Kemas kini mengenai siri ‘Lady in the Lake’ Natalie Portman: penjual jalanan ditangkap, laporan polis menunjukkan ketidakkonsistenan

Natalie Portman, bergambar pada 2021, membintangi Wanita di Tasik. (Foto: Amy Sussman/Getty Images)

Tangkapan telah dibuat berhubung insiden yang menutup pengeluaran Baltimore projek Natalie Portman Apple TV+ yang akan datang, Wanita di Tasik. Walau bagaimanapun, persoalan tentang ketidakkonsistenan dalam cerita tentang apa yang berlaku di set tetap ada.

Jabatan Polis Baltimore memberitahu Yahoo Entertainment pada hari Selasa bahawa pegawai dipanggil ke set pengeluaran Kandungan Endeavour pada kira-kira jam 4 petang pada 26 Ogos “mengenai seorang anak kapal.”

“Maklumat awal melaporkan bahawa seorang anak kapal telah menerima ancaman keganasan lisan daripada seorang individu, yang didakwanya turut mengacungkan senjata api,” kata jabatan itu dalam satu kenyataan. “Pada masa itu, penggambaran telah dihentikan kerana banyak berhati-hati.”

Selepas menyiasat, detektif menentukan “bahawa seorang penjual jalanan tempatan kecewa kerana dia tidak diberi pampasan oleh pihak produksi untuk perniagaan yang hilang, kerana dia tidak dapat mengendalikan perniagaan pakaiannya semasa kru sedang membuat penggambaran di lokasi itu.”

Pegawai kemudiannya mengenal pasti vendor itu sebagai Keith L. Brown, 43, dari Pikesville, Md., yang mereka tangkap pada 29 Ogos atas tuduhan narkotik.

“Brown memaklumkan kepada detektif bahawa dia telah bercakap dengan seorang anak kapal dan pengurus keselamatan dan sedang menunggu kertas kerja untuk menerima pampasan bagi perniagaan yang hilang pada 26 Ogos,” jelas jabatan itu.

Detektif terus menemu bual orang semasa siasatan berterusan mereka.

Apabila produksi ditutup pada hari Jumaat, polis telah berkata bahawa penerbit diugut oleh penduduk tempatan yang mahukan $50,000 untuk penggambaran diteruskan.

“Pemimpin produksi memutuskan untuk tersilap berhati-hati dan menjadualkan semula penggambaran selepas mereka menemui lokasi lain,” kata jurucakap jabatan Chakia Fennoy. Los Angeles Times.

Menurut laporan kejadian yang diberikan oleh polis pada Selasa, mereka dipanggil selepas seorang anak kapal melaporkan bahawa individu telah mengacukan pistol ke arah seorang lagi pekerja, seorang pemandu, sambil menuntut wang untuk mereka meneruskan penggambaran. Walaupun anak kapal pada mulanya berkata dia telah melihat pistol itu, dia kemudian berkata hanya pemandu yang melihatnya. Orang lain, dengan pasukan keselamatan di set, mula-mula berkata pelaku mahu $4,000 tetapi kemudian berkata ia adalah $50,000. Seorang pegawai kemudiannya menentukan bahawa “ingatan mangsa tentang kejadian itu berubah semasa siasatan.”

Kandungan Endeavour tidak segera menjawab permintaan Yahoo Entertainment untuk komen.

Bagaimanapun, pada hari Isnin, syarikat itu memberi kenyataan kepada Wartawan Hollywood:

“Petang Jumaat, pada set Baltimore pengeluaran kami Wanita di Tasik, sebelum ketibaan pelakon dan kru … seorang pemandu krew produksi kami telah dihadapkan oleh dua lelaki, salah seorang daripada mereka mengacukan pistol ke arah pemandu kami, dan kemudian mereka melarikan diri dari lokasi. Kami sedang bekerjasama dengan Jabatan Polis Baltimore kerana siasatan sedang dijalankan. Keselamatan dan keselamatan krew kami, pelakon dan semua yang bekerja di seluruh produksi kami adalah keutamaan kami, dan kami bersyukur tiada sesiapa yang cedera. Pengeluaran akan disambung semula dengan peningkatan langkah keselamatan pada masa hadapan. Ia telah menjadi penggambaran keistimewaan Wanita di Tasik di Baltimore, bekerja dengan komunitinya yang bertenaga merentasi banyak kawasan.”

Wanita di Tasik ialah siri terhad berdasarkan novel jenayah Laura Lippman 2019 dengan nama yang sama, yang diilhamkan oleh dua kehilangan pada tahun 1960-an Baltimore. Portman memainkan watak Maddie Schwartz, seorang suri rumah yang bosan yang memilih untuk meninggalkan suaminya untuk menjadi wartawan jenayah.

We want to give thanks to the writer of this write-up for this incredible material

Kemas kini mengenai siri ‘Lady in the Lake’ Natalie Portman: penjual jalanan ditangkap, laporan polis menunjukkan ketidakkonsistenan


You can find our social media profiles and other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/