Jeremy Boreing: Tiba Masanya Untuk ‘Membina Alternatif’ Dan Menolak Strategi ‘Kalah, Mengadu, Dan Minta Derma’ | The Daily Wire

Pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif bersama Jeremy Boreing mengumumkan pada hari Rabu bahawa The Daily Wire merancang untuk meletakkan $100 juta ke dalam pelancaran DW Kids — kandungan hiburan kanak-kanak yang tidak mempunyai item agenda bangun sepenuhnya.

Pengumuman Boreing berikutan beberapa siri video yang dikeluarkan oleh Chris Rufo yang kononnya ditarik dari komunikasi dalaman di Disney, mendedahkan usaha perbadanan itu untuk menolak ideologi jantina radikal dan idea progresif lain mengenai seksualiti. Seorang penerbit juga bercakap tentang dia “agenda gay yang bukan rahsia” dan “menambahkan keanehan” pada rancangannya.

Boreing menyertai hos Fox News Laura Ingraham pada hari Khamis untuk membincangkan rancangannya buat alternatif.

“Penurunan Disney hanyalah satu contoh trend yang membimbangkan,” Ingraham memulakan, sambil menyatakan bahawa beberapa syarikat telah tunduk kepada tekanan dan melaksanakan dasar yang menyokong ideologi jantina radikal dan memaksanya ke atas kanak-kanak.

“Lewat semalam, The Daily Wire memutuskan mereka akan mula melakukan sesuatu mengenai perkara ini, mengumumkan rancangan untuk melabur sekurang-kurangnya $100 juta dalam tempoh tiga tahun akan datang ke dalam aksi langsung dan hiburan kanak-kanak animasi,” Ingraham menyambung sambil memperkenalkan Boreing.

“Jeremy, sejak sekian lama, ibu bapa konservatif telah bertanya, mengapa kita membayar untuk ini supaya fikiran anak-anak kita, anda tahu, bermain-main atau mempermainkan atau sekurang-kurangnya mengelilingi beberapa isu ini? Di mana seperti rancangan kanak-kanak yang tidak bersalah lagi?” dia bertanya.

“Betul. Saya rasa ini betul-betul sampai ke tahap apa yang kita cuba lakukan di The Daily Wire, dan itulah yang menyebabkan rakyat Amerika bosan memberikan wang mereka untuk membangunkan syarikat yang nampaknya membenci mereka,” jawab Boreing. “Mereka bosan memberikan wang mereka untuk membangkitkan syarikat media yang menumbangkan kebenaran dan cuba mendiamkan mereka, dan mereka bosan memberikan wang mereka untuk membangunkan syarikat hiburan seperti Disney yang mempunyai agenda gay yang tidak begitu rahsia dan mahu tambahkan keanehan dalam kandungan untuk kanak-kanak kecil. Masalahnya ialah rakyat Amerika tidak mempunyai banyak alternatif.”

Boreing menyatakan bahawa apabila ia datang kepada media berita, Fox News sering menjadi suara tunggal yang menolak naratif yang diterima pakai oleh media lain – tetapi apabila ia datang kepada hiburan tulen, tidak ada alternatif sebenar.

“Jadi, apa yang The Daily Wire cuba lakukan ialah membina alternatif tersebut. Orang Amerika mempunyai banyak kekuatan ekonomi; mereka tidak mempunyai tempat untuk meletakkan kekuatan ekonomi itu,” sambung Boreing. “Kami akhirnya terpaksa memberikan wang kami kepada syarikat yang sama yang menentang kami kerana mereka adalah satu-satunya permainan di bandar ini. Saya bosan dengan mentaliti bukan untung yang meresap ke Hak untuk generasi lepas, yang mengatakan bahawa kita hanya boleh kalah, mengeluh dan mengemis untuk derma. Itu mengarut. Kami boleh membina alternatif.”

Ingraham seterusnya berkata bahawa mencipta kandungan yang baik yang tidak termasuk agenda boleh menjadi satu jarum yang sukar untuk disambungkan. “Satu perkara yang sering kali disalahgunakan oleh konservatif mengenai perkara ini, Jeremy, ialah kanak-kanak tidak mahu didakwah sama ada,” katanya sambil menambah, “Walt Disney adalah seorang yang genius kerana dia menawarkan hiburan, dan terlalu kerap konservatif ini. jenis yang mula membuat filem, ia sentiasa berdakwah. Ia tidak sepatutnya berunsur politik sama sekali.”

Boreing menegaskan bahawa kandungan yang terlalu berdakwah adalah perkara yang dia ingin elakkan dengan menjauhkan diri daripada model biasa bukan untung. Beliau menjelaskan bahawa apabila kandungannya bergantung kepada derma, penderma sering menjangkakan untuk melihat penyampaian mesej tertentu yang lebih terang-terangan.

“Kami meminta orang ramai untuk membeli produk yang sebenarnya mereka mahu lihat, yang bermakna ia harus menjadi hiburan terlebih dahulu,” katanya mengakhiri.

The Daily Wire ialah salah satu syarikat media konservatif yang paling pesat berkembang di Amerika untuk berita tergempar, pelaporan penyiasatan, sukan, podcast, analisis mendalam, buku dan hiburan atas sebab tertentu: kerana kami percaya dengan apa yang kami lakukan. Kami percaya pada negara kita, pada nilai kebenaran dan kebebasan untuk bercakap, dan pada hak untuk mencabar kezaliman di mana sahaja kita melihatnya. Percaya sama? Jadi ahli sekarang dan sertai misi kami.

We would like to give thanks to the writer of this article for this awesome content

Jeremy Boreing: Tiba Masanya Untuk ‘Membina Alternatif’ Dan Menolak Strategi ‘Kalah, Mengadu, Dan Minta Derma’ | The Daily Wire


Discover our social media profiles and other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/