Jurulatih haiwan yang dipaparkan dalam Netflix ‘Raja Harimau’ ditangkap di Carolina Selatan

JAKE. TERIMA KASIH BERITA BERITA HANYA KE DALAM BILIK AKHBAR BAVAHAN ANTEL TELAH DITANGKAP OLEH FBI. YOUAY M MENGENALI HIASM DOC ANTLE PELATIH HAIWAN DARIPADA SIRI DOKUMENTARI NETFLIX RAJA HARIMAU DAN PENGENDALI PANTAI MYRTLE. SAFARIE H KINI BNGEI DIADAKAN DI PUSAT TAHANAN LONG J REUBEN ORENOE COUNTY. KAMI SEDANG BERUSAHA UNTUK MENGETAHUI MAKLUMAT LANJUT TENTANG PENANGKAPANNYA. ANGEL DIJADUALKAN UNTUK PERBICARAAN JULAI INI DI VIRGINIA ATAS PERTUDUHAN KEKEJAMAN ANILMA DAN PERDAGANGAN HIDUPAN LIAR UNTUK TERKINI PADA BREAKIN INI

Seorang jurulatih haiwan yang mendapat kemasyhuran dalam dokumentari Netflix “Raja Harimau” telah ditangkap di Carolina Selatan. Mahamayavi Antle, 62, atau “Doc” Antle, seperti yang dikenalinya, telah ditangkap pada hari Jumaat dan ditahan di J. Reuben Long Pusat Tahanan, di Horry County, menurut laman web pusat tahanan.Tiada tuduhan khusus dikeluarkan serta-merta. Antle, pemilik Myrtle Beach Safari di Carolina Selatan, adalah salah satu watak dalam “Raja Harimau: Pembunuhan, Keganasan dan Kegilaan, ” siri dokumentari Netflix 2020 yang memfokuskan kepada penternak harimau di Florida dan Oklahoma. Terletak di atas 50 ekar di South Myrtle Beach, berhampiran The Market Common, taman safari menawarkan “safari” siang hari dan memberi peluang kepada pelanggan untuk “bertemu dengan yang terbesar di Dunia. kucing,” lihat gajah Afrika seberat 9,000 paun dan berinteraksi dengan anak harimau, menurut laman webnya. Ia mengatakan taman itu mula dibuka pada tahun 1983.” Ini adalah pengalaman sekali dalam seumur hidup dan lawatan berpandu selama 3 jam yang hanya boleh didapati di Myrtle Beach Safari,” laman web itu says.Antle telah didakwa atas tuduhan kekejaman haiwan dan penyeludupan hidupan liar, di Virginia pada Oktober 2020. Dia dijadualkan untuk dibicarakan pada bulan Julai atas tuduhan tersebut.

Seorang jurulatih haiwan yang mendapat kemasyhuran dalam dokumenseri Netflix “Raja Harimau” telah ditangkap di Carolina Selatan.

Mahamayavi Antle, 62, atau “Doc” Antle, semasa dia dikenali, telah ditangkap pada hari Jumaat dan ditahan di Pusat Tahanan J. Reuben Long, di Horry County, menurut laman web pusat tahanan itu.

Pusat Tahanan J. Reuben Long

Tiada caj khusus dikeluarkan serta-merta.

Antle, pemilik Myrtle Beach Safari di South Carolina, ialah salah satu watak dalam “Raja Harimau: Pembunuhan, Keganasan dan Kegilaan,” sebuah siri dokumentari Netflix 2020 yang memfokuskan kepada penternak harimau di Florida dan Oklahoma.

Terletak di atas 50 ekar di South Myrtle Beach, berhampiran The Market Common, taman safari ini menawarkan “safari” siang hari dan memberi peluang kepada pelanggan untuk “bertemu kucing besar Terbesar di Dunia”, melihat gajah Afrika seberat 9,000 paun dan berinteraksi dengan anak harimau. , mengikut laman webnya.

Ia mengatakan taman itu mula dibuka pada tahun 1983.

“Ini adalah pengalaman sekali dalam seumur hidup dan lawatan berpandu 3 jam yang hanya boleh didapati di Myrtle Beach Safari,” kata laman web itu.

Antle adalah didakwa atas tuduhan kekejaman haiwan dan penyeludupan hidupan liardi Virginia pada Oktober 2020.

Dia dijadual dibicarakan pada Julai atas pertuduhan itu.

We would love to give thanks to the author of this write-up for this incredible content

Jurulatih haiwan yang dipaparkan dalam Netflix ‘Raja Harimau’ ditangkap di Carolina Selatan


Explore our social media accounts and other related pageshttps://paw6.info/related-pages/