Johnny Depp, 59, mengejutkan peminat dengan mudah menjelma menjadi watak sebagai Jack Sparrow yang dicukur bersih

Johnny Depp, 59, mengejutkan peminat dengan mudah menjelma menjadi watak sebagai Kapten Jack Sparrow yang dicukur bersih

Johnny Depp telah menggembirakan seorang peminat dengan berubah menjadi watak yang paling disayangi apabila bertemu dengan mereka.

Bintang Pirates of the Caribbean, 59, telah dirakam berbual dengan peminat sebelum dengan mudah melakonkan watak ikonik Kapten Jack Sparrow.

Semasa dia mula bercakap dengannya seperti biasa dalam klip itu, dia tidak lama lagi mengambil corak percakapan Jack yang tidak jelas dan mula bercakap tentang rum.

Luar biasa! Johnny Depp telah menggembirakan seorang peminat dengan berubah menjadi watak yang paling disayangi apabila bertemu dengan mereka

Interaksi yang sihat itu dikongsikan di TikTok dengan peminat yang teruja memuji pelakon itu atas perubahannya.

Tetapi ramai yang terkejut dengan penampilan bintang yang dicukur bersih itu, malah menolak video itu sebagai sebenarnya dia.

Walau bagaimanapun, apabila dia melancarkan tanggapannya yang sempurna tentang Jack Sparrow, ia menjadi jelas bahawa tidak lain adalah Johnny sendiri.

Johnny pernah dilihat memakai suara dan perangai terkenal lanun itu untuk peminat pada masa lalu.

Peranan ikonik: Bintang The Pirates of the Caribbean, 59, dirakam berbual dengan peminat sebelum dengan mudah menyelinap ke dalam Kapten Jack Sparrow

Kesan: Semasa dia mula bercakap dengannya seperti biasa dalam klip, dia tidak lama lagi mengambil corak pertuturan Jack yang tidak jelas dan mula bercakap tentang rum

Peranan ikonik: Bintang Pirates of the Caribbean, 59, dirakam berbual dengan peminat sebelum dengan mudah menyelinap ke dalam Kapten Jack Sparrow (kiri)

Dia sebelum ini memakai kostum untuk mengejutkan kanak-kanak di hospital, dalam watak sebagai Jack.

Dan suatu ketika dia mengejutkan tetamu di Disneyland dengan muncul di antara patung lilin dalam perjalanan Pirates of the Caribbean.

Ia berlaku selepas dilaporkan bahawa Johnny bersedia untuk ‘kembali’ ke Pirates of the Caribbean selepas digugurkan daripada francais pada 2018.

Dia adalah peneraju utama dalam lima filem Pirates sejak 15 tahun lalu dan membuat apa yang dianggap sebagai pelayaran terakhirnya di Black Pearl dalam Dead Men Tell No Tales yang dikeluarkan pada 2017.

Menikmatinya: Johnny pernah dilihat mengenakan suara dan perangai terkenal lanun itu untuk peminat pada masa lalu (gambar di D23 Disney pada 2015)

Menikmatinya: Johnny pernah dilihat mengenakan suara dan perangai terkenal lanun itu untuk peminat pada masa lalu (gambar di D23 Disney pada 2015)

Tetapi sumber memberitahu Poptopic bahawa pelakon itu telah berbincang dengan Disney mengenai ‘urus niaga $300 juta’ selepas memenangi perbicaraan fitnahnya sekali lagi Amber Heard.

Orang dalam mendedahkan bahawa Disney berminat untuk memperbaiki hubungan dengan Johnny dan baru-baru ini menghubunginya.

Mereka berkata: ‘Mereka menghubungi pelakon itu sebelum perbicaraan fitnahnya terhadap Amber Heard dan bertanya sama ada dia akan berminat untuk kembali untuk satu atau dua filem lanun.

Gracious: Dia sebelum ini memakai kostum untuk mengejutkan kanak-kanak di hospital, dalam watak sebagai Jack (gambar di Curie Institute pada 2018)

Gracious: Dia sebelum ini memakai kostum untuk mengejutkan kanak-kanak di hospital, dalam watak sebagai Jack (gambar di Curie Institute pada 2018)

Sumber itu menambah bahawa satu lagi projek sedang dalam kerja-kerja untuk Disney Plus. Mereka berkata: ‘Perjanjian itu dilaporkan untuk Johnny Depp kembali sebagai Jack Sparrow dalam Pirates of the Caribbean 6 dan siri Disney Plus spin-off mengenai kehidupan awal Kapten The Black Pearl.’

Mereka meneruskan: ‘Apa yang saya boleh beritahu anda ialah studio telah pun menulis draf untuk filem tentang Jack Sparrow jadi mereka sangat berharap Johnny akan memaafkan mereka dan kembali sebagai watak ikoniknya.’

Sumber itu berkata bahawa rumah media sedang mengusahakan ‘urus niaga $301 juta’ untuk memujuk Depp kembali tidak lama lagi dan juga dilaporkan menambah ‘derma yang besar’ kepada badan amal pilihan Depp sebagai tanda muhibah.

Kembali? Ia berlaku selepas dilaporkan bahawa Johnny bersedia untuk 'kembali' ke Pirates of the Caribbean selepas digugurkan daripada francais pada 2018

Kembali? Ia berlaku selepas dilaporkan bahawa Johnny bersedia untuk ‘kembali’ ke Pirates of the Caribbean selepas digugurkan daripada francais pada 2018

Bintang Edward Scissorhands itu sebelum ini memberitahu juri dia tidak akan bekerja dengan Disney lagi selepas dia disingkirkan daripada filem Pirates keenam.

Pasukan undang-undangnya mendakwa Johnny rugi pada hari gaji $22 juta selepas Amber menerbitkan op-ed Washington Post pada 2018 yang tidak mengenal pasti Johnny, tetapi dengan jelas menjenamakan dia sebagai pendera rumah tangga.

Johnny berkata dia berasa seolah-olah dia ‘bersalah sehingga terbukti tidak bersalah’ dengan eksekutif Disney.

Penulis skrip asal Pirates Stuart Beattie adalah orang pertama yang mengesahkan secara terbuka bahawa Disney Studios telah meninggalkan bintang itu pada 2018 ketika mereka mengolah semula keseluruhan francais.

Bercakap secara eksklusif kepada DailyMailTV pada acara permaidani merah di Hollywood, Beattie mengesahkan pada kamera but semula bermakna Depp keluar sebagai Sparrow.

Sambil mengangguk apabila dicadangkan Depp akan keluar, dia berkata: ‘Saya rasa dia mempunyai larian yang hebat. Jelas sekali, dia menjadikan watak itu miliknya dan ia menjadi watak yang paling terkenal buat masa ini.

‘Dan kanak-kanak di seluruh dunia menyayanginya sebagai watak itu jadi saya fikir ia hebat untuknya, ia sangat bagus untuk kami, jadi saya sangat, sangat gembira mengenainya.’

Berpisah: Bintang Edward Scissorhands sebelum ini memberitahu juri dia tidak akan bekerja dengan Disney lagi selepas dia disingkirkan daripada filem Pirates keenam

Berpisah: Bintang Edward Scissorhands sebelum ini memberitahu juri dia tidak akan bekerja dengan Disney lagi selepas dia disingkirkan daripada filem Pirates keenam

Iklan

We wish to thank the author of this write-up for this awesome material

Johnny Depp, 59, mengejutkan peminat dengan mudah menjelma menjadi watak sebagai Jack Sparrow yang dicukur bersih


Find here our social media accounts as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/