Johnny Depp ‘akan kembali’ ke Pirates of the Caribbean selepas berbincang dengan Disney mengenai ‘urusan $300 juta’

Johnny Depp dilaporkan bersedia untuk ‘kembali’ ke Pirates of the Caribbean selepas digugurkan daripada francais pada 2018.

Depp merupakan peneraju utama dalam lima filem Pirates sejak 15 tahun lalu dan membuat apa yang dianggap sebagai pelayaran terakhirnya di Black Pearl dalam Dead Men Tell No Tales yang dikeluarkan pada 2017.

Tetapi sumber memberitahu Poptopic bahawa pelakon, 59, telah berbincang dengan Disney mengenai ‘urus niaga $300 juta’ selepas memenangi perbicaraan fitnahnya sekali lagi, Amber Heard.

Menarik: Johnny Depp dilaporkan bersedia untuk ‘kembali’ ke Pirates of the Caribbean selepas digugurkan daripada francais pada 2018

Orang dalam mendedahkan bahawa Disney berminat untuk memperbaiki hubungan dengan Depp dan baru-baru ini menghubunginya.

Mereka berkata: ‘Mereka menghubungi pelakon itu sebelum perbicaraan fitnahnya terhadap Amber Heard dan bertanya sama ada dia akan berminat untuk kembali untuk satu atau dua filem lanun.

Sumber itu menambah bahawa satu lagi projek sedang dalam kerja-kerja untuk Disney Plus. Mereka berkata: ‘Perjanjian itu dilaporkan untuk Johnny Depp kembali sebagai Jack Sparrow dalam Pirates of the Caribbean 6 dan siri Disney Plus spin-off mengenai kehidupan awal Kapten The Black Pearl.’

Mereka meneruskan: ‘Apa yang saya boleh beritahu anda ialah studio telah pun menulis draf untuk filem tentang Jack Sparrow jadi mereka sangat berharap Johnny akan memaafkan mereka dan kembali sebagai watak ikoniknya.’

Sedih: Depp adalah peneraju utama dalam lima filem Pirates sejak 15 tahun lalu dan membuat apa yang dianggap sebagai pelayaran terakhirnya di Black Pearl dalam Dead Men Tell No Tales yang dikeluarkan pada 2017

Sedih: Depp adalah peneraju utama dalam lima filem Pirates sejak 15 tahun lalu dan membuat apa yang dianggap sebagai pelayaran terakhirnya di Black Pearl dalam Dead Men Tell No Tales yang dikeluarkan pada 2017

Sumber itu berkata bahawa rumah media sedang mengusahakan ‘urus niaga $301 juta’ untuk memujuk Depp kembali tidak lama lagi dan juga dilaporkan menambah ‘derma yang besar’ kepada badan amal pilihan Depp sebagai tanda muhibah.

Bintang Edward Scissorhands itu sebelum ini memberitahu juri dia tidak akan bekerja dengan Disney lagi selepas dia disingkirkan daripada filem Pirates keenam.

Pasukan guamannya mendakwa Depp rugi pada hari gaji $22 juta selepas Heard menerbitkan op-ed Washington Post pada 2018 yang tidak mengenal pasti Depp, tetapi dengan jelas menjenamakan dia sebagai pendera rumah tangga.

Depp berkata dia berasa seolah-olah dia ‘bersalah sehingga terbukti tidak bersalah’ dengan eksekutif Disney.

Return: Sumber memberitahu Poptopic bahawa pelakon itu, 59, telah berbincang dengan Disney mengenai 'perjanjian $300 juta' selepas memenangi perbicaraan fitnahnya sekali lagi Amber Heard

Return: Sumber memberitahu Poptopic bahawa pelakon itu, 59, telah berbincang dengan Disney mengenai ‘perjanjian $300 juta’ selepas memenangi perbicaraan fitnahnya sekali lagi Amber Heard

Penulis skrip asal Pirates Stuart Beattie adalah orang pertama yang mengesahkan secara terbuka bahawa Disney Studios telah meninggalkan bintang itu pada 2018 ketika mereka mengolah semula keseluruhan francais.

Bercakap secara eksklusif kepada DailyMailTV pada acara permaidani merah di Hollywood, Beattie mengesahkan pada kamera but semula bermakna Depp keluar sebagai Sparrow.

