Keputusan WWE NXT — Pemecah Bron Menghadapi Cameron Grimes, Perlawanan Penantang Gelaran Tag Wanita – Wrestling Inc.

Selamat datang ke WrestlingINC.comPesta Tontonan WWE NXT 2.0! Liputan langsung kami bermula pada 8:00 malam ET/5:00 petang PT.

Sila kongsi liputan Pesta Tontonan malam ini di media sosial dan beri pendapat anda di bahagian Komen di bawah!

Inilah yang tersedia untuk malam ini:

  • Bron Breakker Menghadapi Cameron Grimes
  • Peluang Cora Jade & Roxanne Perez lwn Kayden Carter & Katana — Kejohanan Pasukan Tag Wanita NXT, Perlawanan Pesaing Nombor Satu
  • Indi Hartwell lwn Kiana James
  • Xyon Quinn lwn Sanga
  • Giovanni Vinci lwn Ikeman Jiro

Liputan Langsung

Pertunjukan bermula dan pasukan ulasan kami Vic Joseph dan Wade Barrett mengalu-alukan kami ke persembahan malam ini. Lagu-lagu hits Kayden Carter dan Katana Chance dan mereka keluar melalui orang ramai dan tiba masanya untuk peraduan pembukaan kami pada malam itu.

Peluang Cora Jade & Roxanne Perez lwn Kayden Carter & Katana — Kejohanan Pasukan Tag Wanita NXT, Perlawanan Pesaing Nombor Satu

Jade dan Carter memulakan yang ini. Jade mengundurkan Carter ke sudut, Carter membalikkan momentum dan mereka pecah. Kami ditunjukkan Juara Wanita NXT, Mandy Rose bersama Juara Pasukan Tag Wanita NXT Gigi Dolin dan Jacy Jane dari Tarikan Beracun ditunjukkan di Lounge Beracun, memerhatikan yang ini dengan teliti. Carter menjatuhkan Jade ke atas tikar, melompat ke turnbuckle atas, berjalan di atas tali dan memaku Jade dengan seretan lengan sebelum membuat tag kepada Chance, yang mendarat seretan lengannya sendiri dan pergi ke sarung tetapi Jade menendang keluar. Jade menyelar Peluang dan pergi untuk membuat perlindungan pantas tetapi Peluang menendang keluar. Jade dengan snapmare kemudian tendangan gelongsor ke dada dan membuat tag kepada Perez, yang menanda tangan Chance dengan sepasang lengan bawah kemudian menyenduk dan membanting Chance sebelum membuat tag kembali kepada Jade.

Jade tersandung peluang ke tikar dengan sapuan kaki dan pergi ke sarung tetapi Chance mengangkat bahu apabila Jade menandai Perez. Peluang mengelak Perez dan membuat tag kepada Carter, yang memecahkan Perez dengan sepakan pam kemudian pemutus leher berayun sebelum pergi ke sarung tetapi Perez menendang keluar. Carter menghempas Perez ke atas tikar, membuat tanda tanda kepada Chance, yang terbang di atas tali atas dan memaku Perez dengan senton ke dalam penutup tetapi Perez menendang keluar selepas dua kiraan. Perez mengetuk Chance kembali dan membuat tag kepada Jade, semua orang berada di dalam gelanggang, Perez melemparkan Carter keluar, dia dan Jade memukul dua kali slam pada Chance, Jade pergi ke penutup tetapi Chance menendang keluar. Keempat-empat pesaing bersemuka di gelanggang, Jade dan Chance tumpah ke luar, Perez kelihatan untuk menyelam ke arah semua orang tetapi Carter menyelinap kembali ke dalam gelanggang dan meletakkannya keluar dengan lari dan melemparkannya keluar dari gelanggang ketika kami menuju ke rehat komersial.

