Ketua Pegawai Eksekutif Muzium Seni Orlando tidak bekerja selepas serbuan FBI

Ketua Pegawai Eksekutif Muzium Seni Orlando tidak bekerja selepas serbuan FBISTEWART: HARI INI, PENGARAH MUZIUM SENI ORLANDO KELUAR KERJA. PERKEMBANGAN TERKINI INI ADALAH SELEPAS BERBULAN SPEKULASI TENTANG SATU PAMERAN KONTROVERSI DI MUZIUM ITU BENAR. MICHELLE: MINGGU LEPAS, KAMI MENUNJUKKAN BAHAWA FBI MENYERBUK MUZIUM MERAMPAS BERPULUH LUKISAN BASQUIAT. KINI, KERUSI DEWAN MUZIUM KATA MEREKA SANGAT PRIHATIN. MARLEI MARTINEZ WESH 2 MEMPUNYAI BUTIRAN TERBARU MENGENAI APA YANG DIPANGGIL LEMBAGA SEBAGAI E-MEL YANG TIDAK SESUAI. MARLEI. >> SAYA MENGHABISKAN HARI UNTUK MENGHUBUNGI FBI DAN PEJABAT PEGUAM AS. PEJABAT PEGUAM AS MENGHANTAR SAYA SALINAN WARAN CARIAN 41 MUKA SURAT YANG MEMBENARKAN FBI MENYERANG MUZIUM. DI BAWAH MIKROSKOP, 25 LUKISAN INI YANG DIBONGKARKAN MUZIUM SENI ORLANDO PADA MUSIM MUSIM SEBAGAI PAMERAN AWAM PERTAMA UNTUK PAMERAN JEAN MICHEL BASQUIAT INI. JUMAAT LEPAS, FBI MENYERANG MUZIUM, MENYAMPA KARYA SENI SELEPAS BERKIRA-KIRA TENTANG KEASLIANNYA. SEMINGGU SELEPAS PEMBUKAAN PAMERAN, PENGARAH MUZIUM AARON DE GROFT BERCAKAP DENGAN KAMI, DENGAN CEPAT MEMPERTAHANKAN KEPING. >> KAMI TIADA RAGU. KAMI BERTAHAN DENGANNYA. MEREKA ORIGINAL. >> BELIAU BERSUARA SELEPAS NEW YORK TIMES MENERBITKAN ARTIKEL MENGENAI KEBIMBANGAN SAMA ADA KARYA SENI ITU BENAR. >> BUKAN KERJA OMA UNTUK MENGESAHKAN SENI. MEREKA DATANG KEPADA KAMI DI SAHKAN OLEH PAKAR TERTINGGI BASQUIAT. DALAM WARAN CARIAN FBI YANG DIPEROLEHI OLEH BERITA WESH 2, EJEN KHAS YANG MENYIASAT MENGATAKAN SEORANG PROFESOR SENI TELAH DIBAYAR $60,000 UNTUK MENULIS LAPORAN PADA KOLEKSI, TETAPI PROFESOR KEMUDIAN MENDAPATKAN LAPORANNYA TELAH DIGUNAKAN PUBLIC. JADI DIA MENGHANTAR E-MEL KEPADA PENGARAH MUZIUM MENGATAKAN DIA SAMA SEKALI TIDAK DIBENARKAN UNTUK MENGESAHKAN KARYA YANG TIDAK DIKENALI OLEH BASQUIAT DAN TIDAK MAHU PENGLIBATAN DENGAN PERSEMBAHAN INI. KEESOKAN HARINYA, DE GROFT MENJAWAB BERKATA, ANDA MAHU KAMI LETAKKAN DI SANA ANDA DAPAT $60,000 UNTUK MENULIS INI? BAIKLAH. DIAM. ANDA AMBIL WANG. BERHENTI MENJADI LEBIH SUCI DARI ANDA. DIAM SEKARANG ADALAH NASIHAT SAYA TERBAIK. INI BENAR DAN SAH. ANDA TAHU INI. ANDA SEDANG MENGANCAM ORANG YANG SALAH. >> SAYA RASA MEMANG. >> SAYA BERCAKAP DENGAN ROBERT WITTMAN, PENGASAS PASUKAN JENAYAH SENI FBI. SEKARANG FBI MEMPUNYAI LUKISAN DI TANGAN, WITTMAN BERKATA PAKAR AKAN MEMERIKSA MEREKA SECARA FORENSIK. >> ANDA MENCARI PERKARA SEPERTI CAT YANG MUNGKIN BELUM WUJUD PADA TAHUN 1982, YANG AKAN DIGUNAKAN KEMUDIAN, MENCARI KADbod LATAR BELAKANG, KANVAS LATAR BELAKANG YANG TIDAK SESUAI DENGAN MASA YANG SESUAI DENGAN UMUR. >> WITTMAN BERKATA PALSU MERUGIKAN DUNIA SENI. >> SAYA KATAKAN BAHAWA 75% INDUSTRI JENAYAH SENI DI DUNIA, IAITU INDUSTRI $6 BILION, BERURUSAN DALAM PENIPUAN, PEMALSU DAN PALSU. BUKAN CURI. IA ADALAH PENIPUAN, PEMALSU DAN >> — DAN PALSU.

