Johnny Depp menuduh Amber Heard ‘membayangkan semula’ kes dalam wawancara NBC – secara langsung

Amber Heard berkata dia masih mencintai Johnny Depp

Johnny Depp telah menuduh Amber Heard dan pasukan undang-undangnya “membayangkan semula” pertarungan undang-undang sengit pasangan itu dalam wawancara pertamanya sejak juri memutuskan terhadapnya.

Sebahagian daripada temu bual dengan Savannah Guthrie NBC – yang akan disiarkan sepenuhnya di Dateline pada hari Jumaat – telah dikeluarkan di Peacock pada petang Khamis, di mana pasukan Depp bertindak balas kepada Heard bercakap lantang.

“Adalah malang bahawa sementara Johnny ingin meneruskan kehidupannya, defendan dan pasukannya kembali mengulang, membayangkan semula dan membicarakan semula perkara yang telah diputuskan oleh mahkamah dan keputusan yang diputuskan secara tegas oleh juri dalam Memihak kepada Johnny,” kata pasukannya.

Ia berlaku selepas juri tanpa nama tampil untuk mendedahkan bahawa keterangan “sejuk ais” Heard dianggap sebagai “air mata buaya” oleh panel.

Selanjutnya, katanya Selamat Pagi Amerika bahawa juri mendapati keterangan emosinya “tidak bertambah” dan mereka percaya dia adalah “penyerang” dalam hubungan pasangan itu yang hancur.

Bahagian temu bual Heard disiarkan Hari ini awal minggu ini, dengan dia berkata dia akan berpegang pada kesaksiannya “hingga hari kematian saya” dan bahawa dia membayar harga untuk “bercakap benar kepada kuasa”.

1655441100

Terdengar cerita tentang ‘terperangkap dalam pembohongan’ atas sumbangan amal

Amber Heard dimarahi oleh Savannah Guthrie tentang “terperangkap dalam pembohongan” atas ikrarnya untuk mendermakan penyelesaian perceraiannya sebanyak $7 juta kepada badan amal, dalam temu bual pertama pelakon itu sejak perbicaraan fitnahnya dengan bekas suaminya Johnny Depp.

NBC Hari ini hos meletakkan Cik Heard di tempat kejadian berhubung percanggahan antara ikrarnya dan pembayaran sebenar yang dibuat, bertanya kepadanya sama ada dia percaya perkara itu menimbulkan keraguan tentang “kredibiliti”nya di kalangan juri.

Rachel Sharp ada ceritanya.

Oliver O’Connell17 Jun 2022 05:45

1655438289

Heard menafikan dia telah dipotong daripada Aquaman 2

Amber Heard telah menafikan khabar angin bahawa dia telah dipotong Aquaman 2.

Pada 14 Jun satu sumber mendakwa Heard telah dialih keluar daripada Aquaman dan Kerajaan yang Hilang dan bahagiannya disusun semula. Bagaimanapun, khabar angin ini telah disangkal oleh wakil Heard.

“Kilang khabar angin berterusan seperti yang berlaku dari hari pertama – tidak tepat, tidak sensitif dan sedikit gila,” wakil untuk Heard memberitahu Yang Merdeka.

Oliver O’Connell17 Jun 2022 04:58

1655435709

Heard berkata dia akan memberitahu anak perempuannya yang berusia satu tahun ‘segala-galanya’ tentang pertempuran undang-undang

“Saya boleh menjadi seorang ibu,” kata Cik Heard. “Seperti sepenuh masa, di mana saya tidak perlu berurusan dengan peguam.”

Inilah perkara lain yang dikatakan oleh Cik Heard tentang masa depannya:

Oliver O’Connell17 Jun 2022 04:15

1655433009

Camille Vasquez untuk mempertahankan Johnny Depp sekali lagi

Camille Vasquez, bintang kejutan pasukan undang-undang yang berjaya menghujahkan kes fitnah itu Amber Heard untuk Johnny Deppsekali lagi akan mewakili pelakon itu di mahkamah.

Bersama rakan kongsi Brown Rudnick Randall Smith, Cik Vasquez akan membela Encik Depp dalam tuntutan mahkamah kecederaan peribadi yang difailkan terhadapnya oleh Gregg “Rocky” Brooks, pengurus lokasi di filem itu Kota Pembohongan.

Oliver O’Connell17 Jun 2022 03:30

1655430309

Pengguna LinkedIn mencetuskan kemarahan dengan promosi berdasarkan transkrip Depp-Heard palsu

Oliver O’Connell17 Jun 2022 02:45

1655427609

Heard berkata dia ‘masih sayang’ Depp kerana rancangan Today menyiarkan rakaman lama pertunangan yang didedahkan

“Saya tidak mempunyai perasaan buruk atau niat buruk terhadapnya sama sekali.”

Rachel Sharp ada ceritanya.

Oliver O’Connell17 Jun 2022 02:00

1655424909

Heard berkata peminat Kapten Jack Sparrow di luar mahkamah membuatnya berasa ‘kurang daripada manusia’

Louis Chilton ada kisahnya.

Oliver O’Connell17 Jun 2022 01:15

1655422209

Heard berkata dia takut Johnny Depp akan menyamannya lagi

“Saya takut tidak kira apa yang saya lakukan, tidak kira apa yang saya katakan atau bagaimana saya mengatakannya, setiap langkah yang saya ambil akan memberikan satu lagi peluang untuk pendiaman seperti ini,” katanya. “Itulah yang saya rasa tuntutan undang-undang fitnah bertujuan untuk dilakukan, ia bertujuan untuk mengambil suara anda.”

Oliver O’Connell17 Jun 2022 00:30

1655419509

Didengari oleh Savannah Guthrie kerana ‘mengejek’ audio yang dimainkan Johnny Depp semasa perbicaraan

Oliver O’Connell16 Jun 2022 23:45

1655416809

Heard berasa ‘kurang daripada manusia’ semasa percubaan

“Setiap hari saya lalu, untuk tiga, empat, kadang-kadang enam blok, blok bandar dengan orang memegang papan tanda bertulis ‘bakar ahli sihir’, ‘mati kepada Amber’. Selepas tiga setengah minggu, saya mengambil pendirian dan melihat hanya bilik mahkamah yang penuh dengan Kapten Jack Sparrow peminat, yang lantang, bertenaga,” kata Cik Heard.

Oliver O’Connell16 Jun 2022 23:00

We want to give thanks to the writer of this short article for this incredible content

Johnny Depp menuduh Amber Heard ‘membayangkan semula’ kes dalam wawancara NBC – secara langsung


Our social media pages here and other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/