Kembali dari rehat dan Carter dan Perez bertarung di gelanggang. Carter menggunakan Ketam Boston berkaki dua sebelum beralih ke versi satu kaki dengan cepat. Carter mengheret Perez ke sudut dan membuat tanda nama kepada Chance, yang kemudiannya juga menggunakan ketam berkaki dua. Perez melancarkan Peluang kembali ke dalam percubaan pin, Peluang melompat keluar dan menggunakan semula penyerahan tetapi Perez menendang Peluang dan membuat tanda nama kepada Jade, yang membersihkan rumah. Jade memecahkan Carter, yang baru sahaja ditanda masuk, dengan enziguri yang meningkat dan pergi ke sampul tetapi Carter menendang keluar. Carter melatih Jade dengan kikc super dan dia dan Jade saling memukul dengan tendangan hebat serentak yang menjatuhkan satu sama lain. Jade membuat tag kepada Perez, Carter kelihatan untuk membuat tag kepada Chance tetapi Chance tidak berfungsi. Carter mengalahkan Perez dengan sepakan hebat dan Chance kembali memakai apron dan Carter membuat tanda nama. Chance dan Carter mencari penyudah pasukan berganda mereka tetapi Jade menjatuhkan Carter dari apron dan Perez pergi ke tali tengah dan menanam Chance dengan Pop Rox untuk 1-2-3!

Pemenang – Cora Jade & Roxanne Perez

Selepas perlawanan, diumumkan bahawa Cora Jade dan Roxanne Perez akan mencabar Gigi Dolin dan Jacy Jane untuk Gelaran Pasukan Tag Wanita NXT di The Great American Bash, minggu depan.

Kami kemudian melihat Roderick Strong, Ivy Nile, Damon Kemp dan Juara Pasukan Tag NXT, Creed Brothers of Diamond Mine, di belakang pentas. Strong memohon maaf kepada Akidah dan semua orang menerimanya.

Kembali ke kawasan gelanggang, Giovanni Vinci turun ke gelanggang dan dia akan menentang Ikeman Jiro, selepas rehat.

Kembali dari rehat, Nikkita Lyons mendekati Tarikan Toksik, yang bersama McKenzie Mitchell. Rose mencabar Lyons untuk satu perlawanan, lewat malam ini. Lyons menerima dan Tarikan Toksik meredah.

Giovanni Vinci lwn Ikeman Jiro

Vince mencampakkan Jiro ke sudut kanan apabila loceng berbunyi. Vinci menggunakan pengancing tangan, Jiro meluncur keluar tetapi Vinci menghempasnya ke atas tikar dan menghentak belakang Jiro. Jiro melompat dan pergi ke tempat jemuran tetapi Vinci itik dan tanam Jiro dengan supleks Jerman. Vinci menghantar Jiro ke sudut dan menyalakannya dengan sepasang chop ke dada. Vinci naik ke atas dan menanam Jiro dengan DDT puting beliung kemudian mencedok dan menanamnya dengan bom kuasa duduk besar untuk tiga kiraan!

Pemenang – Giovanni Vinci

Kami kemudian melihat rakaman kemenangan Kejuaraan Pasukan Tag NXT UK Brooks Jensen dan Josh Briggs dari awal minggu ini dan kami akan mendengar daripada juara dan Fallon Henley, selepas rehat.

Kembali dari rehat dan juruhebah gelanggang Alicia Taylor mengalu-alukan keluar Juara Pasukan Tag NXT UK baharu, Brooks Jensen dan Josh Briggs, bersama Fallon Henley turun ke gelanggang. Pretty Deadly cepat mengganggu mereka dan memanggil mereka untuk perlawanan gelaran supaya mereka boleh membawa ‘prestij’ kembali kepada gelaran.

Indi Hartwell lwn Kiana James

Kunci untuk bermula. Indi memakai kunci pinggang dan memaku James dengan tiga seret lengan dan menggunakan kunci lengan. James menjatuhkan Indi ke atas tikar dan menggunakan gunting kepala tetapi Indi menggulungnya untuk memaksa James memutuskan pegangan. Indi memukul James dengan beberapa siku kemudian but besar ke muka sebelum pergi ke sarung tetapi James menendang keluar. Indi naik ke atas dan terhempas ke bawah mencari jatuh siku menyelam tetapi James meluncur keluar dan menggulung Indi untuk 1-2-3!

