Keputusan SmackDown WWE: Pemenang, Gred, Reaksi dan Sorotan dari 3 Jun

0 daripada 5

  Kredit: WWE.com

  Hanya 48 jam sebelum WWE mengambil alih Chicago untuk acara langsung premium Hell in a Cell, SmackDown memukul gelombang udara Fox untuk episod yang diserlahkan oleh kesinambungan persaingan antara juara pasukan tag WWE bersatu The Usos dan tandem yang baru ditubuhkan Shinsuke Nakamura dan Teka-teki.

  Adakah Jimmy dan Jey Uso akan menambah penguasaan The Bloodline yang tidak dipertikaikan ke atas WWE atau adakah The Artist dan Original Bro akan memberikan tamparan kepada ego pemegang gelaran menjelang pertembungan kejuaraan yang tidak dapat dielakkan?

  Peminat mendapat tahu malam Jumaat dalam siaran yang turut menyaksikan kepulangan Madcap Moss berikutan rehat tiga minggu yang disebabkan oleh Happy Corbin yang keji.

1 daripada 5

  1654325522 543 Keputusan SmackDown WWE Pemenang Gred Reaksi dan Sorotan dari 3

  Kredit: WWE.com

  Promo pembukaan pertunjukan daripada Kofi Kingston dan Xavier Woods New Day akhirnya menggabungkan lelaki yang menyertai mereka untuk kemenangan minggu lalu ke atas Sheamus, Ridge Holland dan Butch, bekas juara WWE, Drew McIntyre.

  The Brawling Brutes diramal mengganggu prosiding, membawa kepada perlawanan semula acara utama minggu lalu yang sangat boleh diramalkan oleh peminat yang paling baru dapat melihatnya.

  Perlawanan yang padat dan penuh aksi diakhiri dengan Butch menyampaikan Bitter End kepada Woods untuk menjaringkan gol kemenangan dan menimbulkan persoalan: mengapa perseteruan ini berterusan? Selama berbulan-bulan, Sheamus dan Co. telah bertarung dengan Hari Baharu, tanpa faedah yang boleh diukur bagi sesiapa yang terlibat. Mereka terus bergelut antara satu sama lain tanpa sajak atau alasan sebenar di sebalik kegagalan WWE Creative untuk mencari secara literal perkara lain untuk mereka lakukan.

  Kini, McIntyre telah diheret ke dalam pergaulan, hampir-hampir tidak berada dalam kedudukan yang sesuai untuk calon pesaing kejuaraan dunia.

  Seolah-olah perlawanan berulang tidak cukup buruk, keputusan ini menyaksikan mereka mendapat kemenangan semula secara tidak dapat dijelaskan, hanya tujuh hari selepas akhirnya mendapat kemenangan di tangan Woods. Dalam pembongkaran tipikal segala yang baik tentang perlawanan minggu lalu, Woods yang mengalami kejatuhan dan kehilangan beberapa kredibiliti penting yang diperolehnya melalui kemenangannya seminggu yang lalu.

  Kreatif yang malas dibantu oleh perlawanan yang sangat baik antara lima pekerja yang kuat dan yang keenam di Belanda yang bertambah baik setiap minggu.


  Gred

  C+


  Detik Teratas

 • Pengulas Pat McAfee memulakan persembahan dengan celah hebat, memastikan penonton yang menonton Cabaran Six-Pack yang diiklankan malam itu benar-benar akan berlaku, rujukan jelas kepada perlawanan serupa yang dijadualkan pada malam Sasha Banks dan Naomi keluar dari Raw.
 • McIntyre nampaknya telah menerima nama panggilan “Big D” yang diberikan McAfee kepadanya seminggu yang lalu.
 • “Itulah sebabnya New Day akan masuk ke dalam Dewan Kemasyhuran. Sentiasa berada di halaman yang sama. Mereka hanya menyampaikan 10 keping pada Butch dan dia tidak tahu pun,” kata McAfee mengenai kimia pasukan Kingston dan Woods.

2 daripada 5

  1654325522 108 Keputusan SmackDown WWE Pemenang Gred Reaksi dan Sorotan dari 3

  Kredit: WWE.com

  Yang terbaru dalam gimik tarian yang berkembang pesat Shanky yang besar menyaksikan pasangannya, bekas juara WWE Jinder Mahal, bertempur dengan Humberto dari Los Lotharios dalam pertandingan perseorangan.

  Maharaja Zaman Moden menjaringkan kemenangan dalam perlawanan yang tidak jelas yang lebih mementingkan untuk mengatasi gimik baru di skrin Shanky daripada apa-apa yang berlaku di antara tali.

