Kameo baharu She-Hulk mengangguk kepada pasukan Avengers terhebat sepanjang zaman

She-Hulk: Peguam Undang-undang sedang membuat baik pada warisan komik She-Hulk dengan mengemukakan seberapa banyak situasi undang-undang superheroik yang tidak jelas.

Dan dalam episod minggu ini ia mencipta bukan satu tetapi dua Marvel Cinematic Universe yang pertama, satu yang mungkin menjadi masalah besar dalam peningkatan kepentingan rancangan itu, dan satu lagi… mungkin tidak.

[Ed. note: This piece contains spoilers for She-Hulk episode 6.]

Imej: Marvel Studios

Dalam episod 6, “Just Jen,” Jen menghadiri perkahwinan Khamis yang janggal, manakala paralegalnya Nikki dan rakan sekerja Mallory Book kembali ke pejabat untuk mengendalikan subplot episod: kes “perceraian” yang menampilkan Avenger pengasas terkenal itu, Mister Immortal.

Tuan Abadi mempunyai kuasa besar untuk kembali dari kematian hampir serta-merta apabila dia dibunuh. Malangnya, dia menggunakan kuasa itu untuk menipu jalan keluar dari tujuh perkahwinan setakat ini, dengan memalsukan kematiannya dan menghilangkan diri apabila dia bosan dengannya. Melalui forum dalam talian bernama Intelligencia, tujuh bekas pasangannya mendapati penipuannya dan menyamannya untuk ganti rugi, dan dia memerlukan bantuan GLK&H. Pilihan watak membuatkan pembaca komik gembira, kerana Dia-Hulkrujukan ‘s cenderung untuk melakukan.

Siapakah Tuan Abadi?

“Maaf, kawan-kawan, tapi malam ini bukan malam kamu!” mengisytiharkan Tuan Abadi kepada beberapa pencuri permata yang melarikan diri. “Sebab suka atau tidak, anda telah bersemuka dengan...” Dia memakai kostum ketat kulit berwarna terang, termasuk tudung yang menutup matanya tetapi bukan rambut perangnya yang mengalir, dalam GLA #1 (2005).

Perkara yang dihadapi oleh pencuri permata ini tidak pernah didedahkan, kerana mereka menembak Mister Immortal di dada, membunuhnya buat sementara waktu, dan melarikan diri.
Imej: Dan Slott, Paul Pelletier/Marvel Comics

Oh, anda tidak pernah mendengar tentang Mister Immortal? Nah, dia mengasaskan *cough cough* Avengers. Maaf, saya akan menyatakannya dengan lebih jelas. Dia mengasaskan *mutter mutter* Avengers.

OK, dia mengasaskan Great Lakes Avengers. The Avengers of the Midwest.

Dicipta oleh John “Put She-Hulk on the Map” Byrne dalam halaman West Coast Avengerskuasa Tuan Abadi dalam komik pada dasarnya adalah seperti yang ada Dia-Hulk. Bukan dia tidak boleh mati, tetapi dia mati sepanjang masa dan selalu kembali dalam satu atau dua minit, yang sangat mengerikan. Nama sebenarnya ialah Craig Hollis, dan dia mendapati ketidakupayaannya untuk mati selepas itu – anda tahu apa? Ia adalah kisah yang menyedihkan, mari kita melangkaunya. Bersama beberapa lagi wira-wira Midwestern, beliau mencipta pasukan wira-wira tempatannya sendiri, Great Lakes Avengers.

Berikut ialah fakta yang lebih menyeronokkan tentang Mister Immortal: Dia berada dalam senarai pendek watak Marvel yang akan menjadi makhluk terakhir yang hidup pada kematian alam semesta kita, dan seseorang yang berpotensi menjadi Galactus kosmos seterusnya. kemas!

Tetapi kes Tuan Abadi adalah peluang She-Hulk: Peguam Undang-undang untuk membayangkan perkara yang berpotensi menjadi klimaks terakhir siri: Intelligencia.

Dalam She-Hulk: Peguam Undang-undang, Intelligencia nampaknya forum gaya Reddit, dengan subforum awam dan peribadi. Dalam subforum, Mallory dan Nikki menemui satu yang didedikasikan untuk kebencian She-Hulk, penuh dengan ancaman ganas dan kejahatan lain.

Apakah Intelligencia?

LtR: Egghead, the Red Ghost, the Mad Thinker, the Leader, and the Wizard, merampas bahan dari Perpustakaan Alexandria dari ibu pejabat Eternals in Fall of the Hulks Alpha #1 (2009).

Imej: Jeff Parker, Paul Pelletier/Marvel Comics

Peminat Hulk akan segera gembira untuk menyebut Intelligencia, sebuah pakatan otak jahat terbesar dalam Marvel Comics menentang batang terbaik yang terbaik: Hulk dan semua rakan sejawatannya yang disinari gamma. Dan ia kelihatan seperti Dia-Hulk adalah, jika tidak menetapkan orang di belakang tapak web sebagai orang yang tidak baik, sekurang-kurangnya menggunakan istilah “Intelligencia” itu untuk menggemakan ancaman wujud kepada Jennifer Walters.

Seperti yang dilihat pada saat-saat akhir Dia-HulkEpisod keenam, beberapa organisasi yang dilengkapi teknologi nampaknya dihubungkan dengan Intelligencia, serta anak-anak krew pembinaan yang cuba melompat Jen kembali dalam episod 3. Mereka diam-diam memerhati Jen, dan mereka mahu darahnya untuk tujuan yang dianggap jahat.

Dengan hanya tiga episod lagi – dan a Penampilan berani untuk menganyam — kita boleh menjangkakan aksi dalam She-Hulk akan mula meningkat, dan nampaknya Intelligencia akan menjadi sebahagian besar daripadanya.

We wish to thank the author of this article for this amazing web content

Kameo baharu She-Hulk mengangguk kepada pasukan Avengers terhebat sepanjang zaman


Our social media pages here and other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/