Pemenang – Kiana James

Kami kemudian melihat Tony D’Angelo dan Stacks di atas jambatan. D’Angelo menyiratkan bahawa Two Dimes telah meninggal dunia dan melemparkan jaket kulit Dimes ke lautan dan mengatakan bahawa Dimes kini ‘tidur dengan ikan-ikan’ semasa kami menuju ke rehat komersial.

Diamond Mine (Roderick Strong, Julius & Brutus Creed) (bersama Damon Kemp & Ivy Nile) lwn Joe Gacy & The Dyad

Strong dan Gacy memulakan yang ini. Kuat dengan seret tangan kemudian bahu mengatasi dan menggunakan kunci lengan. Gacy mengelak dan membuat tanda nama kepada salah seorang Dyad. Brutus ditanda masuk dan mengalahkan Dyad dengan slam kemudian supleks. Brutus membuat tag kepada Julus, yang menggerudi Dyad dengan lariat kemudian lutut berlari ke bahagian tengah. Pergaduhan tercetus dan kami menuju ke rehat komersial. Balik dari rehat dan Brutus dan Gacy akan melakukannya di tengah gelanggang.

Gacy membuat tanda nama kepada salah seorang Dyad dan mereka memukul pelapik berganda dan Dyad menyusul dengan jatuh siku dan pemutus leher sebelum pergi ke sarung tetapi Brutus menendang keluar. Satu lagi pergaduhan tercetus, Strong dan salah seorang Dyad berakhir sebagai peserta sah dan The Dyad memukul DDT terbang pada Strong untuk 1-2-3!

Pemenang – Joe Gacy & The Dyad

Kami kemudian melihat Juara Amerika Utara NXT, Carmelo Hayes bersama Trick Williams di belakang pentas, yang bersama McKenzie Mitchell. McKenzie mengumumkan bahawa Hayes akan mempertahankan gelarannya menentang Grayson Waller di The Great American Bash, minggu depan.

Lash Legend kemudian ditunjukkan bercakap tentang Alba Fyre. Lash mengatakan bahawa dia telah mengeluarkan Fyre secara ‘kekal’ selepas dia menyerangnya, minggu lalu.

Diamond Mine kemudian ditunjukkan di belakang pentas. Roderick Strong berang dan dia dan Damon Kemp mencabar Creed Brothers untuk perlawanan Tajuk Pasukan Tag NXT, minggu depan.

Xyon Quinn lwn Sanga

Quinn menanduk Sanga untuk bermula. Quinn mengalahkan Sanga dengan sepakan pam kemudian jatuh ke belakang. Sanga kembali dengan bahu berlari kemudian siku dan tali jemuran yang menghantar Quinn ke luar. Sanga mengikut Quinn di luar dan melemparkannya kembali ke dalam gelanggang di mana dia memecahkan Quinn dengan sekumpulan serangan, kemudian slam dan jatuh siku tetapi Quinn meluncur keluar dan menggunakan pegangan tidur. Sanga melarikan diri, menghempas Quinn ke atas tikar dan menanamnya dengan chokeslam untuk tiga kiraan!

Pemenang – Sanga

Kami kemudian melihat pakej video yang menonjolkan larian Cameron Grimes ke Kejohanan Dunia NXT menjelang peluang gelarannya menentang juara Bron Breakker, minggu depan di The Great American Bash.

Ada petua berita atau pembetulan? Hantar ke [email protected]

Daftar untuk Wrestling Inc. Amaran Berita Terkini

We would like to thank the writer of this article for this amazing material

Keputusan WWE NXT — Pemecah Bron Menghadapi Cameron Grimes, Perlawanan Penantang Gelaran Tag Wanita – Wrestling Inc.


Check out our social media profiles as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/