Johnny Depp boleh mengulangi peranan Kapten Jack ‘Pirates’ dengan perjanjian $301 juta: laporan

Untuk mengubah suai barisan legenda dari francais terkenal Johnny Depp: “Inilah hari anda akan sentiasa diingati sebagai hari awak hampir membatalkan Kapten Jack Sparrow.”

Pelakon Johnny Depp dikhabarkan akan dibayar lebih daripada $300 juta untuk kembali ke “Pirates of the Caribbean,” selepas dibuang secara tidak sengaja daripada francais itu pada 2018 di tengah-tengah dakwaan penyalahgunaan oleh bekas Amber Heard. Sumber yang rapat dengan Disney didakwa menjatuhkan bom itu dalam a temuduga baru dengan outlet Aussie Poptopic.

“Perjanjian itu dilaporkan untuk Johnny Depp kembali sebagai Jack Sparrow,” dakwa burung kecil yang bocor itu kepada laman web hiburan Down Under.

Bintang “Donnie Brasco” yang berusia 59 tahun itu telah bermain dengan mudah dalam lima
Filem “Pirates” sepanjang 19 tahun yang lalu, sebelum Disney menjatuhkannya dari ansuran keenam dan terakhir ekoran daripada op-ed Washington Post 2018 Heard yang berusia 36 tahun yang didakwa Depp memfitnahnya sebagai pendera rumah tangga. Ini dilaporkan menyebabkan ikon “Edward Scissorhands” menjadi rugi pada hari gaji $22.5 juta.

Johnny Depp dilaporkan akan berlayar dengan “Pirates” sekali lagi sebagai sebahagian daripada perjanjian $301 juta.
©Walt Disney Co./courtesy Evere
Johnny Depp menggambarkan Kapten Jack Sparrow dalam adegan dari "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides."
Johnny Depp menggambarkan Kapten Jack Sparrow dalam adegan dari “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.”
AP

Walau bagaimanapun, berikutan kemenangan saman fitnah Depp yang sangat publisiti pada awal bulan ini, nampaknya House of Mouse sanggup mengembalikannya dalam peranan ikonik.

“Disney sangat berminat untuk memperbaiki hubungan mereka dengan Johnny Depp,” dakwa sumber itu kepada Poptopic. “Mereka menghubungi pelakon itu sebelum perbicaraan fitnahnya terhadap Amber Heard dan bertanya sama ada dia akan berminat untuk kembali untuk filem ‘Pirates’ atau dua lagi.”

The Post telah menghubungi wakil untuk Depp dan Walt Disney Pictures untuk mendapatkan komen.

Sementara itu, perjanjian kemunculan semula yang dikhabarkan, yang didakwa bernilai $301 juta, dilaporkan akan menyaksikan Depp “kembali sebagai Jack Sparrow dalam ‘Pirates of the Caribbean 6’ dan siri Disney+ spin-off mengenai kehidupan awal Captain of the Black. Pearl,” menurut sumber itu.

“Apa yang saya boleh beritahu anda ialah studio itu telah pun menulis draf untuk filem tentang Jack Sparrow, jadi mereka sangat berharap Johnny akan memaafkan mereka dan kembali sebagai watak ikoniknya,” dakwa sumber itu.

Pelakon Amber Heard (L) dan Johnny Depp menghadiri Gala Anugerah Festival Filem Antarabangsa Palm Springs ke-27 di Pusat Konvensyen Palm Springs pada 2 Januari 2016 di Palm Springs, California.
Pelakon Amber Heard (kiri) dan Johnny Depp menghadiri gala Anugerah Festival Filem Antarabangsa Palm Springs tahunan ke-27 di Pusat Konvensyen Palm Springs pada 2 Januari 2016 di California.
WireImage

Perkembangan baharu itu berlaku selepas seorang eksekutif Disney yang tidak dinamakan membayangkan pelakon “Finding Neverland” yang memakai pakaian Sparrow. topi tricorn sekali lagi berikutan kemenangan perbicaraan fitnahnya.

“Saya benar-benar percaya selepas keputusan bahawa ‘Pirates’ bersedia untuk but semula dengan Johnny sebagai Kapten Jack kembali,” kata sumber itu dalam temu bual dengan majalah People awal bulan ini. “Terdapat terlalu banyak harta box-office yang berpotensi untuk watak yang dicintai yang tertanam dalam budaya Disney,” tambah mereka.

Depp telah dianugerahkan lebih daripada $10 juta dalam bentuknya kes fitnah terhadap Heard awal bulan ini. Juri di Fairfax, Virginia, mendapati Heard bertanggungjawab kerana memfitnah Depp. Juri juga mendapati Heard telah difitnah oleh salah seorang peguam Depp tetapi hanya memberikan ganti rugi $2 juta kepadanya.

Walau bagaimanapun, pelakon “Aquaman” dilaporkan merancang untuk memfailkan rayuan selepas dia dan peguam Depp tidak dapat mencapai penyelesaian saat akhir pada hari Jumaat.

We would love to thank the author of this post for this amazing web content

Johnny Depp boleh mengulangi peranan Kapten Jack ‘Pirates’ dengan perjanjian $301 juta: laporan


Visit our social media accounts along with other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/