Keputusan WWE SmackDown, rekap, gred: Brock Lesnar kembali selepas Roman Reigns mengalahkan Riddle dalam perlawanan gelaran

WWE SmackDown edisi malam Jumaat pastinya membawa perhatian yang luar biasa. Apabila Vince McMahon mengetepikan sebagai Ketua Pegawai Eksekutif dan pengerusi WWE di tengah-tengah dakwaan salah laku yang melibatkan hubungan seksual dengan pekerja wanita, WWE mengumumkan McMahon akan muncul secara langsung di rancangan itu. Tambahkan perlawanan antara Roman Reigns dan Riddle for Reigns’ kejuaraan sejagat yang tidak dipertikaikan dan anda mempunyai resipi untuk malam yang akan mempunyai jumlah penonton yang lebih tinggi daripada biasa.

Walaupun penampilan McMahon bukanlah sesuatu yang penting selain daripada beberapa pelapis ego, Reigns dan Riddle menyampaikan perlawanan yang menarik sebelum Reigns meraih kemenangan. Kemudian, Brock Lesnar membuat kepulangannya, menjelaskan bahawa dia masih meletakkan sasarannya pada Reigns selepas “The Tribal Chief” menewaskan Lesnar untuk menyatukan WWE dan kejohanan universal di WrestleMania.

CBS Sports telah bersama anda sepanjang malam dengan imbasan dan sorotan semua tindakan daripada Pusat Sasaran di Minneapolis.

Reigns bertahan daripada cabaran berani Riddle sebelum kepulangan Lesnar

Kejohanan Sejagat yang tidak dipertikaikan – Pemerintahan Rom (c) def. Teka-teki melalui pinfall selepas lembing. Selepas segmen pembukaan rancangan McMahon (lihat di bawah), Riddle hadir ke gelanggang untuk menayangkan video yang mengimbas isu beliau dengan Roman Reigns dan The Bloodline. Perlawanan itu menjadi acara utama malam itu, dengan banyak drama sepanjang dengan kedua-dua lelaki itu melakukan gerakan yang menarik. Itu termasuk Riddle menendang keluar dari tumbukan Superman dan Reigns menendang keluar dari RKO yang dihantar sebagai balas kepada lembing Reigns. Teka-teki pergi untuk satu lagi RKO yang dibalas sebelum Reigns menghantar lembing untuk mengekalkan kejuaraannya yang tidak dipertikaikan.

Selepas perlawanan itu, Reigns mengumumkan tiada sesiapa lagi untuk mencabar tempatnya di puncak gunung WWE. Sebelum dia boleh meninggalkan gelanggang, muzik Brock Lesnar melanda dan “The Beast” tiba. Lesnar menawarkan diri untuk berjabat tangan dengan Reigns sebelum menyampaikan sebuah F-5 kepada juara dan kemudian melakukan gerakan yang sama pada kedua Usos ketika pertunjukan itu disiarkan.

Tidak seperti segmen McMahon, Reigns vs. Riddle adalah segala-galanya yang anda mahukan. Teka-teki benar-benar menunjukkan dia boleh bergerak-untuk-bergerak dengan juara dan perlawanan itu membuat penonton langsung menggigit setiap percubaan pin. Gusti profesional tidak rumit apabila anda mempunyai dua lelaki mempamerkan persembahan pada tahap ini. Kepulangan Lesnar, walau bagaimanapun, terasa seperti lebih sama seperti WWE bergelut untuk benar-benar mencari pijakan bagi gelaran Reigns, agak membosankan saat ini. Gred: B+

Vince McMahon membuat penampilan di tengah-tengah dakwaan

McMahon berjalan ke gelanggang ke lagu tema “Tiada Peluang di Neraka” untuk memulakan persembahan, menarik reaksi kebanyakannya positif sebelum menggunakan haba murah dengan memuji Minneapolis untuk membangkitkan khalayak ramai. McMahon kemudian mengulangi moto WWE “ketika itu, kini, selamanya” sebelum mengatakan bahawa perkataan yang paling penting ialah “bersama.” Selepas berulang kali mendapat sorakan untuk promosi ringkas itu, McMahon melemparkan mikrofon dan meninggalkan gelanggang, peminat high five dalam perjalanannya kembali ke tanjakan masuk.

Sukar untuk mengatakan sesuatu yang positif di sini. Setiap segmen pembukaan yang sama sekali tidak perlu ini terasa seperti alasan untuk menayangkan McMahon secara langsung dan mendapat sorakan daripada peminat ketika dia menghadapi dakwaan salah laku kerana memberi kenaikan gaji kepada pekerja yang mempunyai hubungan sulit dan kemudian membayarnya berjuta-juta dolar untuk menandatangani perjanjian tanpa pendedahan dan pergi. McMahon meletak jawatan buat sementara waktu sebagai Ketua Pegawai Eksekutif dan pengerusi pada awal hari itu, tetapi ini terasa seperti peluang untuk keluar dan menghantar mesej bahawa dia tidak akan pergi ke mana-mana dan masih terkawal walaupun berita dari awal hari itu. Gred: F

Apa lagi yang berlaku di WWE SmackDown?

  • Madcap Moss def. Happy Corbin melalui pinfall dalam “perlawanan ketawa terakhir.” Selepas perlawanan, Corbin mengganggu meja pengumuman dan berhadapan dengan Pat McAfee kerana membuat jenaka tentangnya. Corbin berkata jika dia tidak berhenti, dia akan melemparkan McAfee ke dalam gelanggang dan membuat dia berharap dia mati. McAfee kemudian meminta orang ramai “ketawa Corbin keluar dari arena.”
  • Natalya memotong promosi di Ronda Rousey berikrar untuk menjadi wanita pertama yang membuat Rousey berjaya apabila dia mencabar Rousey untuk kejohanan wanita SmackDown di Money in the Bank.
  • Def Hari Baru. Jinder Mahal & Shanky melalui jatuhan pin apabila Kofi Kingston memukul Mahal dengan Trouble in Paradise. Shanky mengawal sebelum Xavier Woods memainkan trombon, memaksa Shanky menari dan menyiapkan penyudah.
  • Adam Pearce mengumumkan bahawa kedua-dua Drew McIntyre dan Sheamus akan berada dalam perlawanan tangga Wang dalam Bank. McIntyre menyerang Sheamus apabila Pearce mengumumkan dia berada dalam perlawanan itu sebelum mengetahui dia juga akan dimasukkan ke dalam perlawanan itu.
  • Wang dalam Perlawanan Kelayakan Bank – Raquel Rodriguez bertahan. Shayna Baszler melalui pinfall dengan bom kuasa scoop.
  • Max Dupri tidak mengumumkan pelanggan pertama Model Lelaki Maksimum selepas mendakwa pencahayaan arena tidak cukup baik.

We would like to give thanks to the writer of this short article for this remarkable material

Keputusan WWE SmackDown, rekap, gred: Brock Lesnar kembali selepas Roman Reigns mengalahkan Riddle dalam perlawanan gelaran


You can find our social media profiles as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/