Jennifer Lopez & Ben Affleck Berpegangan Tangan Di Set Projek Nike BaharunyaLihat galeriJennifer Lopez, 52, sedang menyokong lelakinya! Dia dilihat melawat tunangnya, Ben Affleck, 49, di set projek tanpa tajuk antara dia dan Nike. Pasangan itu berpegangan tangan sambil Ben sedang berehat. Dalam gambar, Jennifer menggayakan gaun musim panas putih gaya bohemian yang elegan dengan penutup kelabu rajutan di bahagian atas. Dia juga memakai kasut tebal sambil memakai kunci berwarna karamel dalam sanggul longgar. Ben kelihatan kasual dengan tee merah marun dan seluar jeans biru.

Ben Affleck Jennifer Lopez
Ben Affleck dan Jennifer Lopez bergambar di set projek Nike baharu Ben pada Jun 2022 (Foto: LaStarPixMEDIA / BACKGRID)

Anak perempuan penyanyi “On The Floor” berusia 14 tahun itu Emme turut dilihat di set dan mengekalkan perkara kasual dalam kemeja lengan panjang hitam dan seluar kargo coklat yang bergaya. Tetapi bahagian yang terbaik? Pasangan ibu dan anak perempuan itu juga berpegangan tangan sambil berjalan-jalan melihat bakal bapa tiri Emme.

Jennifer Lopez Emma Muniz
Jennifer Lopez dan Anak Perempuan Emme Muniz (LaStarPixMEDIA / BACKGRID)

Jennifer berkongsi anak kembarnya yang berusia 14 tahun, Emme dan Max, dengan bekas suaminya Marc Anthony. Dia berkahwin dengan Marc pada 2004, tetapi pasangan itu mengumumkan perceraian mereka pada 2011.

Penyanyi “I’m Real” itu kemudiannya menghidupkan semula percintaannya dengan rakan-rakannya Gili bintang Ben Affleck. Setelah dikenali sebagai pasangan berkuasa Hollywood yang dipanggil “Bennifer” dari 2002 hingga 2004, mereka kembali bersama pada 2021. Maju pantas ke April 2022, dan Jennifer dan Ben kini bertunang!

Jennifer Lopez Emma Muniz
Jennifer Lopez dan Anak Perempuan Emme Muniz (LaStarPixMEDIA / BACKGRID)

Emme dan Max membesar dengan cepat, dan Ben juga tiga orang anak, Violet16, Seraphina12, dan Samuel9, bersama bekas isterinya Jennifer Garner. Walau bagaimanapun, nampaknya keluarga campuran itu semakin baik, dan J-Lo dan Ben tidak merancang untuk mempunyai anak bersama. “Mereka tidak mahu anak baru – mereka berdua telah melepasi bahagian itu dalam hidup mereka,” an SUMBER EKSKLUSIF memberitahu HollywoodLife.

“Ben dan J.Lo kembali ke dalam kehidupan masing-masing dengan anak-anak yang penuh, dan mereka sangat diberkati kerana mereka semua adalah anak yang sangat baik. Mereka memberi tumpuan untuk membesarkan mereka menjadi dewasa yang baik sekarang dan pesta lima orang sudah cukup untuk mereka,” tambah orang dalam itu.

Nampaknya dinamik keluarga antara semua orang telah aman, dan tidak ada perasaan keras antara J-Lo dan bekas Ben. “Mereka benar-benar cuba menjadikan ini sebuah keluarga campuran dan Jennifer Garner mendapati ini sangat mengagumkan. Dia langsung tidak kisah apabila anak-anak pergi meluangkan masa bersama bapa mereka dan JLo kerana ia memberinya masa bersendirian juga, yang jarang berlaku untuknya,” jelas sumber itu.

We would like to say thanks to the writer of this post for this incredible material

Jennifer Lopez & Ben Affleck Berpegangan Tangan Di Set Projek Nike Baharunya


Visit our social media profiles as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/