Keputusan langsung ROH Supercard of Honor 2022: Era Tony Khan bermula

Era baharu Cincin Kehormatan sedang berlaku di bawah pemilikan ketua AEW honcho Tony Khan. Supercard of Honor menampilkan keseronokan malam Jumaat (1 April 2022) dengan acara utama penyatuan gelaran dunia, perlawanan impian pasukan tag, Chavo Guerrero dan Tully Blanchard menguruskan pelanggan baharu, Murder Grandpa dan banyak lagi. Selain itu, siapa tahu kejutan apa yang akan diberikan oleh Khan untuk PPV.

SEMANGAT Supercard of Honor bermula pada 8 malam ET dengan a pra-pertunjukan pada pukul 7 malam ET (yang tertanam di atas). Siaran boleh ditonton melalui HonorClub, PPV, dan TV pantas. Sertai kami untuk mendapatkan kemas kini dan bersenang-senang bersembang dalam rangkaian terbuka.

Keputusan ROH Supercard of Honor:

Pra-pertunjukan

Ian Riccaboni dan Caprice Coleman memanggil tindakan itu sebagai ulasan.

Colt Cabana mengalahkan Blake Christian. Colt memukulnya untuk keseronokan orang ramai. Christian meletakkan Cabana duduk di atas turnbuckles untuk gerakan papan anjal, tetapi Boom Boom menangkapnya untuk Chicago Skyline untuk menang.

AQA mengalahkan Miranda Alize. AQA terlepas daripada penyerahan silang muka kemudian memunggah pelbagai tendangan ke kepala. AQA ditutup dengan penekan bintang jatuh untuk menang.

Tully Blanchard mengumumkan Kaun & Toa Liona sebagai ahli terbaru Tully Blanchard Enterprises.

Gates of Agony (Kaun & Toa Liona) mengalahkan Shinobi Shadow Squad (Cheeseburger & Eli Isom). Penguasaan yang berkuasa. Kaun meremukkan Isom dengan alat penyelamat pemadam kebakaran, kemudian Toa memukul manuver chokeslam pancang ibu jari untuk menyemat Isom.

Blanchard mengusik bahawa kita akan melihat ahli ketiga TBE kemudian dalam rancangan itu, dan kami tidak akan kurang terhibur.

Istana Dalton mengalahkan Joe Hendry. Bekas rakan kongsi tag bergaduh. Castle mendapat sokongan orang ramai dengan anak ayamnya, manakala sikap Hendry mendapat ejekan. Hendry mempunyai kawalan dengan rembatan yang kuat, tetapi Castle bangkit dengan Bang-A-Rang untuk kemenangan.

Chavo Guerrero berada di sini untuk membantu Bandido mengekalkan gelaran dunia ROH dalam apa jua cara yang diperlukan. Bandido meminta Chavo tidak menipu. Chavo berjanji tidak akan menipu.

PPV

Swerve Strickland mengalahkan Alex Zayne. Zayne memukul rana racun dari apron hingga ke lantai kemudian lutut bintang jatuh jatuh ke dalam gelanggang. Swerve ditendang keluar pada sampulnya. Swerve menyerang lutut untuk memperlahankan Zayne. Swerve berada dalam kawalan untuk rolling flatliner kemudian terbang hentak dua. Zayne ditendang keluar. Selepas pertukaran bolak-balik, Swerve menghentak lutut dan melaksanakan Pemandu JML untuk kemenangan.

Tully Blanchard memperkenalkan Brian Cage sebagai ahli Tully Blanchard Enterprises seterusnya.

Brian Cage mengalahkan Ninja Mack. Mesin itu menghancurkan lelaki bertopeng itu dengan gerakan orang kuat. Ninja mendaratkan sepasang tendangan berputar. Cage menangkap yang ketiga untuk menanam Ninja ke atas tikar dan menamatkannya dengan Drill Claw.

Masih akan datang…

Penyatuan Kejohanan Dunia ROH: Jonathan Gresham lwn. Bandido (dengan Chavo Guerrero)

Kejohanan Pasukan Tag Dunia ROH: Briscoes (c) lwn. FTR

Kejohanan ROH Pure: Josh Woods (c) lwn Wheeler Yuta

Kejohanan TV Dunia ROH: Rhett Titus (c) lwn Minoru Suzuki

Kejohanan Wanita Dunia ROH Interim: Mercedes Martinez lwn Willow Nightingale

Jay Lethal lwn Lee Moriarty (bersama Matt Sydal)

Ninja Mack lwn pelanggan Tully Blanchard

We would like to give thanks to the writer of this post for this incredible material

Keputusan langsung ROH Supercard of Honor 2022: Era Tony Khan bermula


Discover our social media profiles , as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/