Sambil mengangguk apabila dicadangkan Depp keluar, dia berkata: ‘Saya rasa dia mempunyai larian yang hebat. Jelas sekali, dia menjadikan watak itu miliknya dan ia menjadi watak yang paling terkenal buat masa ini.

‘Dan kanak-kanak di seluruh dunia menyayanginya sebagai watak itu jadi saya fikir ia hebat untuknya, ia sangat bagus untuk kami, jadi saya sangat, sangat gembira mengenainya.’

Depp menyaman Heard atas op-ed yang ditulisnya, menggambarkan dirinya sebagai ‘tokoh awam yang mewakili penderaan domestik.’

Juri mendapati Depp memihak kepada ketiga-tiga tuntutannya yang berkaitan dengan kenyataan khusus dalam bahagian 2018.

Juri mendapati Depp sepatutnya menerima ganti rugi pampasan $10 juta dan ganti rugi punitif $5 juta, tetapi hakim mengurangkan anugerah ganti rugi punitif kepada $350,000 di bawah had negeri.

Heard berkata dia merancang untuk merayu keputusan itu kerana dia berada di ambang muflis.

Sumber yang rapat dengan bintang Aquaman itu mendakwa aktres berusia 36 tahun itu ‘bangkrut’ bahawa dia ‘menganggap kerjayanya di Hollywood sudah berakhir’ dan ‘tidak rugi apa-apa’ berikutan beberapa bulan yang melanda.

Heard mengakui melalui peguamnya bahawa dia tidak mampu membayar ganti rugi $8.3 juta yang diberikan kepada Depp.

Cth: Heard secara terbuka mengakui dia tidak boleh membayar Depp (kanan) selepas juri menganugerahkannya $10 juta dan hanya $2 juta beliau dalam pertempuran mahkamah mereka yang sangat publisiti.

Cth: Heard secara terbuka mengakui dia tidak boleh membayar Depp (kanan) selepas juri menganugerahkannya $10 juta dan hanya $2 juta beliau dalam pertempuran mahkamah mereka yang sangat publisiti.

Peguam untuk Johnny Depp dan Amber Heard kini gagal mencapai persetujuan saat akhir yang mungkin menyaksikan ganti rugi pelakon itu terhadap bekas suaminya dikurangkan, berikutan perbicaraan fitnah enam minggu mereka yang berakhir awal bulan ini.

Sebaliknya, hakim dalam perbicaraan membuat anugerah juri rasmi pada hari Jumaat dengan perintah bertulis supaya Heard membayar Depp $10.35 juta kerana merosakkan reputasinya dengan menggambarkan dirinya sebagai mangsa penderaan rumah tangga dalam karya op-ed yang ditulisnya.

Hakim Penney Azcarate memuktamadkan keputusan itu ketika dia memasukkan perintah penghakiman ke dalam rekod mahkamah selepas perbicaraan ringkas di Mahkamah Litar Daerah Fairfax. Depp mahupun Heard tidak hadir.

Dia juga mengarahkan Depp membayar Heard $2 juta, anugerah juri atas tuntutan balasnya bahawa Heard telah difitnah oleh salah seorang peguam Depp.

Perintah itu adalah formaliti selepas juri mengumumkan keputusannya pada 1 Jun, sebahagian besarnya memihak kepada Depp selepas perbicaraan sensasi di mana pasangan itu mendedahkan butiran menyeramkan tentang perkahwinan singkat mereka semasa perbicaraan televisyen yang diikuti rapat di media sosial.

Peguam untuk kedua-dua Depp dan Heard tidak dapat mencapai penyelesaian saat akhir yang kini bermakna mungkin terdapat proses rayuan yang mahal dan panjang.

Dalam tiga minggu, kes itu akan dipindahkan ke Mahkamah Rayuan Virginia di mana kedua-dua pihak akan mempunyai 30 hari untuk memfailkan notis rayuan.

Kemas kini: Hakim dalam perbicaraan fitnah Johnny Depp-Amber Heard membuat rasmi anugerah juri pada hari Jumaat

Kemas kini: Hakim dalam perbicaraan fitnah Johnny Depp-Amber Heard membuat rasmi anugerah juri pada hari Jumaat

We would like to give thanks to the writer of this article for this awesome material

Johnny Depp ‘akan kembali’ ke Pirates of the Caribbean selepas berbincang dengan Disney mengenai ‘urusan $300 juta’


You can find our social media accounts as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/