Kemas kini percubaan Johnny Depp lwn Amber Heard secara langsung: berita terkini hari ini, reaksi terhadap keputusan, rayuan…

Depp “akan menjadi lelaki terkemuka semula”

Berikutan dakwaan grafik penderaan, rakaman pergaduhan ganas dan penyiaran mesej teks jahat, adakah Hollywood bersedia untuk mengalu-alukan kembali Johnny Depp atau Amber Heard?

Depp, bintang “Pirates of the Caribbean”, mengisytiharkan bahawa juri AS mengembalikan nyawanya apabila ia memberikannya kemenangan hampir keseluruhan dalam pergaduhan fitnahnya dengan bekas isteri Heard pada hari Rabu.

Juri menyokong tiga dakwaan Depp bahawa Heard telah memfitnahnya dan memberikan ganti rugi lebih daripada $10 juta. Heard memenangi satu tuntutan balas bahawa peguam Depp telah memfitnahnya. Juri menganugerahkan Heard $2 juta.

Keputusan datang dengan kos. Lebih enam minggu, perbicaraan yang disiarkan di televisyen memberikan perincian yang jelas tentang perkahwinan yang bermasalah dan bukti yang diakui oleh Depp dan Heard adalah memalukan.

masih, Depp dijangka ditawarkan peranan filem baharu kini juri AS telah menyokongnya selepas pertempuran undang-undang selama bertahun-tahun, kata Clayton Davis, editor anugerah kanan di penerbitan Hollywood Variety.

Saya rasa Johnny Depp akan bekerja semula. Dia akan mendapat beberapa projek besar,” kata Davis selepas keputusan itu, sambil menyatakan Hollywood menawarkan banyak contoh bintang yang pulih daripada skandal awam. Robert Downey Jr., Mel Gibson, Hugh Grant, Roman Polanski dan yang lain menemui peluang baharu selepas dakwaan serius tentang tingkah laku tidak wajar, sabitan jenayah atau salah langkah.

Kevin Spacey telah berlakon dalam beberapa filem bebas selepas dituduh pada 2018 melakukan salah laku seksual, yang dinafikannya.

Kami mempunyai budaya yang membolehkan orang ini bekerja semula,” kata Davis. Kurang daripada dua tahun lalu, Depp kalah dalam saman libel di Britain terhadap tabloid Sun, yang menggelarnya sebagai “pemukul isteri.”

Seorang hakim Mahkamah Tinggi London memutuskan bahawa Depp telah berulang kali menyerang Heard. Tidak lama selepas itu, Depp telah digugurkan daripada francais filem “Fantastic Beasts”, spin-off “Harry Potter”.

Peguam Neama Rahmani menggelar perbicaraan AS sebagai “jenius PR” oleh Depp dan pasukannya untuk membina semula reputasi dan kerjayanya. Di kandang saksi, Depp “disenangi. Dia boleh dipercayai. Dia berkarisma. Dia menawan,” kata Rahmani.

Depp menafikan pernah memukul Heard, manakala dia mengaku menampar Depp tetapi berkata ia hanya untuk mempertahankan dirinya atau adiknya.

Juda Engelmayer, pakar komunikasi krisis yang mewakili Harvey Weinstein dan yang lain, berkata dia percaya Sokongan padu Depp daripada peminat di media sosial sepanjang perbicaraan akan meningkatkan kedudukannya di Hollywood.

Penerbit “melihat berjuta-juta orang yang berkumpul kepadanya, yang menandatangani petisyen menentang Amber Heard, dan mereka akan berkata ‘adakah mereka sanggup datang menonton wayang dan membayar di box office?'” Engelmayer berkata. “Saya rasa mereka akan mengujinya.”

Pendedahan daripada perbicaraan mungkin menyekat Depp daripada membintangi tambang keluargaEngelmayer berkata, walaupun dia meramalkan Depp “akan menjadi lelaki terkemuka lagi.”

Heard, yang tidak mempunyai rekod prestasi yang jauh di Hollywood, telah difitnah di media sosial sepanjang perbicaraan, tetapi Engelmayer percaya dia juga akan ditawarkan peluang berlakon baharu.

Sebelum perbicaraan, Heard merakamkan peranannya dalam “Aquaman 2,” yang dijadualkan untuk dikeluarkan pada Mac 2023.

Engelmayer berkata dia percaya a pembuat filem yang “sedar sosial” akan menawarkan Heard sekurang-kurangnya peranan kecil untuk memberikan permulaan baharu bagi seorang wanita yang mendedahkan dakwaan penderaan.

Memandangkan pergerakan MeToo dalam beberapa tahun kebelakangan ini, Hollywood akan dilihat sebagai “munafik,” kata Engelmayer“jika mereka tidak memberinya peranan dan memberinya peluang lagi.”

We would like to say thanks to the author of this post for this incredible content

Kemas kini percubaan Johnny Depp lwn Amber Heard secara langsung: berita terkini hari ini, reaksi terhadap keputusan, rayuan…


Our social media pages here and other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/