Kanye West muncul dari ‘hiatus’ dengan kejutan, ucapan merujuk Kardashian di Anugerah BET

Kanye West di atas pentas semasa Anugerah BET 2022 di Microsoft Theater pada 26 Jun 2022 di Los Angeles, California. (Foto: Paras Griffin/Getty Images untuk BET)

Anugerah BET 2022, yang berlangsung Ahad di Teater Microsoft Los Angeles, penuh dengan kejutan, daripada Janelle Monáe secara langsung, mungkin tidak berskrip jatuh bom F kepada gemuruh Dalam segmen Memoriam yang menyebut “kematian” Roe lwn Wade. Tetapi salah satu momen paling tidak dijangka dalam majlis selama tiga jam itu, menjelang penghujung petang, ialah kembalinya Kanye West menjadi tumpuan.

Barat telah mengekalkan profil rendah sejak April. Bulan itu, dia menarik diri daripada festival Coachella tanpa penjelasan dan dengan notis kurang daripada dua minggu, dan dia juga dilaporkan dihalang daripada membuat persembahan di Anugerah Grammy kerana serangan media sosialnya yang mengganggu terhadap teman lelaki baru bekas isterinya Kim Kardashian. , Sabtu Malam Live bintang Pete Davidson. Tetapi bintang hip-hop yang kontroversi itu nampaknya masih dialu-alukan di Anugerah BET, di mana dia hadir untuk memberi penghormatan kepada “abangnya”, penerima penghormatan Pencapaian Sepanjang Hayat Sean “Diddy” Combs. Walaupun seluruh wajah West dikaburkan oleh topeng stoking hitam, rona cermin dan topi besbol rendah yang ditarik, tidak silap identitinya — terutamanya apabila dia menyampaikan salah satu ucapannya yang biasanya panjang dan berwarna-warni.

Dalam ucapannya, West menjelaskan bahawa dia keluar dari persembunyian Ahad secara khusus kerana dia tidak boleh melepaskan peluang untuk menghormati rakan lamanya dan teladan. “Saya berehat sedikit. Saya berkata, ‘Saya hanya mahu mengisytiharkan diri saya mati secara sah selama setahun. Tiada siapa yang merindui saya. Saya hanya mahu keluar dari grid,'” dia mengaku, sebelum menambah bahawa “Puff [Daddy] cukup gigih. … Jika Puff memerlukan kita, kita perlu melompat dan berada di sana. Lelaki ini telah melalui dan bertahan dalam banyak perkara, memecahkan banyak pintu supaya kami boleh berdiri — saya tahu untuk saya, saya boleh berada di sini hari ini.”

Ucapan West untuk Diddy, yang mengikuti persembahan bintang epik yang menampilkan Mary J. Blige, Nas, Lil’ Kim, Busta Rhymes, Faith Evans, Jodeci, the Lox, Bryson Tiller, Koir Kota Maverick dan Diddy sendiri, termasuk banyak detik-detik manis dan ikhlas yang mengejutkan. Pada satu ketika, West secara emosi mengucapkan terima kasih kepada Combs, “artis kegemarannya,” kerana memberi inspirasi kepadanya, berkata: “Pada masa itu terdapat begitu banyak peraturan untuk hip-hop, dan dia melanggar kesemuanya. … Dia memecahkan begitu banyak pintu tentang klasisme, rasa, budaya, swag. Puff, kalau saya tak pernah beritahu awak, saya sayang awak.”

Walau bagaimanapun, baris dalam ucapan Ye yang sudah tentu mendapat perhatian dan tarikan paling banyak di Twitter ialah sebutan nakal tentang bekasnya, Kardashian, yang dia berpisah pada Februari 2021. “Saya pergi ke [Combs] untuk nasihat sehingga hari ini. Dia memberi inspirasi kepada banyak pilihan saya, begitu banyak pilihan hidup saya. saya isteri pilihan,” West menyindir. “Dan, inilah kita. Terima kasih untuk itu, Puff.”

Anugerah BET 2022 berlangsung Ahad, 26 Jun di Teater Microsoft di pusat bandar Los Angeles. Untuk senarai penuh pemenang, klik di sini.

Baca lebih lanjut dari Yahoo Entertainment:

Ikuti Lyndsey di Facebook, Twitter, Instagram, AmazonWe would like to say thanks to the writer of this write-up for this remarkable web content

Kanye West muncul dari ‘hiatus’ dengan kejutan, ucapan merujuk Kardashian di Anugerah BET


You can view our social media pages here and other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/