dia memberi saya getaran Miguel/Maxwell, dan dia menyuruh Camila dan John mendengkur dan malah merengus tanda persetujuan. Camila memberitahu Devix, “Anda mempunyai visi yang kuat tentang siapa yang ingin menjadi seorang artis. … Nampaknya ini mungkin lagu anda.” Gwen sebenarnya berkata kepada Devix, “Saya tidak tahu bahawa seseorang boleh menyanyi secantik itu!” Jadi, tidak hairanlah Camila menyimpan Devix, tetapi saya agak terkejut kerana Gwen secara spontan mencuri Sasha. “Ia terlalu bagus. … Anda hanya perlukan sedikit kasih sayang untuk mendorong anda ke arah yang betul,” jelas Gwen kepadanya.

PEMENANG: Devix / DICURI: Sasha Hurtado berpindah ke Pasukan Gwen

LEGENDA PASUKAN: Kim Cruse lwn. David Andrew, “Ulang Tahun Sakit Hati”

Saya menyukai getaran dan gaya David yang keren dalam duet Giveon yang bergaya Grammy ini, tetapi seperti yang dikeluhkan John, David “menyampaikan apa yang sepatutnya dia sampaikan” dan “tidak sempurna”, tetapi “masalahnya ialah dia menentang Kim.” Diisytiharkan oleh keempat-empat jurulatih sebagai vokalis terbaik Musim 22, Kim malah menyuruh Camila meracau, “Naga besar ini keluar daripada kamu. … Ia hanya mahir. Anda mempunyai salah satu suara terbaik yang pernah saya dengar.” Blake memberitahu Kim, “Anda seorang vokalis elit. Kami tidak melihat ramai artis di pentas ini yang boleh melakukan semua perkara yang anda boleh lakukan.” Ia benar-benar difahami mengapa John memilih Kim, sudah tentu, tetapi David berhak mendapat satu lagi pukulan. Gwen, yang telah bertukar dan berjuang untuk David in the Blinds, kelihatan sangat terpesona oleh David yang bergaya dan superfly, jadi saya benar-benar berharap dia tidak menggunakan Stealnya secara impulsif pada Sasha beberapa minit sebelum itu. David akan menjadi tambahan hebat kepada Pasukan Gwen.

PEMENANG: Kim Cruse

TEAM BLAKE: Kate Kalvach lwn. Madison Hughes, “Setiap Mawar Ada Durinya”

Madison yang bersuara reedy lebih menggigit balada kuasa Poison ini, dan saya benar-benar mencungkil sikapnya (sebaris “ya, memang” dia agak garang). “Saya bersumpah ada Elvis kecil dalam suara awak,” Blake juga memberitahu Madison. Tetapi seperti yang berlaku dengan David Andrew, Madison mempunyai kelemahan yang menyedihkan untuk menentang salah seorang penyanyi terbaik musim ini. “Ada sesuatu yang sangat manis [Kate’s] suara dan bagaimana hubungannya,” jelas Blake. Seperti yang dinyatakan di atas, Blake sebenarnya memikat Kate ke pasukannya dengan maskot kambing, jadi dia telah untuk menggandakan dan mengekalkan KAMBING ini dalam pasukannya.

PEMENANG: Kate Kalvach

PASUKAN GWEN: Alyssa Witrado lwn. Ian Harrison, “Lebih Bahagia Daripada Sebelumnya”

Gwen mempunyai kelemahan untuk kedua-dua peserta ini: Ian ialah rekrut pasukan pertamanya musim ini, dan Alyssa mengikuti uji bakat dengan No Doubt’s “Don’t Speak”. Dan keputusan Gwen tidak menjadi lebih mudah apabila Pertempuran epik ini bermula. Walaupun bisikan Billie Eilish, gaya vokal staccato betul-betul di rumah Alyssa muda, Ian melakukan kerja yang luar biasa untuk menerima “keanehan dan keanehan” lagu itu dan “membiarkan teater dan personaliti itu muncul.” Semua jurulatih amat kagum dengan cara Ian meningkatkan vokalnya pada penghujungnya, ketika Blake memanggil duet ini sebagai “faktor kejutan”. Gwen juga memberitahu Ian, “Suara anda untuk lelaki adalah jenis suara kegemaran saya.” Tetapi kemudian Gwen membuat satu lagi keputusan impuls saat akhir. “Saya beritahu anda, 10%, di mana saya bersandar sekarang bukanlah apa yang saya fikir saya akan lakukan hari ini,” dia mengaku. “Saya sama sekali tidak tahu ini akan berlaku.” Maka, Gwen memilih Alyssa daripada Ian. Tetapi episod itu berakhir dengan gembira apabila John mencuri Ian. Dan semua orang lebih gembira berbanding sebelum ini… sehingga pemotongan kejam berterusan semasa Pusingan Pertempuran Selasa.

Baca lebih lanjut dari Yahoo Entertainment:

Ikuti Lyndsey di Facebook, Twitter, Instagram, AmazonWe wish to say thanks to the author of this short article for this amazing material

Jenaka janggal Camila Cabello jatuh pada ‘The Voice’: ‘Orang ramai ini membenci saya’


Take a look at our social media accounts and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/