Kanye West didakwa menunjukkan gambar eksplisit bekas Kim Kardashian kepada pekerja

Selepas Adidas memutuskan hubungan dengan Kanye West disebabkan dia kata-kata anti-Semitikbekas pekerja telah mendakwa penyanyi rap itu menunjukkan kakitangan lucah dan imej eksplisit bekas isteri Kim Kardashian sebagai “taktik intimidasi.”

Dalam keadaan pedas Laporan Rolling Stone diterbitkan pada hari Selasa, seorang kreatif muda mendakwa bahawa West menunjukkan kepadanya gambar eksplisit bintang TV realiti, 41, semasa temu duga kerja 2018.

“Isteri saya baru sahaja menghantar saya ini,” rapper “Heartless” itu dikatakan memberitahunya sambil menarik gambar Kardashian yang “sangat mendedahkan dan peribadi” pada telefonnya.

Sekurang-kurangnya seorang bekas pekerja lain didakwa mengingati West, 43, menunjukkan video eksplisit Kardashian – yang memfailkan perceraian daripada penyanyi rap pada 2021 — kepada pasukan kreatif di Yeezy pada tahun yang sama.

West menunjukkan imej “peribadi” Kardashian menurut bekas pekerja Yeezy.

Instagram/kimkardashian

kanye-west-didakwa-menunjukkan-gambar-eksplisit-kim-kardashian-yeezy765

West menunjukkan imej “peribadi” Kardashian menurut bekas pekerja Yeezy.

Instagram/kimkardashian

Seterusnya

Pertemuan semula mereka berlaku selepas Hickerson dijatuhi hukuman 45 hari…

Apabila ditanya mengenai West menunjukkan gambar pengasas Skims, orang ketiga seolah-olah mengesahkan dakwaan itu. Mereka mendakwa bahawa Barat “tidak takut untuk menunjukkan imej eksplisit atau bercakap tentang situasi yang harus dirahsiakan.”

Insiden ini juga diperincikan dalam surat terbuka bertajuk “The Truth About Yeezy: A Call to Action for Adidas Leadership,” yang diperoleh oleh Rolling Stone.

Di dalamnya, ramai pekerja Yeezy yang berpangkat tinggi menyeru eksekutif Adidas kerana mematikan “kompas moral” mereka dan didakwa membenarkan Barat mencipta budaya syarikat yang “kesat”.

Pekerja menyatakan bahawa orang ramai hanya merasai tingkah laku bermasalah Barat apabila dia mengeluarkan a Dokumentari 30 minit di YouTube di mana dia menunjukkan lucah kepada eksekutif Adidas — kejadian biasa menurut orang dalam.

Kanye West
Rapper “Heartless” itu menyiarkan video, di mana dia menunjukkan lucah kepada eksekutif Adidas bulan lepas.
Imej GC

Dalam rakaman kanta Fisheye, lelaki berusia 45 tahun itu memegang telefonnya secara mendatar di hadapan ahli perniagaan yang tidak selesa semasa video dimainkan.

“Adakah ini filem lucah?” salah seorang daripada mereka bertanya, dan Barat menjawab, “Ya.”

“Yesus Kristus,” salah seorang lelaki, yang mukanya kabur, menyindir balik.

“Ayuh, kawan. Jom,” kata lelaki itu sambil menolak telefon ketika West cuba memaksa mereka menonton lebih banyak lagi.

Kim Kardashian dalam gaun hitam
Tiga orang berbeza menyebut Barat menunjukkan foto atau video Kardashian.
Instagram/kimkardashian

Bekas pekerja selanjutnya mendakwa kepada outlet bahawa West akan sentiasa menunjukkan imej dan video lucah – termasuk pita seksnya sendiri.

“Saya rasa ia adalah satu taktik untuk memecahkan seseorang dan mewujudkan kesetiaan mereka yang tidak berbelah bahagi kepadanya, menguji dan memusnahkan sempadan orang,” kata seorang, manakala seorang lagi mendakwa bahawa Barat secara khusus menyasarkan pekerja wanita.

Wakil untuk Kardashian dan West tidak segera menjawab permintaan Halaman Enam untuk komen.

Kim Kardashian dan Kanye West di Paris
Pasangan itu mengikat tali pertunangan pada 2014.
NurPhoto melalui Getty Images

Barat sebelum ini membuka tentang “ketagihan lucahnya,” mengatakan ia “memusnahkan” keluarganya.

“Hollywood adalah rumah pelacuran gergasi Pornografi memusnahkan keluarga saya Saya berurusan dengan ketagihan instagram mempromosikannya Tidak akan membiarkan ia berlaku kepada Northy dan Chicago,” tulis penyanyi rap itu dalam catatan Instagram yang dipadam sejak September.

West berkongsi empat anak — Utara, Saint, Chicago dan Psalm — dengan pengasas Skkn, yang dinikahinya pada 2014.

Kanye barat
West telah membuka tentang “ketagihan” lucahnya.
Gilbert Carrasquillo

Walau bagaimanapun, awal bulan ini dia berikrar untuk melepaskan lucah, seks dan bercakap selama sebulan penuh — yang mana dia cepat gagal.

“Saya mengambil pembersihan 30 hari. Puasa lisan. Tiada alkohol. Tiada filem dewasa. Tiada persetubuhan,” penyanyi rap yang memalukan itu menulis melalui Twitter.We would like to say thanks to the author of this short article for this outstanding web content

Kanye West didakwa menunjukkan gambar eksplisit bekas Kim Kardashian kepada pekerja


Our social media profiles here as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/