JK Rowling tertipu oleh rakyat Rusia yang menyamar sebagai Presiden Ukraine Volodymyr Zelensky dalam panggilan Zoom

BARUAnda kini boleh mendengar artikel Fox News!

JK Rowling adalah mangsa gurauan, dan pengarang “Harry Potter” tidak berasa geli.

Satu video muncul minggu ini yang menunjukkan Rowling percaya dia sedang membuat panggilan Zoom dengannya Presiden Ukraine Volodymyr Zelensky.

Penulis ditipu oleh duo komedi Rusia, Vovan dan Lexus. Kumpulan itu terkenal kerana menipu selebriti, namun jurucakap Rowling menggelar video itu “diedit” dan “tidak menyenangkan.”

JK ROWLING DISEMPAT KERANA MEMPERTAHANKAN KONSEP SEKS BIOLOGI: ‘TIDAK BENCI BERKATA KEBENARAN’

JK Rowling adalah mangsa terbaru pasangan Rusia, Vovan dan Lexus, yang menyamar sebagai Presiden Ukraine Volodymyr Zelensky dalam panggilan Zoom.
(Evan Agostini/Invision/AP, Fail)

“Kami boleh mengesahkan bahawa JK Rowling adalah mangsa panggilan video penipuan yang tidak menyenangkan oleh pelawak Rusia, Vovan dan Lexus, menyamar di kamera sebagai Presiden Ukraine Zelensky,” kata jurucakap itu kepada Fox News Digital.

“JK Rowling didekati untuk bercakap tentang kerja amalnya yang meluas di Ukraine melalui badan amalnya Lumos, menyokong kanak-kanak dan keluarga yang telah terjejas oleh konflik semasa di rantau ini. Video itu, yang telah disunting, merupakan representasi perbualan yang diputarbelitkan. ,” kata jurucakap itu menyimpulkan.

Badan amal Lumos Rowling telah membantu kanak-kanak dan keluarga Ukraine di wilayah Zhytomyr.

Pada hari Jumaat, organisasi itu tweet“Pasukan respons Ukraine kami bekerja tanpa mengenal penat lelah di lapangan untuk memberikan sokongan material dan psikologi kepada kanak-kanak dan keluarga semasa krisis ini.”

Apabila pelawak itu bercakap dengan badan amalnya, mereka berkata, “Saya ingin menjelaskan ke mana anda menghantar wang yang telah dikumpulkan oleh Lumos. … Kami ingin membeli banyak senjata dan peluru berpandu dengan wang anda untuk memusnahkan tentera Rusia, saya harap anda semua untuk itu.”

SELEBRITI REAKSI KOMEN JK ROWLING TENTANG ORANG TRANSGENDER

Dalam video itu, Rowling dilihat menjawab, “Kami akan menjaga anak-anak, tetapi saya benar-benar mahu Ukraine memiliki semua senjata yang diperlukan.”

Sepanjang panggilan gurauan itu, Vovan dan Lexus membuat beberapa rujukan “Harry Potter”, malah mendakwa parut di kepala Potter kelihatan seperti “Z,” yang telah menjadi simbol sokongan Rusia semasa pencerobohan mereka ke Ukraine. Tentera Rusia telah meletakkan simbol itu pada beberapa kereta kebal tentera mereka.

Kedua-duanya merujuk komen transgender kontroversi Rowling semasa panggilan selama 12 minit itu.

Kedua-duanya merujuk komen transgender kontroversi Rowling semasa panggilan selama 12 minit itu.
(AP)

Vovan dan Lexus bertanya kepada Rowling jika dia akan menukar simbol terkenal itu kepada trisula Ukraine dan dia menjawab, “Saya akan menelitinya. Mungkin bagus untuk saya melakukan sesuatu dengan itu sendiri di media sosial kerana saya fikir ia akan masuk ke dalam surat khabar.”

KLIK DI SINI UNTUK MENDAFTAR SURAT BERITA HIBURAN

Kedua-dua lelaki itu, Vladimir “Vovan” Kuznetsov dan Aleksei “Lexus” Stolyarov telah memperbodohkan beberapa selebriti pada masa lalu, termasuk Elton John, Presiden George W. Bush, Naib Presiden Harris dan Putera Harry.

Pelawak Rusia merujuk watak Rowling, Albus Dumbledore, dan bertanya kepada pengarang sama ada watak itu gay, sambil menambah “harap-harap bukan transgender.” Komen itu adalah jelingan kepada Rowling komen kontroversi mengenai komuniti transgender.

Duo Rusia itu menyamar sebagai Presiden Ukraine Volodymyr Zelensky.

Duo Rusia itu menyamar sebagai Presiden Ukraine Volodymyr Zelensky.
(Foto oleh SERGEY DOLZHENKO/POOL/AFP melalui Getty Images)

Video itu pertama kali dibenderakan oleh Perpustakaan Rowling, sebuah laman web khusus untuk berita yang mengelilingi pengarang.

KLIK DI SINI UNTUK MENDAPATKAN APP BERITA FOX

Para pelawak itu menamatkan panggilan dengan trio muncul di Zoom mendakwa mereka adalah ahli “The Order of the Ukrainian Phoenix” yang membacakan siri “Harry Potter” kepada askar. Mereka semua memakai t-shirt ungu padan yang bertulis “Hanya Putin” dalam bahasa Rusia.We want to say thanks to the writer of this post for this amazing material

JK Rowling tertipu oleh rakyat Rusia yang menyamar sebagai Presiden Ukraine Volodymyr Zelensky dalam panggilan Zoom


Our social media profiles here and other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/