Keputusan WWE Raw, rekap, gred: Carmella memenangi peluang gelaran wanita Raw di Money in the Bank

Dengan hanya beberapa minggu lagi sebelum acara Money in the Bank, WWE melakukan banyak kerja berat semasa Raw pada malam Isnin. Pada saat tajuk utama, diumumkan bahawa Rhea Ripley tidak dibenarkan secara perubatan untuk cabaran kejuaraan yang dirancangnya menentang juara wanita Raw Bianca Belair, meninggalkan tempat besar yang perlu diisi.

Carmella akan menjadi wanita yang mendapat peluang baru, memenangi lima penjuru yang membawa maut untuk memulakan persembahan dan mengukuhkan kedudukannya dalam perlawanan kejuaraan pada 2 Julai di Las Vegas.

Satu lagi perlawanan kejuaraan telah ditambahkan pada Money in the Bank, dengan Bobby Lashley menewaskan Chad Gable, Otis dan Theory dalam satu malam untuk mendapatkan pukulan pada gelaran Theory’s Amerika Syarikat pada acara yang akan datang.

CBS Sports bersama anda sepanjang malam dengan imbasan dan sorotan semua aksi dari Pinnacle Bank Arena di Lincoln, Nebraska.

Bianca Belair menerima wang baru dalam pencabar tajuk Bank

Bianca Belair membuka persembahan dengan pengumuman bahawa Rhea Ripley tidak dibenarkan secara perubatan untuk perlawanan mereka di Money in the Bank untuk kejohanan wanita Raw Belair. Belair kemudiannya mengumumkan bahawa Alexa Bliss, Liv Morgan, Carmella, Asuka dan Becky Lynch akan bersaing lewat malam untuk merebut gelaran di Money in the Bank. Ini membawa kepada perarakan yang dijangkakan gangguan daripada wanita yang terlibat dalam perlawanan itu.

Carmella def. Alexa Bliss, Liv Morgan, Asuka & Becky Lynch melalui jatuhan pin selepas memukul Morgan dengan sepakan super. Kemenangan itu meletakkan Carmella dalam perlawanan gelaran wanita Raw di Money in the Bank. Daripada makluman, Carmella ialah pemenang sulung perlawanan Wang dalam Bank wanita, menjadikan acara itu sebagai “pertunjukan tanda dagangan” beliau.

Carmella masuk akal sebagai pilihan untuk menghadapi Belair di sini. Kehadirannya tidak diperlukan dalam perlawanan tangga di Money in the Bank dan dia cukup sah memandangkan sejarahnya untuk membuat pencabar penggantian yang baik. Cabaran gelaran Carmella mungkin tidak akan membuatkan sesiapa teruja atau membawa perasaan yang sama tentang kemungkinan perubahan tajuk yang diberikan oleh Ripley, tetapi kadangkala anda hanya memerlukan tampalan untuk melepasi lubang yang ditinggalkan oleh kecederaan. Itulah Carmella. Gred: B-

Apa lagi yang berlaku di WWE Raw?

  • Vince McMahon membuat penampilan bercakap tentang sejarah Raw sebelum menyatakan bahawa John Cena akan muncul pada rancangan minggu depan. Sama seperti yang dilakukannya di SmackDown, McMahon nampaknya membuat keputusan untuk muncul dan memastikan wajahnya disiarkan di TV semasa penyiasatan terhadap dakwaan salah laku yang melibatkan wang senyap yang dibayar kepada pekerja wanita yang dia mempunyai hubungan sulit.
  • Omos def. Teka-teki melalui jatuhan pin dalam perlawanan kelayakan Wang dalam Bank. Riddle masih sakit tulang rusuk daripada perlawanan SmackDownnya dengan Roman Reigns. Selepas perlawanan, Seth Rollins pergi ke gelanggang dan memukul Riddle, yang telah memanggilnya untuk promosi sebelum perlawanan.
  • Bobby Lashley mengganggu posedown Teori Austin. Ketika Theory bergambar di tengah gelanggang, termasuk mengambil beberapa pukulan ke arah John Cena, Lashley muncul di gelanggang di belakang Theory sebelum memukul juara Amerika Syarikat itu dengan lembing.
  • Angelo Dawkins def. Jey Uso melalui pinfall dengan bom kuasa duduk.
  • Elias memukul Kevin Owens dengan gitar selepas Owens mengganggu konsertnya. Elias dan Ezekiel telah ditunjukkan mempunyai “perbualan” di belakang pentas lebih awal dalam persembahan dan Ezekiel juga muncul di Tron apabila Owens mencelah. Selepas Owens tersandung ke kawasan belakang pentas dan berkata dia mencabar Elias atau Ezekiel untuk perlawanan minggu depan di Raw, di mana Ezekiel muncul dan menerima cabaran itu.
  • Bobby Lashley bertahan. Chad Gable, Otis dan Teori dalam perlawanan cabaran. Terdahulu dalam rancangan itu, Theory berkata dia akan memberi peluang kepada Lashley untuk merangkul gelaran Amerika Syarikat di Money in the Bank jika dia boleh menewaskan tiga lawan berturut-turut, yang dilakukan oleh Lashley, kali terakhir menyematkan Teori dengan balas kepada A-Town Down.
  • AJ Styles def. Ciampa melalui pinfall selepas Lengan Bawah Fenomenal. Perlawanan itu berlaku selepas Styles menyerang Miz semasa Miz TV dan Ciampa membutakan Styles.
  • Asuka def. Becky Lynch melalui pinfall in a Money in the Bank perlawanan kelayakan. Lynch, kecewa dengan kekalahannya dalam lima penjuru yang membawa maut pada awal malam, menuntut peluang untuk melayakkan diri ke perlawanan tangga Wang dalam Bank. Dia diberitahu bahawa dia akan mempunyai peluang pada malam itu menentang Asuka tetapi dihabiskan dengan sepakan besar, menyebabkan dia mengamuk selepas perlawanan sebelum pertunjukan itu ditayangkan.

We would like to thank the writer of this post for this awesome web content

Keputusan WWE Raw, rekap, gred: Carmella memenangi peluang gelaran wanita Raw di Money in the Bank


Take a look at our social media accounts and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/