Keputusan SmackDown, 13 Mei 2022: RK-Bro mendapat serangan pertama di The Bloodline sebelum pertempuran minggu depan

Sami Zayn berucap kepada RK-Bro bagi pihak The Bloodline

Sami Zayn berucap kepada RK-Bro bagi pihak The Bloodline: SmackDown, 13 Mei 2022

Juara Pasukan Tag Mentah RK-Bro datang ke SmackDown untuk mencari The Bloodline, tetapi sebaliknya mendapatkan run-in daripada The Master Strategist. Tonton aksi WWE di Peacock, WWE Network, FOX, USA Network, Sony India dan banyak lagi.

Teka-teki def. Sami Zayn

Teka-teki lwn Sami Zayn: SmackDown, 13 Mei 2022

The Original Bro berdepan dengan The Master Strategist dalam pertarungan satu lawan satu yang tiba-tiba. Tonton aksi WWE di Peacock, WWE Network, FOX, USA Network, Sony India dan banyak lagi.

Selepas Sami Zayn cuba mewakili The Bloodline, The Master Strategist hanya mampu bercakap tentang pertarungan satu lawan satu dengan The Original Bro. Teka-teki telah menewaskan Zayn pada awalnya, tetapi yang mengaku dirinya sebagai “Pemimpin Bilik Berkunci” dengan licik menghantar Juara Pasukan Tag Mentah terbang ke penghadang dengan menolak tali atas. Semasa Zayn cuba melancarkan serangan, Riddle mengubahnya dengan Bro Derek untuk kemenangan.

Ronda Rousey bertahan. Raquel Rodriguez – Perlawanan Gelaran SmackDown Wanita

Selepas kemenangan “Saya Berhenti” pada perlawanannya ke atas Charlotte Flair, Ronda Rousey berjanji untuk menjadi juara perjuangan dan menawarkan Cabaran Terbuka kepada bahagian Wanita jenama biru. Ingin membuat kenyataan besar, Raquel Rodriguez muncul untuk menjawab loceng dan menunjukkan bahawa kekuatannya yang mengagumkan memberikan cabaran yang luar biasa. Pendatang baru itu hampir mengejutkan WWE Universe dengan hampir jatuh selepas supleks menegak dan tendangan remuk hampir menjatuhkan The Baddest Woman on the Planet. Rousey akan pulih dan menggulung Rodriguez untuk mengelak daripada melihat emas terlepas dari tangannya selepas hanya lima hari.

Happy Corbin memecahkan trofi Andre The Giant Battle Royal ke atas Madcap Moss

Happy Corbin menggunakan trofi Andre the Giant untuk menyerang Madcap Moss: SmackDown, 13 Mei 2022

Selepas kemenangannya ke atas Happy Corbin di WrestleMania Backlash, Madcap Moss mengalami serangan kejam di tangan “Serigala Botak Besar.” Tonton aksi WWE di Peacock, WWE Network, FOX, USA Network, Sony India dan banyak lagi.

Sasha Banks & Naomi def. Shayna Baszler & Natalya – Perlawanan Gelaran Pasukan Tag Wanita WWE

Sasha Banks & Naomi lwn. Shayna Baszler & Natalya - Perlawanan Tajuk Pasukan Tag Wanita WWE: SmackDown, 13 Mei 2022

The Boss & The Glow menentang The Submission Magician dan The BOAT untuk Kejohanan Tag Pasukan Wanita WWE yang diidamkan. Tonton aksi WWE di Peacock, WWE Network, FOX, USA Network, Sony India dan banyak lagi.

Natalya & Shayna Baszler berhasrat untuk melemahkan Juara Pasukan Tag Wanita dengan serangan baru-baru ini selepas perlawanan terhadap pemegang gelaran. Sasha Banks & Naomi memandang tinggi terhadap tugas itu, kerana mereka dapat menandingi fizikal para pencabar sepanjang masa. BOAT mencuba helah lamanya untuk membantu memanfaatkan kaki Ratu Spades ke tali untuk mendapatkan pin, tetapi pengadil melihatnya dari awal. Bos akan mengalihkan momentum dengan tikam belakang untuk menyediakan Naomi bagi kemenangan roll-up.

Butch def. Kofi Kingston

Kofi Kingston lwn Butch: SmackDown, 13 Mei 2022

Bersatu semula dengan Sheamus & Ridge Holland, Butch bertarung dengan Kofi Kingston dalam pertarungan yang sangat peribadi. Tonton aksi WWE di Peacock, WWE Network, FOX, USA Network, Sony India dan banyak lagi.

Butch kembali, dan dia datang mencari pergaduhan. Kofi Kingston cuba memperlahankan pertuduhan Superstar yang sedang mengamuk itu, apabila Sheamus & Ridge Holland memacunya dengan nyanyian Fight Night dari sisi gelanggang. Apabila peluang itu muncul, Butch bertindak menentang pesaing The New Day untuk mendapatkan manuver penyudah yang dahsyat. Sebaik sahaja loceng berbunyi, Butch kembali ke mod pecut penuh sehingga dia diserang oleh abang-abangnya dalam pertempuran kali ini.

Usos dan RK-Bro menetapkan tarikh untuk Pemenang Ambil Semua Perlawanan Penyatuan Tajuk Pasukan Tag

Teka-teki menyerang balik Roman Reigns selepas penerimaan cabaran: SmackDown, 13 Mei 2022

RK-Bro masuk ke SmackDown mencari jawapan daripada The Usos, dan The Original Bro membuat kenyataan dengan mengorbankan The Head of the Table. Tonton aksi WWE di Peacock, WWE Network, FOX, USA Network, Sony India dan banyak lagi.

We would like to thank the writer of this article for this remarkable content

Keputusan SmackDown, 13 Mei 2022: RK-Bro mendapat serangan pertama di The Bloodline sebelum pertempuran minggu depan


Check out our social media accounts and other related pageshttps://paw6.info/related-pages/