Kaley Cuoco, Johnny Galecki Menggambarkan Bagaimana Mereka Jatuh Cinta Di Set ‘Big Bang Theory’

Kaley Cuoco dan Johnny Galecki sedang memperincikan bagaimana mereka jatuh cinta pada set “Teori Big Bang,” dan ia semanis 3.14.

Bekas pasangan itu, yang berpacaran selama dua tahun ketika mengerjakan komedi hit CBS, bercakap secara terbuka tentang bagaimana mereka tidak dapat menahan tarikan graviti satu sama lain kepada wartawan Jessica Radloff untuk bukunya yang akan datang, “The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story daripada Siri Epik Hit.” Petikan daripada sejarah rancangan Radloff diterbitkan pada hari Isnin di Vanity Fair.

Walaupun Galecki nampaknya masih bujang dan Cuoco kini dating Pelakon “Ozark” Tom Pelphrey, kedua-duanya kekal berkawan rapat dan memberitahu Radloff tentang percintaan mereka di set.

Cuoco dan Galecki — yang juga memainkan minat cinta utama rancangan itu, Penny dan Leonard — mengesahkan kepada Radloff bahawa chemistry mereka dari awal tidak jauh berbeza dengan watak mereka.

“Saya fikir banyak perkara yang membuatkan Leonard dan Penny berfungsi dengan baik ialah hubungan saya dengan Johnny di luar kamera, yang bertukar menjadi gurauan sarkastik yang mengalir kepada Penny dan Leonard,” kata Cuoco kepada Radloff. “Hubungan Johnny dan saya, dalam satu cara, meniru Penny dan Leonard. Mereka sentiasa menghina satu sama lain, dan Johnny dan saya mempunyai hubungan yang sama – yang anda lakukan selepas bertahun-tahun bersama. Kami sentiasa membelakangi satu sama lain, dan anda tidak boleh kehilangan itu. Dan saya fikir ia berlaku pada skrin. Ia menjadikan hubungan kami lucu dan menawan.”

Leonard (Johnny Galecki) dan Penny (Kaley Cuoco) bertunang pada “The Gorilla Dissolution” pada “The Big Bang Theory.”

Arkib Foto CBS melalui Getty Images

Kedua-duanya mengesahkan bahawa mereka serta-merta mempunyai cinta tetapi tidak menyedari perasaan yang lain – terutamanya kerana kedua-duanya berada dalam hubungan lain ketika mereka memulakan rancangan itu.

Tetapi adegan dalam episod Musim 1 bertajuk “The Nerdvana Annihilation” — di mana Leonard mempunyai mimpi di siang hari di mana dia menyelamatkan Penny — mengalihkan segala-galanya untuk pasangan itu.

Dalam fantasi Leonard, dia membantu Penny menuruni aci lif, dan dalam adegan itu kedua-duanya saling berpelukan dan berkongsi ciuman.

Galecki memberitahu Radloff bahawa kerana adegan itu melibatkan aksi, mereka terpaksa berada dalam pelukan antara satu sama lain untuk “lama” tetapi dia perasan bahawa Cuoco kelihatan cukup selesa sepanjang masa.

“Kaley langsung tidak kelihatan ketakutan. Malah, dia kelihatan sangat gembira dalam pelukan itu,” kata Galecki, menurut petikan dalam VF. “Itu pastinya salah satu momen yang saya fikir -”

“Saya rasa kami jatuh cinta sedikit dalam aci lif itu,” sampuk Cuoco.

“Kami merasakan sesuatu, ya. Saya fikir itu adalah titik perubahan yang besar [in our relationship],” Galecki menyambung. “Pada ketika itu, saya dan dia tahu bahawa sesuatu yang saling dirasai, dan ia akan menjadi lebih gangguan daripada kerja untuk mencuba dan terus mengabaikannya daripada benar-benar mengenalinya dan menyerah kepadanya.”

“Saya seperti, ‘Uh-oh.’ Saya sangat menyukainya,” Cuoco mengakui. “Sehinggakan saya seperti, ‘Keluarkan saya dari sini,’ kerana dia terpaksa menahan saya dan kami terpaksa melakukan perkara yang sangat rapat ini. Malah pipi saya benar-benar merah. Saya sangat gementar dan terus berfikir, ‘Ya Tuhanku, ya Tuhanku, ya Tuhanku.’ Saya hanya gugup kerana begitu dekat dengannya pada masa ini.”

Kedua-duanya terus memperincikan pacaran mereka, yang termasuk Galecki menjemput Cuoco pada pelakon percutian, kedua-duanya berpisah dengan pasangan masing-masing dan Galecki akhirnya mengajak Cuoco minum.

Galecki dan Cuoco pada tahun 2016.
Galecki dan Cuoco pada tahun 2016.

“Saya sangat teruja apabila dia menghantar mesej kepada saya. Saya seperti, ‘Ya Tuhanku.’ Dan saya tahu itu akan menjadi masalah — mendapatkan segelas wain bersamanya,” kata Cuoco. “Saya tahu. Dan kami bercium di bar! Keadaan di sana sangat gelap sehingga anda hampir merasakan anda boleh melakukan apa sahaja, tetapi kemudian ia seperti, ‘Uh-oh, saya rasa ini akan menjadi buruk.’ [Laughs] Kami mula bercium di kawasan bar, dan kemudian kami bercium di tempat letak kereta. Johnny boleh masuk ke dalam kepalanya dan mahu bersembunyi, sedangkan saya sebaliknya. Saya akan memberitahu semua orang pada hari berikutnya di meja membaca. Saya akan mengumumkannya dan berkata, ‘Kami bersama!’ Tetapi dia seperti, ‘Kami tidak boleh memberitahu sesiapa!’ Jadi kami mendiamkannya.”

Kedua-duanya bersetuju untuk merahsiakan percintaan mereka. Cuoco menyatakan kepada pengarang bahawa mudah untuk tidak mendedahkannya kepada umum kerana “media sosial tidak seperti sekarang” – tetapi menyimpannya daripada pelakon dan krew agak rumit.

Galecki teringat satu ketika pencipta rancangan itu, Chuck Lorre, menangkap mereka berciuman.

“Ada satu masa Chuck menangkap kami bersembunyi di belakang kereta di tempat letak kereta,” kata Galecki. “Ia selepas persembahan ketika kami keluar, dan kami melihat Chuck berjalan secara solo keluar dari pentas. Kami berada di tepi beberapa kereta, dan kami menunduk, seperti kanak-kanak bersembunyi daripada ibu bapa mereka!”

Untuk membaca ingatan Lorre — dan lebih lanjut tentang hubungan Galecki dan Cuoco, pergi ke Vanity Fair.

We want to say thanks to the author of this post for this remarkable material

Kaley Cuoco, Johnny Galecki Menggambarkan Bagaimana Mereka Jatuh Cinta Di Set ‘Big Bang Theory’


You can find our social media accounts as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/