Jussie Smollett dipanggang untuk penampilan Anugerah BET: ‘Siapa yang membenarkan dia masuk?’

Bintang “Empire” yang jatuh Jussie Smollett dengan tegas mengisytiharkan dia “bukan sekeping s – – t” selepas “mendapat kejelasan” semasa menjalani penjara mini baru-baru ini — tetapi ramai penonton Anugerah BET 2022 masih belum bersedia untuk melepaskannya.

Smollett, 40, berjaya pulangan kontroversi ke permaidani merah Ahad di Teater Microsoft Los Angeles — selepas muncul pada Mac ketika dia berkhidmat hanya enam hari daripada hukuman 150 harinya pada Mac atas lima pertuduhan berkelakuan tidak senonoh jenayah di Penjara Cook County di Chicago.

Calon BET 2015 untuk pelakon terbaik nampaknya berada di sana untuk menggembar-gemburkan penampilan sulung arahannya dengan filem penstriman BET+ “B-Boy Blues” — tetapi dia juga mengumumkan beberapa rancangan besar yang lain.

Dalam penampilan permaidani merah pertamanya sejak keluar dari penjara selepas menjalani enam hari hukuman 150 hari pada Mac, Jussie Smollett menghadiri Anugerah BET 2022 di Microsoft Theater pada 26 Jun 2022 di Los Angeles, California.
Imej Getty

“Ini selalu menjadi rancangan, untuk mengembangkan empayar saya, boleh dikatakan,” Smollett menerangkan kepada badan akhbar di tempat kejadian, Daily Mail melaporkan. “Untuk mengembangkan tahap apa yang saya mahu lakukan. Saya perlu mengarahkan beberapa episod rancangan itu serta video muzik saya, saya mengarahkan kesemuanya.”

Dan walaupun profil tingginya jatuh dari rahmat – dia disabitkan kesalahan membayar dua lelaki untuk berpura-pura menjadi penyokong MAGA yang homofobik perkauman dan menyerangnya dengan jerat dan peluntur — Smollett nampaknya masih menganggap dirinya sebagai contoh teladan untuk belia.

Jussie Smollett menghadiri Anugerah BET 2022 di Microsoft Theater pada 26 Jun 2022 di Los Angeles, California.
Smollett tersenyum pada Anugerah BET 2022 di Microsoft Theater pada 26 Jun 2022 di Los Angeles, California. Dia berjanji kepada peminatnya bahawa dia “benar-benar” akan menggugurkan beberapa “muzik yang sangat, sangat bagus tidak lama lagi.”
Imej Getty untuk BET

“Tetapi untuk dapat membawa masuk hanya generasi baru artis pelakon bakat hebat ini yang ada di luar sana yang mempunyai banyak perkara untuk diberitahu kepada anda,” kata Smollett kepada pemberita. “Itulah yang memberi saya makan.”

Banyak anjing pemerhati media sosial tidak segera merasakannya, dengan ribuan orang mengubahnya menjadi topik trending di Twittermeluahkan segala-galanya daripada ketidakpercayaan umum kepada kemarahan langsung.

“Begitulah cara Jussie Smollett keluar & kira-kira, menunjukkan wajahnya seperti situasi itu tidak pernah berlaku,” ditawarkan salah satu yang lebih sopan pengulas.

“Siapa yang membenarkan Jussie Smollett masuk #BETAwards?,” Twitter lain pengkritik menyelit, menghasilkan puluhan tweet semula dan ratusan suka. “N–a ini memalsukan jenayah kebencian dan menyalahkan orang kulit putih untuknya, dan mendapat tamparan di pergelangan tangan. Jika anda mendapat wang, tanpa mengira kaum, anda mempunyai keistimewaan.”

Satu lagi Twit cerdik berbunyi dengan “Semua orang menonton Jussie Smollett di atas permaidani merah,” a siaran disertakan dengan gambar vintaj Jay-Z dan Beyoncé kelihatan terkejut.

“Tuhan, potongan rawak kepada Jussie Smollett ini benar-benar membuatkan saya tidak selesa,” @sleepymaserati mengulas, nampaknya ada sesuatu yang difikirkan daripada penonton siaran yang paling murah hati.

Sementara itu, seorang anti-peminat yang marah telah sampai ke tahap yang kejam: “Bukan Jussie Smollet yang cuba mendapatkan kad hitam ini dikembalikan semula #BETAwards #redcarpet,’ penonton @iMjustkinji tweeted.

Malangnya, Smollett’s projek kemunculan semula, “B-Boy Blues” — adaptasi novel James Earl Hardy — ditetapkan untuk ditayangkan pada 9 Julai di platform penstriman BET+. Ia dibilkan sebagai penampilan sulung arahannya selepas membantu dua episod siri sebelumnya, “Empire” Lee Daniels, pada tahun 2018.

Pelakon-penyanyi dan bekas bintang kanak-kanak “Mighty Ducks” — yang membintangi Jamal Lyon di FOX Lee Daniels hit “Empire dari 2015 sehingga dia dilepaskan di tengah-tengah tindak balas orang ramai pada 2019 — juga berjanji kepada peminatnya bahawa dia “benar-benar” berhasrat untuk menggugurkan beberapa “muzik yang sangat, sangat bagus tidak lama lagi.”

Dalam temu bual dengan radio Rancangan SiriusXM Sway Calloway, “Sway in the Morning” minggu lepas, Smollett – yang kini merayu sabitannya – mengekalkan tidak bersalahnya, menegaskan dia tidak berbohong mengenai serangan itu.

Jussie Smollett
Smollett, 40, membuat kembali kontroversinya ke permaidani merah di Teater Microsoft Los Angeles Ahad.
Imej Getty untuk BET
Jussie Smollett
Smollett tetap tidak bersalah dan berkata dia tidak berbohong tentang serangan itu.
ZUMAPRESS.com

“Sekiranya saya telah melakukan ini, saya akan menjadi secebis – dan saya tidak fikir itu benar-benar boleh dipersoalkan,” kata Smollett kepada Sway, sambil menambah bahawa menjadi lelaki gay kulit hitam menyebabkan dia tidak dapat melancarkan serangan. “Sekiranya saya melakukan sesuatu seperti ini, ini bermakna saya akan menjegal penumbuk saya dalam kesakitan orang kulit hitam Amerika Afrika di negara ini selama lebih 400 tahun.”We want to thank the writer of this short article for this remarkable web content

Jussie Smollett dipanggang untuk penampilan Anugerah BET: ‘Siapa yang membenarkan dia masuk?’


You can find our social media profiles and other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/