Kevin Feige dari Marvel Berikan Petua Mengenai Fasa 4 & “Next Big Saga” Studio

“Memandangkan kita menghampiri penghujung Fasa 4, saya rasa orang ramai akan mula melihat ke mana arah saga seterusnya ini,” Studio Marvel bos Kevin Feige baru-baru ini diberitahu Jumlah Filem.

“Saya rasa sudah ada banyak petunjuk, yang sekurang-kurangnya jelas kepada saya, ke mana arah keseluruhan saga ini. Tetapi kami akan berterus terang tentang perkara itu dalam beberapa bulan akan datang, untuk menetapkan rancangan, jadi khalayak yang ingin melihat gambaran yang lebih besar boleh melihat sedikit, kecil, sedikit lagi peta jalan.”

Dua papan tanda yang sangat jelas pada bulan-bulan akan datang ialah Thor: Cinta dan Guruh pada 8 Julai dan Ekspo D23 2022, yang berlangsung dari 9 hingga 11 September. Marvel akan berada di San Diego Comic-Con 2022 yang akan datang, tetapi mungkin akan menempah pendedahan besar untuk bulan September.

Khususnya, pada 10 September Ekspo D23 akan menampilkan pembuat filem, bakat selebriti, tetamu mengejutkan dan wakil dari Marvel Studios pada pukul 10 pagi untuk mempamerkan tajuk teater dan Disney+ bahagian itu. Pembentangan itu akan termasuk rakaman eksklusif dan pratonton apa yang Marvel ada dalam kerja-kerja.

Ramai telah membuat spekulasi tentang di mana Peti Pandora plotlines yang dibuka oleh Multiverse mendahului. Berfikir telah berpusat sekitar acara 12 isu besar-besaran dalam komik yang dikenali sebagai Peperangan Rahsia. Secret Wars melibatkan X-Men, Spider-Man, Fantastic FourDeadpool dan para Avengers. Siri Marvel pertengahan tahun 80-an juga menjadi kegemaran dua lelaki itu yang menamatkan Fasa 3 studio dengan cara yang sangat berjaya.

“Anda tahu, saya membacanya ketika saya berumur 10 atau 11 tahun, dan ia adalah skala untuk mengumpulkan semua wira. Ia adalah salah satu buku utama pertama yang melakukan perkara itu — itu benar-benar bercerita peristiwa kepada saya dengan cara yang terbaik. Dan apa yang berlaku apabila anda menyatukan semua personaliti itu,” Joe Russo dijelaskan pada 2020. “Saya juga suka idea penjahat perlu bekerjasama dengan hero. Anthony dan saya sukakan hubungan rumit antara hero dan penjahat, kami suka penjahat yang percaya mereka hero dalam cerita mereka sendiri, jadi semuanya terbina dalam tanggapan Secret Wars ini. Untuk melaksanakan sesuatu pada skala Perang Infiniti secara langsung berkaitan dengan impian Perang Rahsia, yang lebih besar dalam skala.”

Anthony Russo lebih berterus terang: “Ia akan menjadi filem terbesar yang mungkin anda bayangkan, jadi itulah yang benar-benar mengujakan kami tentang cerita itu – cita-citanya lebih besar daripada cita-cita Infinity Saga.”

Feige, apabila ditanya tentang khabar angin tentang final Secret Wars untuk Fasa 4, telah bermain dengan malu-malu.

“Saya pernah melihat khabar angin itu juga. Kenapa semua orang bercakap tentang itu sekarang? Itu yang saya mahu tahu,” kata Feige akhir tahun lepas. “Saya fikir seseorang menulis tentangnya, dan kemudian orang lain menulis mengenainya, dan kemudian semua orang menulis tentangnya, dan kemudian ia berlaku.”

Namun, saga Secret Wars akan menjadi cara terbaik untuk mengikat semua plotline semasa dan mensinergikan aset filem Marvel yang bersatu semula. Sebagai contoh, Spider-Man dan X-Men kini menjadi sebahagian daripada MCU Disney – yang bekasnya baru saja membuktikan kebolehannya dengan box office. Spider-Man: Tiada Jalan Pulang hampir $2 bilion di seluruh dunia. Setiap lima filem seterusnya studio — dan hampir setiap rancangan yang dirancang untuk Disney+ — melibatkan sekurang-kurangnya satu Avenger. Deadpool 3 ialah dalam kerja-kerja. Oh, dan ada kemungkinan besar filem Fantastic Four akhirnya berlaku dalam kitaran ini.

We wish to thank the author of this write-up for this amazing web content

Kevin Feige dari Marvel Berikan Petua Mengenai Fasa 4 & “Next Big Saga” Studio


You can find our social media profiles , as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/