  Selepas loceng, Shanky menari dengan Samantha Irvin di tepi gelanggang, mengusik potensi gandingan pada skrin antara keduanya. Sama ada itu untuk lebih baik atau lebih buruk masih belum dapat dilihat tetapi cap jari Vince McMahon sudah selesai. Shanky telah menggunakan watak yang menghasilkan keajaiban untuk Hall of Famer The Great Khali. Sama ada dia mempunyai karisma janggal untuk melakukannya dengan cara yang dilakukan bekas juara dunia itu masih belum dapat dilihat.


  Gred

  D


  Detik Teratas

 • Mahal sebenarnya memenangi perlawanan. Maksudnya untuk saham Los Lotharios adalah tekaan sesiapa sahaja tetapi seseorang akan sukar untuk memutarkannya secara positif.

3 daripada 5

  1654325522 713 Keputusan SmackDown WWE Pemenang Gred Reaksi dan Sorotan dari 3

  Kredit: WWE.com

  Pencarian untuk pencabar juara wanita SmackDown Ronda Rousey seterusnya diteruskan pada hari Jumaat dengan Perlawanan Cabaran 6 Pek yang menampilkan pencabar utama Raquel Rodriguez, Shotzi, Xia Li, Natalya, Shayna Baszler dan Aliyah.

  Perlawanan pantas di mana terdapat banyak pergerakan tanpa apa-apa sebenarnya berlaku, ia menyaksikan pemain veteran Natalya yang cerdik merebut peluang yang dicipta oleh Rodriguez dan menjaringkan kemenangan pukulan ke atas Shotzi untuk kemenangan dan peluang kejuaraan.

  Selalu ada pilihan yang lebih buruk daripada Nattie, yang telah bekerja dan menetapkan dirinya sebagai Hall of Famer masa depan. Dia adalah salah seorang ahli gusti yang paling cekap dari segi teknikal dalam senarai dan telah berulang kali muncul dan ditunjukkan apabila diberi peluang dalam perlawanan tajuk berprofil tinggi ini. Gaya berasaskan penyerahannya harus sesuai dengan Rousey dan menghasilkan perlawanan yang sangat baik, jika tidak ada yang lain.

  Queen of Harts bukanlah pilihan yang paling menarik tetapi masuk akal bahawa pegawai WWE mahu menangguhkan pendedahan berlebihan perlawanan Rodriguez-Rousey. Pertarungan antara Rowdy dan rakan baik sebenar Baszler layak mendapat binaan yang lebih baik dan lebih banyak sambutan daripada program yang dilontarkan bersama.

  Dengan Shotzi dan Aliyah terperangkap dalam pertelingkahan undercard dan Li tidak bersedia untuk dianggap serius dalam perlawanan dengan Rousey, Natalya adalah sebaik mana-mana pilihan. Malangnya, kemenangannya datang dalam perlawanan yang tidak pernah dapat berkembang menjadi sesuatu yang lebih daripada koleksi tempat sebelum penamat yang tiba-tiba.


  Gred

  C


  Detik Teratas

 • Shotzi membayar balik Aliyah untuk minggu lepas dengan mengurungnya di dalam bilik persalinan dan mengusik kemungkinan eksport NXT akan terlepas peluang kejuaraan.
 • Michael Cole terkelu memanggil perlawanan, menyatukan nama Aliyah dan Xia. “Saya akan menyelesaikannya satu hari ini,” katanya sebagai tindak balas kepada pembetulan daripada Pat McAfee adalah garis lucu. “Aliyah akan memastikan anda menyebut namanya untuk tahun-tahun akan datang,” kata pengulas warna itu dalam susulan.
 • Pandangan tegang antara Rousey dan Natalya berlaku selepas pertarungan itu.

4 daripada 5

  1654325522 955 Keputusan SmackDown WWE Pemenang Gred Reaksi dan Sorotan dari 3

  Kredit: WWE.com

  Madcap Moss kembali, melangkah keluar dari ambulans sebelum memasuki arena dengan muzik tema baharu, wajah baharu dan sikap yang lebih serius daripada yang dilihat peminat daripadanya semasa larian terbaru ini.

  Happy Corbin mengganggu prosiding, seperti yang dijangkakan sebelum pegawai WWE Adam Pearce mengarahkan perlawanan antara kedua-duanya dimulakan serta-merta.