Ketua Pegawai Eksekutif Muzium Seni Orlando tidak bekerja selepas serbuan FBI

Ketua Pegawai Eksekutif dan pengarah Muzium Seni Orlando telah kehilangan pekerjaan berikutan serbuan FBI ke atas muzium itu minggu lepas. Aaron De Groft telah dilepaskan dan Joann Walfish, yang sebelum ini berkhidmat sebagai CFO, telah dilantik sebagai COO sementara. “Lembaga Pemegang Amanah Muzium Seni Orlando amat mengambil berat tentang beberapa isu berkenaan dengan pameran Heroes and Monsters, termasuk pendedahan baru-baru ini mengenai surat-menyurat e-mel yang tidak sesuai yang dihantar kepada akademia mengenai pengesahan beberapa karya seni dalam pameran itu,” katanya. muzium menulis dalam satu kenyataan. “Kami telah melancarkan proses rasmi untuk menangani perkara ini, kerana ia tidak konsisten dengan nilai institusi ini, piawaian perniagaan kami, dan standard kelakuan kami.” Semasa serbuan minggu lalu, FBI merampas lebih daripada dua dozen lukisan yang dikaitkan dengan artis Jean-Michel Basquiat di tengah-tengah soalan tentang keasliannya. Aaron De Groft mempertahankan karya seni itu di tengah-tengah soalan New York Times yang pertama kali diterbitkan pada bulan Februari. Dia juga menambah bahawa bukan tugas muzium untuk mengesahkan seni. “Mereka datang kepada kami dengan disahkan oleh pakar terkemuka di Basquiat,” kata De Groft kepada WESH pada Februari.

Ketua Pegawai Eksekutif dan pengarah Muzium Seni Orlando telah kehilangan pekerjaan berikutan Serbuan FBI ke atas muzium minggu lepas.

Aaron De Groft telah dilepaskan dan Joann Walfish, yang sebelum ini berkhidmat sebagai CFO, telah dilantik sebagai COO sementara.

“Lembaga Pemegang Amanah Muzium Seni Orlando amat mengambil berat tentang beberapa isu berkenaan dengan pameran Heroes and Monsters, termasuk pendedahan baru-baru ini mengenai surat-menyurat e-mel yang tidak sesuai yang dihantar kepada akademia mengenai pengesahan beberapa karya seni dalam pameran itu,” katanya. muzium menulis dalam satu kenyataan. “Kami telah melancarkan proses rasmi untuk menangani perkara ini, kerana ia tidak konsisten dengan nilai institusi ini, piawaian perniagaan kami dan piawaian kelakuan kami.”

Semasa serbuan minggu lalu, FBI merampas lebih daripada dua dozen lukisan yang dikaitkan dengan artis Jean-Michel Basquiat di tengah-tengah persoalan tentang keasliannya.

Aaron De Groft mempertahankan karya seni itu di tengah-tengah soalan New York Times yang pertama kali diterbitkan pada Februari.

Beliau juga menambah bahawa bukan tugas muzium untuk mengesahkan seni.

“Mereka datang kepada kami dengan disahkan oleh pakar terkemuka di Basquiat,” kata De Groft kepada WESH pada Februari.

We would love to say thanks to the writer of this write-up for this awesome material

Ketua Pegawai Eksekutif Muzium Seni Orlando tidak bekerja selepas serbuan FBI


Take a look at our social media profiles and other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/