  Selepas beberapa saat terhenti oleh Corbin, Moss yang marah memunggah saingannya dengan kerusi keluli, kemudian mengusik menggunakan tangga keluli untuk menghancurkan kepala tumit. Pegawai memukul gelanggang untuk menghalang serangan itu manakala Samantha Irvin mengumumkan pada ulasan bahawa Corbin adalah pemenang rasmi perlawanan kerana kehilangan kelayakan.

  Daripada promo hingga “perlawanan”, ini adalah perniagaan yang kukuh, berkat prestasi penuh pencerobohan Moss. Hilang sudah gurauan buruk dan pandering kepada peminat. Dia serius, sengit dan bersemangat untuk membalas serangan yang mengancam kerjaya daripada Corbin. Hasilnya ialah orang ramai yang membeli dia dan mahu melihat dia menghukum bekas kohortnya.

  Masa itu akan datang lebih cepat daripada kemudian. Buat masa ini, peminat sekurang-kurangnya boleh optimis dengan berhati-hati bahawa WWE telah menukar persembahan Moss.

  Jika ia akan melakukan sesuatu tentang nama itu…


  Gred

  B


  Detik Teratas

 • Moss teringat mimpi di mana Corbin mengejeknya, berulang kali memberitahunya untuk memberitahunya jenaka. Dalam mimpi itu, dia memunggah tumbukan demi tumbukan ke atas bekas majikannya.
 • Keamatan di wajah Moss adalah gambaran sempurna tentang kemarahan dan kekecewaan yang terpendam yang dia rasai selepas peristiwa bulan lalu.
 • Orang ramai yang mencemuh Pearce and Co. sambil menghalang Moss daripada memberikan tamparan hebat kepada Corbin adalah menunjukkan sudut yang benar-benar berfungsi. Peminat mahu melihat Moss mendiamkan Corbin dan membalas dendam.

5 daripada 5

  1654325522 146 Keputusan SmackDown WWE Pemenang Gred Reaksi dan Sorotan dari 3

  Kredit: WWE.com

  Perlawanan Kejuaraan Pasukan Tag WWE Bersepadu yang digembar-gemburkan ramai yang mempertandingkan The Usos menentang pencabar Riddle dan Shinsuke Nakamura tidak menjadi seperti yang dijangkakan, hasil kecederaan pada pertengahan perlawanan skrip yang dialami oleh The Artist.

  Pemergian Nakamura daripada pertarungan itu menyebabkan Riddle pergi sendirian, bukan sahaja untuk mengekalkan aspirasi kejuaraan tetapi untuk membalas dendam kecederaan yang dialami rakan sepasukan RK-Bro, Randy Orton beberapa minggu sebelumnya.

  Dia benar-benar hampir melakukan perkara yang tidak dapat dibayangkan, hanya untuk satu daripada persembahan hebat larian WWEnya berakhir dengan mengecewakan berikutan gangguan pada lewat perlawanan yang disediakan oleh Sami Zayn, yang mengisyaratkan muzik tema Roman Reigns daripada trak pengeluaran , membolehkan Usos mengambil kesempatan dan menjaringkan kejayaan mempertahankan gelaran.

  Perlawanan itu hebat, sepatutnya dalam acara langsung premium Ahad, dan, seperti dia atau tidak, Riddle terus menarik perhatian dengan setiap pertandingan yang lulus. Dia seorang babyface yang hebat, seorang penghibur fizikal dan telah bekerja keras untuk melaksanakan ekspresi muka dan bahasa badan yang membantu membezakan penghibur yang berkualiti dan penghibur acara utama yang tulen.

  Kudos kepada The Usos juga, yang telah meningkatkan dan membantu membawa SmackDown semasa ketiadaan sepupu Reigns. Zayn telah sama hebatnya dengan penunggang coattails yang khayal.


  Gred

  B+


  Detik Teratas

 • Nakamura terlanggar tangga gelanggang di sisi gelanggang, pada mulanya mencederakan lutut. Usos menyasarkan sendi dan menyerangnya, menyebabkan lawan mereka keluar dari perlawanan.
 • Reaksi orang ramai terhadap permulaan muzik tema Reigns adalah mencerminkan kepala dan bahu bintang di atas orang lain dalam senarai dari segi keterlaluan.
 • Teka-teki meminjam daripada senjata Orton dan menyerlahkan orang ramai, memberi mereka alasan untuk mempercayai dia mungkin melakukan kekecewaan itu.
 • Serangan teka-teki ke atas Zayn nampaknya memupuk benih untuk pertarungan antara kedua-duanya tidak lama lagi.

We wish to give thanks to the writer of this short article for this remarkable content

Keputusan SmackDown WWE: Pemenang, Gred, Reaksi dan Sorotan dari 3 Jun


Our social media profiles here and other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/